Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ توام که کلا تو کار اندازه ای :4chsmu1: آره ..خوب اندازه خیلی مهمه!! نه! میز نیست اصلا چیزی روش نمیزارن اندازشم 40سانت در 10 سانت مثلا :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خب اندکی راهنمایی لطفا تو خونه ازش استفاده نمیشه... عکس از پایین گرفته شده و یکم با زاویه رنگشم سفیده 2 تا هم سیم بهش وصله یعنی با برق کار میکنه بازم بگم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چی هست که 40 در 10سانته!! خب یه عسک دیگه :icon_pf (34): آخه این چی بود گذاشتی:w00: 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چی هست که 40 در 10سانته!!خب یه عسک دیگه :icon_pf (34): آخه این چی بود گذاشتی:w00: خب باشه یه عکس دیگه میزارم چرا میزنین حالا... اصلا من نمیخواستم عکس بزارم 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بازم بگم؟؟ آره چیز خاصیه که اقراد خاصی ازش استفاده میکنن یا نه همه میتونن استفاده کنن!؟! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خب باشه یه عکس دیگه میزارمچرا میزنین حالا... اصلا من نمیخواستم عکس بزارم عوضش نکن:167: منظورم اینه یا بزرگترش کن یا از یه زاویه دیگه بزارش:w00: خب عسک سخت میذاری میخوای کتک هم نخوری 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آره چیز خاصیه که اقراد خاصی ازش استفاده میکنن یا نه همه میتونن استفاده کنن!؟! نه همه ازش استفاده نمیکنن ... یه عکس دیگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خب باشه یه عکس دیگه میزارمچرا میزنین حالا... اصلا من نمیخواستم عکس بزارم نه خوب ..بذار همینو حدس میزنیم دیجه!!ا 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عوضش نکن:167:منظورم اینه یا بزرگترش کن یا از یه زاویه دیگه بزارش:w00: خب عسک سخت میذاری میخوای کتک هم نخوری عکس خودتم خیلی سخت بوداااااااا:167: ولی خب من اصلا آمادگی نداشتم عکس بزارم 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه همه ازش استفاده نمیکنن ... یه عکس دیگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام احساس میکنم خیلی آشناست!! :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :ws52: 2 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عکس خودتم خیلی سخت بوداااااااا:167:ولی خب من اصلا آمادگی نداشتم عکس بزارم آمادگی نداشتین اینو گذاشتین،اگه آمادگی داشتین چی میزاشتین 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ دوربین مخفی حفاظتی امنیتی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vآفرین آفرین:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تو برنده شدی به این که عکس بعدی رو بزاری ببخشید اسمت رو نمیدونم :w14:niaz:w14::w14: باریکلاااااااااااا برنده شدیبرند ه شدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آمادگی نداشتین اینو گذاشتین،اگه آمادگی داشتین چی میزاشتین نه منظورم این بود که فکر نمیکردم برنده باید عکس بعدی رو بزاره... بعد منم ییهو برنده شدم.. 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :shad:خودم :shad: :1238::1238: :w42:خودم:w42: :Laie_28::dancegirl2::w31::dancegirl2::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من فردا صبح میگم چیه! الان حوصله عکس گذاشتن ندارم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من فردا صبح میگم چیه! الان حوصله عکس گذاشتن ندارم :ws28:پرررو باشه فردا صبح بگو شبت بخیر:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده