Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ ولی به این آچار f یا آچار کله f میگنا...!!آچار فرانسه یکی دیگس فکر کنم...!! من نگفتم اچار فرانسه هست ......گفتم اچاره ......به این اچار لوله کشی میگن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان این هم عکس بعدی . حدس بزنید . فکر کنم آسون باشه 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان این هم عکس بعدی . حدس بزنید . فکر کنم آسون باشه وای خدای من نمیدونم این چیه اصلا شبیه آناناس نیست . :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان این هم عکس بعدی . حدس بزنید . فکر کنم آسون باشه بابا ایول....!!! شاید آناناس باشه...!! یعنی میشه؟؟!!:ws6: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ وای خدای من نمیدونم این چیه اصلا شبیه آناناس نیست . :4chsmu1: آفرین . شرمنده دیگه اگه سخت بود :4chsmu1:. فهیم جان حالا شما عکس بذار 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ من که باز جا موندم...!! این تنه درخته یا موی سر؟ 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ من که باز جا موندم...!! این تنه درخته یا موی سر؟ پارچه نیست ؟ تنه ی درخت نیست . پارچه هم نیست . راهنمایی : مو هست اما موی کی؟ یا چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ بدن عقاب نیست ؟ یال شیره؟!!!!! دارید نزدیک میشید اما اینا نیست لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ یه راهنمایی دیگه گوشتخواره . از گربه سانان نیست (جوابا گفتما) راستی از پرندگان هم نیست 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ این یارو حیوونه که سد مسازه منظورمه آآآآآآا 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ این یارو حیوونه که سد مسازه منظورمه آآآآآآا سمور؟...؟..؟ نه اینم نیست تو همون شیر پلنگ و ببر و... بری جلو بهتره لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ چهار پا هست ؟ بدن اسب ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ چهار پا هست ؟ بدن اسب ؟ من میگم گوشتخواره تو مایه های شیر و پلنگ شما میگی اسب؟ نه اسب هم نیست . 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ راهنمایی مجدد : چهار پا است . به صورت گله ای زندگی می کنه . دیگه دیگه ... اگه نتونستین یه شخصیت کارتونی میگم حتما موفق میشید بحدسید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده