partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اوکی ... :icon_pf (44): ایک وسیله ی شخصی که بیرون از خانه کابرد داره ... تو دست جا میشه ... این عکس فقط مدلش بالاست ... همین! دیگه چی بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ هان؟ آخه یه جوری خیلی باکلاسه مثلا عینک؟! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ آفریــــــــــــــن :icon_pf (44): عینک آفتابی همه کاره STAR3 وایرلس-بلوتوس مورد استفاده بیشتر در زمان رانندگی – موتور سواری – ورزش – کار و ... حتی در شب شیشه دودی استاندارد UV-400 1 GB MEMORY USB FLASH DISK پاسخگویی راحت و اتوماتیک به تلفن همراه کیفیت صدای فوق العاده MP 3 player اتصال راحت به کامپیوتر برد ارتباطی 6 تا 10 متر جلو گیری از عبور امواج مضر خورشید قابلیت اتصال به 8 گوشی همراه بطوری که احتیاج به وارد کردن رمز و تنظیم مجدد ندارد 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ عینک آفتابی همه کاره STAR3 وایرلس-بلوتوس 1 GB MEMORY پاسخگویی راحت و اتوماتیک به تلفن همراه برد ارتباطی 6 تا 10 متر :jawdrop::imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop::imoksmiley: عجیبه؟ . . . آذر ... نوبت شماست ... لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ آفریــــــــــــــن :icon_pf (44): عینک آفتابی همه کاره STAR3 وایرلس-بلوتوس مورد استفاده بیشتر در زمان رانندگی – موتور سواری – ورزش – کار و ... حتی در شب شیشه دودی استاندارد UV-400 1 GB MEMORY USB FLASH DISK پاسخگویی راحت و اتوماتیک به تلفن همراه کیفیت صدای فوق العاده MP 3 player اتصال راحت به کامپیوتر برد ارتباطی 6 تا 10 متر جلو گیری از عبور امواج مضر خورشید قابلیت اتصال به 8 گوشی همراه بطوری که احتیاج به وارد کردن رمز و تنظیم مجدد ندارد ایول خودم یعنی حدسم درست بود:jawdrop: وووووی عجب عینکیه:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان .. ادامه نمیدید؟ نیاز بفرمایید لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خب اینم از مسابقه بگین این چیه آقا راهنمایی هم نداریم خیلی ساده اس 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مطمئنی این ساده س؟ یه ذره راهنمایی کن دیده :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مطمئنی این ساده س؟یه ذره راهنمایی کن دیده :flowerysmile: اره اینقده ساااده اس همه دارن تو خونشون همه یه زمان و دوره از سنشون یکی از این رو دارن خیلی خیلی لازم میشه خانوما که همیشه یکیش رو توی کیفشون دارن 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خب من که عمرا داشته باشم من تو کیفم گوشی و هندزفیریه :4chsmu1: ایناست یعنی؟ خانوما آینه هم دارن لوازم آرایشه؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ میشه جزو لوازم آرایش هم حساب کرد البته یه مدل کوچیکترش دههه همین الان میخوای حلش کنی:w00: برو فردا بیا هیجان داشته باشه:w00: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ محمدحسین خجالت داره وسایل آرایشی رو بهتر از خانوما بلدی :w00: واقعا که ... آرایشی نیست یه وسیله تقریبا درجه سه در آرایش خانوماس الان وقتشه ,خیلی ازش میفروشن(همه مدلش رو) کوچولوترها بیشتر ذوقشو دارن من خودم یدونه اش رو 12ساله که دارم لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ادکلن؟ :icon_pf (44): خیلی دور شدی اصلا تو این مایه ها نیس عسیسم لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ می گم این عکسرو از کدوم زاویه گرفتن؟ آخه این سوراخه چی می تونه باشه مگه لوازم آرایش وقت خرید داره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده