niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ می گم این عکسرو از کدوم زاویه گرفتن؟آخه این سوراخه چی می تونه باشه مگه لوازم آرایش وقت خرید داره؟ این عکس از پهلو گرفته شده آره این رو یدونه اش رو برای لوازم آرایشت بخری اگر مواظبش باشی تا آخر عمرت برات میمونه توی موارد دیگه اش هم همینطوره ماندگاریش زیاده میتونه شونه باشه آیا؟برس؟ نه عسیسم لوازم آرایش نیس که شاید جزو موارد درجه سه یا چهار باشه در این کار(ارایش) لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ درخت لیمون :jawdrop: یعنی چی می تونه باشه ... :ws3:یه چیز جالب خیلی آسونه ببین همه یدونش رو دارن شاید همین الان روی میزت هم باشه دیگه راهنمایی از این واضح تر 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ همش یدونه؟ خدایـــــــــا ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ می خوای عکس کاملش رو بزاری؟ اینجور که پیش میریم فکر نکنم کسی بفهمه ها ... شاید از رو عکس فهمیدیم ... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ می خوای عکس کاملش رو بزاری؟ اینجور که پیش میریم فکر نکنم کسی بفهمه ها ... شاید از رو عکس فهمیدیم ... خوب خودتون هی گفتین من عسک بذارم لاک ناخن ؟؟؟.................... آیینه ؟؟؟ فهیمه جوووونم لوازم آرایش نیست اصلا آرایشی نیست یه وسیله اس برقیش هست ولی خب معمولیش متداول تره و تقریبا همه یه بار داشتن من خودم نوع بزرگش رو 12ساله داره خیلی استفاده میشه الان وقت خریدنشه خیلی ها میخرن مدل های جورواجورش هست(بچگانه؛بزرگانه,خانوادگیبرقی) دیگه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ الآن ناخنم رو می کنم تو چشم خودما ... :w00: مگه وسیله برقی هم فصل داره ... راستی ... این عکسی که گذاشتی مدل برقیه یا ساده؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ الآن ناخنم رو می کنم تو چشم خودما ... :w00: مگه وسیله برقی هم فصل داره ... راستی ... این عکسی که گذاشتی مدل برقیه یا ساده؟ قلبونش بشم نکن این کارو:w00: اوهوم خب این یه جورشه دیگه؛الان فکر کن چه موقع اس!همه چی میخرن!ای باابا:w00: نه این ساده اس لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اوکی ... الآن فصل شروع مدارس و دانشگاهاست... بیشتر کتاب دفتر و اینا می خرن ... شوخی کردم ... اومممممم ... موارد کاربردیش چیه؟ :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اوکی ... الآن فصل شروع مدارس و دانشگاهاست... بیشتر کتاب دفتر و اینا می خرن ... شوخی کردم ... اومممممم ... موارد کاربردیش چیه؟ :icon_pf (44): بغیر از کتاب و دفتر و این چیزا چیا میخرن 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ جا مدادی نیست ؟؟؟ اما آخه اون که برقی نیست !!! آخه یکم واضح تر راهنمایی کن کشتی منو 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ جا مدادی نیست ؟؟؟اما آخه اون که برقی نیست !!! آخه یکم واضح تر راهنمایی کن کشتی منو بعضی مدلاش تو جامدادی جا میشه بابا خب دیگه خییلی بهش نزدیک شدی نزن سرتو به دیواررر:w00: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تراش:4chsmu1: ایول ایول :w14::w14::w14::w14: :w71:آورین آورین :rose:باریکلا باریکلا سمیه جون:rose: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vتو برنده شدی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به اینکه:gnugghender: :dancegirl2::dancegirl2:عکس بعدی رو بذاری:dancegirl2::dancegirl2: تبریک تبریک:shad::shad::shad::shad::shad: 1 لینک به دیدگاه
somaye2 244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم چقدر تشویق شدم :shad: اما من عکس نمی ذارم من فقط حدس می زنم اشکال نداره؟ :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده