partow 25305 ارسال شده در 3 آذر، 2010 اوکی ... :icon_pf (44): ایک وسیله ی شخصی که بیرون از خانه کابرد داره ... تو دست جا میشه ... این عکس فقط مدلش بالاست ... همین! دیگه چی بگم؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 3 آذر، 2010 آفریــــــــــــــن :icon_pf (44): عینک آفتابی همه کاره STAR3 وایرلس-بلوتوس مورد استفاده بیشتر در زمان رانندگی – موتور سواری – ورزش – کار و ... حتی در شب شیشه دودی استاندارد UV-400 1 GB MEMORY USB FLASH DISK پاسخگویی راحت و اتوماتیک به تلفن همراه کیفیت صدای فوق العاده MP 3 player اتصال راحت به کامپیوتر برد ارتباطی 6 تا 10 متر جلو گیری از عبور امواج مضر خورشید قابلیت اتصال به 8 گوشی همراه بطوری که احتیاج به وارد کردن رمز و تنظیم مجدد ندارد 3
TrueBlue 1583 ارسال شده در 3 آذر، 2010 عینک آفتابی همه کاره STAR3 وایرلس-بلوتوس 1 GB MEMORY پاسخگویی راحت و اتوماتیک به تلفن همراه برد ارتباطی 6 تا 10 متر :jawdrop::imoksmiley: 1
niaz 9807 ارسال شده در 3 آذر، 2010 آفریــــــــــــــن :icon_pf (44): عینک آفتابی همه کاره STAR3 وایرلس-بلوتوس مورد استفاده بیشتر در زمان رانندگی – موتور سواری – ورزش – کار و ... حتی در شب شیشه دودی استاندارد UV-400 1 GB MEMORY USB FLASH DISK پاسخگویی راحت و اتوماتیک به تلفن همراه کیفیت صدای فوق العاده MP 3 player اتصال راحت به کامپیوتر برد ارتباطی 6 تا 10 متر جلو گیری از عبور امواج مضر خورشید قابلیت اتصال به 8 گوشی همراه بطوری که احتیاج به وارد کردن رمز و تنظیم مجدد ندارد ایول خودم یعنی حدسم درست بود:jawdrop: وووووی عجب عینکیه:jawdrop: 2
niaz 9807 ارسال شده در 24 آذر، 2010 خب اینم از مسابقه بگین این چیه آقا راهنمایی هم نداریم خیلی ساده اس 2
niaz 9807 ارسال شده در 24 آذر، 2010 مطمئنی این ساده س؟یه ذره راهنمایی کن دیده :flowerysmile: اره اینقده ساااده اس همه دارن تو خونشون همه یه زمان و دوره از سنشون یکی از این رو دارن خیلی خیلی لازم میشه خانوما که همیشه یکیش رو توی کیفشون دارن 1
TrueBlue 1583 ارسال شده در 24 آذر، 2010 خب من که عمرا داشته باشم من تو کیفم گوشی و هندزفیریه :4chsmu1: ایناست یعنی؟ خانوما آینه هم دارن لوازم آرایشه؟ 2
niaz 9807 ارسال شده در 24 آذر، 2010 میشه جزو لوازم آرایش هم حساب کرد البته یه مدل کوچیکترش دههه همین الان میخوای حلش کنی:w00: برو فردا بیا هیجان داشته باشه:w00: 1
niaz 9807 ارسال شده در 24 آذر، 2010 محمدحسین خجالت داره وسایل آرایشی رو بهتر از خانوما بلدی :w00: واقعا که ... آرایشی نیست یه وسیله تقریبا درجه سه در آرایش خانوماس الان وقتشه ,خیلی ازش میفروشن(همه مدلش رو) کوچولوترها بیشتر ذوقشو دارن من خودم یدونه اش رو 12ساله که دارم
TrueBlue 1583 ارسال شده در 24 آذر، 2010 می گم این عکسرو از کدوم زاویه گرفتن؟ آخه این سوراخه چی می تونه باشه مگه لوازم آرایش وقت خرید داره؟ 1
ارسالهای توصیه شده