sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عکس نذاری و بری دعا میکنم موقع blow out سر دکل باشی من حاضرم موقع Blow Out سر چاه باشم ولی اینجا عکس نزارم مثل آدم عکس می ذاشتی اینجوری نمیشد:brodkavelarg:بلاخره چی شد؟ اون عکسه بیشتر شبیه Big Bang بود که :4chsmu1: تو هنوزم نتونستی تشخیص بدی؟؟ خلاصه اگه خواستین بگین من عکس میزارم 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من حاضرم موقع Blow Out سر چاه باشم ولی اینجا عکس نزارم تو هنوزم نتونستی تشخیص بدی؟؟ خلاصه اگه خواستین بگین من عکس میزارم :ws28:در این حد یعنی؟ بذار بابا drill man 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حدس بزنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تو هنوزم نتونستی تشخیص بدی؟؟ من این عسله رو گفتم :2525s: 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اسلحه آفرین برنده شدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این عسله رو گفتم :2525s: :ws28: منظورت پرتقاله؟:ws28: tofang آفرین شما هم درست گفتی 1 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این که عکسش ساده بود ما چه گناهی کردیم که دیر اومدیم! لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: منظورت پرتقاله؟:ws28: من که نمی دونستم چیه اولین حدسی که گفته شدو گفتم :2525s: بچه ها عکس بذارید 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ من که نمی دونستم چیه اولین حدسی که گفته شدو گفتم :2525s:بچه ها عکس بذارید :jawdrop: ----------------------- عکس بزارین دیگه:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ الووووووو ... hamidsafa شما باید تصویر بزارید ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ الووووووو ... hamidsafa شما باید تصویر بزارید ... :icon_pf (44): :ws28::ws28: میخوای تو بزار پرتو جون:w42: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ باشه نیاز من میزارم ... بفرمایید ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ورزشیه؟ نه نیست ... :icon_pf (44): موتور پرشی؟غان غان غان موتور؟ نه نیست ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ هدست؟راهنمایی لطفا نه ... ببینید ... مطمئناً از این وسیله استفاده کردید ... فقط این یکی یکم مدرنه ... وگرنه استفاده زیاد داره ... :icon_pf (44): میشه گفت یه وسیله ی شخصیه ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ازین برس برقیاس؟سشوار نیست؟ ببین ... سشوار نیست ... برس برقی هم نیست ... بیرون از خونه خیلی استفاده میکنیم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده