rahele_s 6472 ارسال شده در 17 خرداد، 2010 کشتی نیست......... نه محمد جان کشتی نیست دایناسور نیست نه حسن جان از حیوانات نیست اره برقی نیست!!!! :banel_smiley_52: خیلی نامعلومه راهنمایی کن! ایمان جان داری نزدیک میشی اما اصلا اره یا مشتقات اون نیست 2
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 2010 دوستان مثل اینکه محسن عکس قرار نیست بذاره . لطفا یک نفردیگر زحمت گذاشتن عکس را بکشد . ممنون 1
Fahim 9563 ارسال شده در 26 خرداد، 2010 تار عنکبوت نیست ولی دارید نزدیک میشید Savarna داری نزدیک میشی عزیزم شبنم نیست ولی ...
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 26 خرداد، 2010 نه عزیزم . جنسش شیشه هست؟ یه چیز گرده که انعکاس تو هست 1
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 2010 دوستان فهیم عزیز مسافرت رفته و جواب مسابقه را به من داده تا بهتون بگم جنسش شیشه هست؟ یه چیز گرده که انعکاس تو هست شیشه نیست . ولی میشه گفت که یک چیزی انعکاس دهنده باشه چشم یه حشره؟یه کم راهنمایی لطفا خیر / خوب نمیدونم چی راهنمایی کنم . من تابلو راهنمایی میکنم اگه راهنمایی کنم انگار جوابو گفتم ولی یک چیزی هست که توی هوا میره عکسه یه چیز براق! الماس,یاقوت,نگین ؟!! هیچکدام نیست . 1
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 2010 آفرین دیدن گفتم به من نگید راهنمایی کن . چون میام راهنمایی کنم ولی جوابو میگم :icon_pf (34): برگس جان عکس بعدی با شما
ارسالهای توصیه شده