Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ توهین نکن ا :167: نچ راهنمایی : یه چیز دایره مانندیه ظرف که نیست!!!!! قاب عکس هم که نیست!!!! فقط میمونه یه پراید که روی کاپوتش این عکس باشه!!!!! لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ظرف که نیست!!!!!قاب عکس هم که نیست!!!! فقط میمونه یه پراید که روی کاپوتش این عکس باشه!!!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ظرف که نیست!!!!!قاب عکس هم که نیست!!!! فقط میمونه یه پراید که روی کاپوتش این عکس باشه!!!!! شما چطوری مکانیک قبول شدید؟ نه شایدم پیکان باشه ها میگم دایره س پراید مگه دایره ست؟:jawdrop: اسپم نکنید:w00: 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نچ راهنمایی : یه چیز دایره مانندیه کاربردش چیه؟به دیوار میززن؟ لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ میگما شاید اصلا تا حالا ندیده باشید خب چی بگم آخه الان بغل دستتونه یه چیز دایره ای که پیشتونه به اردکم گفته بودم تا حالا فهمیده بود 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ کاربردش چیه؟به دیوار میززن؟ نه آخه این چه سوالیه؟ حالا اگه بشقاب بود اینو می پرسیدی میگفتم آره اونوقت از کجا می فهمیدی بشقابه؟ 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پس چیه؟ چیز گرد زیاد داریم خو گلیه نتن عزیزم یه کم دور و برتو نگاه کن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ میگما شاید اصلا تا حالا ندیده باشید خبچی بگم آخه الان بغل دستتونه یه چیز دایره ای که پیشتونه به اردکم گفته بودم تا حالا فهمیده بود تنها شی دایره ای که الآن کناره منه یه آینه هستش ... آینست؟ ااا... الآن دیدم که دوستان گفتن ... ظاهراً نیست ... لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تنها شی دایره ای که الآن کناره منه یه آینه هستش ... آینست؟ بنده وقتی داشتم می گفتم ""پیشتونه"" علم غیب نداشتم که فقط آیینه در نزد شماست کوچیکه یا بزرگه؟ Medium:ws3: لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بنده وقتی داشتم می گفتم ""پیشتونه"" علم غیب نداشتم که فقط آیینه در نزد شماست :ws3: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دارت :icon_pf (34):هی دارید دور میشید که بذارید Speedy هم بیاد یه حدسایی بزنه شاید درست بود من دیگه خیلی لالام میاد بچه ها همگی تا فردا بای :icon_pf (44)::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سیدی چیز دایره ای دیگه اینجا نیست 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سیدی چیز دایره ای دیگه اینجا نیست :w16::w16::icon_gol: آفرین آفرین درست گفتی نیگا جلل الخالق این خارجیا چه کارا که بلد نیستن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده