رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

در زندگی شخصیمان نمیتوانیم برای رسیدن به موفقیت تحصیلی و مالی برنامه ای صحیح بچینیم

مشکلات موجود را قابل حل و گره ای که توسط امام زمان باز خواهد شد میدانیم و در مسئل مختلف روش برنامه ریزی توکل به خدا را بر میگزینیم.

مسئولان کشورمان با ایجاد چشم انداز 20 ساله و برنامه های توسعه ی اقتصادی و اجتماعی سعی در برنامه ریزی آینده داشته اند. اما تا کنون هیچ کدام از این گونه طرح ها یه موفقیت نرسیده اند.

خودمان در ارائه ی یک برنامه ریزی روزانه عاجزیم!

یکی از دوستان خارجی بعد از آخرین سفر به ایران گفت:

planning is general problem of Iranians

سوال:

چرا ایرانی ها دارای تفکر کوتاه مدت هستند و برای آینده کمتر برنامه ریزی میکنند یا به قول ضرب مثلی معروف: هرچه بادا باد؟:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

ببین جیمی جون من موافق سا فرضیه ای که تو سوالت آوردی نیست که بخوام علت براش بگم. به عقیده من باید داستان عده ای رو از اسلام و ایرانیا جدا کرد. خب دیگه واضح بود چی گفتم اگه بیشتر از این بگم باید برم هتل چیز.

به عقیده من باید جامعه به بلوغ برسه تا با بصیرت بشه و چیز روی چیز نباشه تا چیز بشیم. حالا فهمیدین چیز بدرد کجاها میخوره.:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به عقیده من باید داستان عده ای رو از اسلام و ایرانیا جدا کرد.

اما این نقدیه که به اکثریت ایرانی ها وارده. من منظورم اون بعضیا نیست. اون بعضیا bold این قضیه هستن. این یه جورایی به نقد کشیدن خودمونه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

مسائل دنیوی ارزش وقت گذاشتن رو نداره خارجیا شعور ندارن نفس کشیدنشون حماقته!به جای این که به ما توهین کنن به جای این که دغل بازیا خریت ملت رو به رخ ما بکشن خودشون رو ضمیمه ممالک تابع ولی امر عالم کرده و جلوی ضرر رو بگیرن حجاب بر سر کنند و کارخانه ها را تعطیل کرده دست از تلاش و تحقیقات و کاربردن مغز این عمل قبیح و شنیع برداشته سرهاشان را مگر در ره عشق به کربلا شقه کنند به جای بوسه!چک و لگد نثار عزیزانشان کنند سیاه بپوشند سیاه بیاندیشند جاهل باشند بر جهالت خود بنازند و بدین سان راه راست را بیابند اوباما ریش گذاشته و هی بخورد و بیاشامد و تن پرورش دهد بلکه عاقبت به خیر شدند:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما این نقدیه که به اکثریت ایرانی ها وارده. من منظورم اون بعضیا نیست. اون بعضیا bold این قضیه هستن. این یه جورایی به نقد کشیدن خودمونه.

خب ببین یه نکته اینه که اون بعضیا تو چشم بقیه هستن و اغلب جامعه نیست برا همین وقتی رفتار اونارو میبینن در مورد همه قضاوت میکنن.

اما در مورد اکثر ایرانیا که میگیمن مخالفم. ینی به نظرمن اکثرایرانیا خوب برنامه ریزیمیکنن اما خبوقتیکارشون با اون بعضیامیوفته چیزمیزنن به برنامه میره مثلهمون چیزی که منو تو توی شرکتای خصوصی میبینم.

از طرف دیگه برنامه ریزی برای آینده خیلی به اون بعضیا بستگی داره برا همین برناممون میره به سوله.:icon_pf (34):مثلا من بخوام برنامه ریزی کنم که یهکار اقتصادی بکنم وقتی برنامه اقتصادی کلان چیز نوشته میشه خب برنامه منم که زی دست برنامه اوناست میره به سوله دیگه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مسائل دنیوی ارزش وقت گذاشتن رو نداره خارجیا شعور ندارن نفس کشیدنشون حماقته!به جای این که به ما توهین کنن به جای این که دغل بازیا خریت ملت رو به رخ ما بکشن خودشون رو ضمیمه ممالک تابع ولی امر عالم کرده و جلوی ضرر رو بگیرن حجاب بر سر کنند و کارخانه ها را تعطیل کرده دست از تلاش و تحقیقات و کاربردن مغز این عمل قبیح و شنیع برداشته سرهاشان را مگر در ره عشق به کربلا شقه کنند به جای بوسه!چک و لگد نثار عزیزانشان کنند سیاه بپوشند سیاه بیاندیشند جاهل باشند بر جهالت خود بنازند و بدین سان راه راست را بیابند اوباما ریش گذاشته و هی بخورد و بیاشامد و تن پرورش دهد بلکه عاقبت به خیر شدند:ws3:

++++++++++++

• Like 2
لینک به دیدگاه

چون از بچگي با بي برنامگي بزرگ شديم

چون ديدمون بسته است

چون مشكلات مالي ديدمون رو بست

چون اينقدر از ترس اينكه چشم و گوشمون باز بشه جلومون رو گرفتند از دنيا مونديم عقب

اگر از همون بچگي برنامه ريزي رو نشونمون ميدادند اين وضعمون نبود

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...