rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ بز بره گوسفند از این خانواده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ فهیم عتیقه نبوده اون عکس که گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: نسل این حیوون منقرض شده یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ نه بابا عتیقه کجا بود ؟ منقرض هم نشده وقتی عکس رو بزارم متوجه میشی . یه راهنمایی دیگه توی مزرعه زیاد دیده میشه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ اسب؟؟؟؟؟؟دارم دیگه دیوونه میشم خوب 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ اوووووخی درست گفتم اااااخ جووووووووون خیالم راحت شد حالا من چی بذارم دخمل خوف؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ میشه 1 نفر دیگه به عهده بگیره عکس بعدی رو 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ فهیمه میذاری؟ جک و جونور نذار جون هرکی دوس داری... 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ بعضیا هنوز بلد نیستن چطوری عکسو کات کنن حالا تازه میخوان عکسم بزارن 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا هر وقت من اومدم حدس بزنم جوابمو گفتن رفتن خوابیدن این تایپیکه خیلی نامرددددددددددددددیه...! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ آره... منم همینطور... برو بچ اسپم نکنیم. عکس بعدی رو بذارین دیگه. 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ خیلی خوب عکس با من فقط همین الان بگم فقط یه راهنمایی می کنم این که جک و جونور نیست . اینم عکس 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ مرسی فهیم جان اومدم بذارم که خودت زحمتشو کشیدی مرسی گلم:w139: گل نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ ببخشید عزیزم می خوای عکست رو بزار من پستم رو حذف می کنم . در ضمن داری نزدیک میشی از مشتقات گله 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ نه عزیزم بذار باشه ممنونم عسل یا کندو؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده