رفتن به مطلب

چرا حق طلاق به مردان داده شده است؟

نظر شما درباره طلاق چیست؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظر شما درباره طلاق چیست؟

• 11
    • 3
    • 15
    • 33
    • 3

ارسال های توصیه شده

گزينه چهار

کسانی که مهریه کم میگیرن خیلی زیادن..

قانون سربازی رفتن رو کی گذاشته؟؟ من گذاشتم؟ یه زن گذاشته که حال مردهارو بگیره؟؟ اگر یه قانونی اشتباهه چه ربطی داره کلی قانون اشتباه دیگه هم بذارن که به اون در بشه؟ کجای قانون هست که زن باید تو خونه بمونه؟؟

با اينجاي حرفت موافقم

چون اين قانون مشكل داره

سربازي بايد اختياري باشه

حتي اگه دختري خواست بتونه بره ....تفاوت جنسيتي نباشه

مرجع تقلیدی ارزونی هرکی که دنبال مرجع تقلیده... مساله مرجع تقلید با حق طلاق چه سنخیتی داره که میکشین وسط؟

زن از نظر مذهبیون در رده اموال و دارایی طبقه بندی شده..پس حدیث درمیارن با اموالتون خوب برخورد کنین.. اگر با اموالت بد برخورد کنی نمازت قبول نیست که بری بهشت 70 تا کاخ بهت بدن هر کاخی با 70 طبقه و تو هر طبقه 70 تا فرش و رو هر فرش 70 تا حوری دست نخورده....این حدیث هست از اون طرف کشتزار و از هر دری خواستین وارد بشین و بزنین و اینا هم هست .

وقتی صدا برای حق و حقوق پایمال شده بلند میشه یه کلمه دین میارن وسط که آدم رو ساکت کنن

این سوال رو هر روز همه میپرسن ولی کیه که جواب بده..جوابی که آدم قانع بشه..مگه همه میتونن برن درس دین بخونن؟ چرا جواب سوالات به این مهمی این جوری باید داده بشه؟

براي اين اينكه دين حرف اول و آخر اينجا ميزنه:w00:

جامعه ما كاملاً همه چي آرومست و مشكلي نداريم...خب سياسيش نكنيم:ws3:

خودتو درگير اين مسئله نكن ....بايد اساسي حل بشه كه هيچوقت نميشه

من كه اميدوار نيستم

چرا بحث رو سیاسی میکنییی؟؟؟...من میگم من درس دین و فلسفه نخوندم....بیشتر کسانی هم که اینجا هستن معمولا واسه پر کردن وقت اضافه میان اینجا....شما اینجا یه سوال مطرح میکنیین ...بعد بقیه با اطلاعات ناقص خودشون تصمیم گیری میکنن...بعدشم ممکنه توهین کنیین....
الان اين كه همه اطلاعات ناقص دارن توهين نيست؟:banel_smiley_4:

من بخدا بم ثابت شده..خیلی از چیزهایی که عمری فکر میکردم اشتباه بوده...بعد از کامل شدن اطلاعاتم متوجه شدم سخت در اشتباه بودم.....من منظورم با شما نیست..شاید شما درست بگین...اما اینجور بحث ها اونم در اینترنت اونم تو کشور ما .....فکر نکم به جایی برسی

...اینجوری راه رو کج تر میریم.

اين بحثا حداقل باعث ميشه بريم دنبالش و اطلاعاتمونو بيشتر كنيم

يا بقول خودتون بفهميم سخت در اشتباهيم:icon_gol:

.در مورد زن هم تو داری به خودت توهین میکنی....یه مطلب کوچیک رو از میان یه داستان در میارن..بعد به اونی که مطلب رو کامل نخونده:ws44:...وقته مطلب رو خوند شبهه واسش درست میشه...بعد به بقیه میگه...بقیه هم بدون چون و چرا قبول میکنن

.من کسی رو نمیخوام قانع..فقط این مطلب که قسمتی از تاریخه رو بخون بعد متوجه میشی که ارزش زن بیشتر از ایناست

با ظهور اسلام، دریچه‌های روشنایی به سوی زن گشوده شد. قرآن به صراحت زنده به گور کردن دختران را سرزنش و رد کرد و بدین ترتیب، پرونده‌این جنایت‌ها را که از سنت‌های جاهلیت بود، در زباله‌دان تاریخ دفن کرد. و ارزشی ویژه به زن بخشید و یازده امام را از صلب دختر رسول خدا(ص) قرار داد. حال آنکه تا آن زمان، مرد بی‌پسر را ابتر و «نسل بریده» می‌دانستند.

دین مبین اسلام در روزگاری ظهوری کرد که داشتن پسر، افتخاری بزرگ و تولد دختر ننگ و عار خانواده بود. پیامبر اسلام با گرامی‌داشت زنان و به ویژه تکریم دخترش فاطمه(س) نقش مؤثری در باطل کردن سنت‌های خرافی جاهلیت داشت. آن حضرت فاطمه(س) را پاره تن خود می‌نامید و خشم او را خشم الهی. همچنین به کسانی که دختردار شدن بر‌ایشان ناخوشایند بود می‌فرمود: «دختران خود را ناپسند مدانید، به درستی که دختران، مونس انسان و گران‌بهایند».[22] ایه از قرآن

:icon_gol:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با ظهور اسلام، دریچه‌های روشنایی به سوی زن گشوده شد. قرآن به صراحت زنده به گور کردن دختران را سرزنش و رد کرد و بدین ترتیب، پرونده‌این جنایت‌ها را که از سنت‌های جاهلیت بود، در زباله‌دان تاریخ دفن کرد. و ارزشی ویژه به زن بخشید و یازده امام را از صلب دختر رسول خدا(ص) قرار داد. حال آنکه تا آن زمان، مرد بی‌پسر را ابتر و «نسل بریده» می‌دانستند.

دین مبین اسلام در روزگاری ظهوری کرد که داشتن پسر، افتخاری بزرگ و تولد دختر ننگ و عار خانواده بود. پیامبر اسلام با گرامی‌داشت زنان و به ویژه تکریم دخترش فاطمه(س) نقش مؤثری در باطل کردن سنت‌های خرافی جاهلیت داشت. آن حضرت فاطمه(س) را پاره تن خود می‌نامید و خشم او را خشم الهی. همچنین به کسانی که دختردار شدن بر‌ایشان ناخوشایند بود می‌فرمود: «دختران خود را ناپسند مدانید، به درستی که دختران، مونس انسان و گران‌بهایند».[22] ایه از قرآن

دوست عزیز این مطالب رو که نوشتین خوبه ولی می تونید از عصر حاضر که ملموستره نمونه بگید . که به زنها ظلم میشه و ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز

فکر می کنم به عنوان جوانان این مملکت حداقل باید بتونیم رو یه سری از مسائل با هم دوستانه گفتگو کنیم و به نتیجه ای هم برسیم

لزومی نداره همه با رای ما موافق باشن نظر سنجی برای همین گذشته شده که هر کسی رای خودش رو بده

دیگه اکثریت آرا وقتی یه گزینه رو انتخاب کنن نتیجه معلومه لزومی نداره نظر خودمون رو به دیگران دیکته کنیم

شاید البته بعضی از این بحث ها باعث باز تر شده افکار بشه

ممنون می شم بدون سو گیری و بر اساس عقل و منطق با هم بحث کنیم

همونطور که به خودمون حق می دیم نظر داشته باشیم

باید برای افراد دیگه هم این حق رو قائل بشیم چه خوبه که حداقل این یه مورد رو همینجا یاد بگیریم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز

فکر می کنم به عنوان جوانان این مملکت حداقل باید بتونیم رو یه سری از مسائل با هم دوستانه گفتگو کنیم و به نتیجه ای هم برسیم

لزومی نداره همه با رای ما موافق باشن نظر سنجی برای همین گذشته شده که هر کسی رای خودش رو بده

دیگه اکثریت آرا وقتی یه گزینه رو انتخاب کنن نتیجه معلومه لزومی نداره نظر خودمون رو به دیگران دیکته کنیم

شاید البته بعضی از این بحث ها باعث باز تر شده افکار بشه

ممنون می شم بدون سو گیری و بر اساس عقل و منطق با هم بحث کنیم

همونطور که به خودمون حق می دیم نظر داشته باشیم

باید برای افراد دیگه هم این حق رو قائل بشیم چه خوبه که حداقل این یه مورد رو همینجا یاد بگیریم:icon_gol:

اگه بخوایم فقط نظر بدیم که دیگه تالار گفتگو نیست . تالار نظر سنجیه. !:ws52:

اگه قراره کسی نظر بده باید برای نظرش دلیل بیاره منطقی

و اگه کسی خواست نظر دیگری رو رد کنه مودبانه و منطقی رد کنه ( به این میگن جدال احسن ):icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا بحث رو سیاسی میکنییی؟؟؟...من میگم من درس دین و فلسفه نخوندم....بیشتر کسانی هم که اینجا هستن معمولا واسه پر کردن وقت اضافه میان اینجا....شما اینجا یه سوال مطرح میکنیین ...بعد بقیه با اطلاعات ناقص خودشون تصمیم گیری میکنن...بعدشم ممکنه توهین کنیین....

من بخدا بم ثابت شده..خیلی از چیزهایی که عمری فکر میکردم اشتباه بوده...بعد از کامل شدن اطلاعاتم متوجه شدم سخت در اشتباه بودم.....من منظورم با شما نیست..شاید شما درست بگین...اما اینجور بحث ها اونم در اینترنت اونم تو کشور ما .....فکر نکم به جایی برسی

...اینجوری راه رو کج تر میریم.

.در مورد زن هم تو داری به خودت توهین میکنی....یه مطلب کوچیک رو از میان یه داستان در میارن..بعد به اونی که مطلب رو کامل نخونده:ws44:...وقته مطلب رو خوند شبهه واسش درست میشه...بعد به بقیه میگه...بقیه هم بدون چون و چرا قبول میکنن

.من کسی رو نمیخوام قانع..فقط این مطلب که قسمتی از تاریخه رو بخون بعد متوجه میشی که ارزش زن بیشتر از ایناست

موفق باشی:icon_gol:

حرف من کجاش سیاسیه؟؟

کشتزار بودن و از هر دری خواستید وارد بشید و بزنید توهین بزرگیه..تفسیر میخواد این حرفها؟؟..یعنی چی کامل نخوندم؟؟ یعنی یه خط اون طرف تر گفته با اموالتون مهربون باشین اینارو توجیه میکنه؟؟

من چه توهینی به خودم کردم؟؟ یه سری جمله هست یه عده تو هر شرایطی میگن، یکیش همین که" با این حرف به خودت توهین میکنی"...

این ممنوع کردن زنده به گور کردن نبود اسلام هیچ ادعایی درباره حقوق زن نمیتونست داشته باشه. همه اعراب این کار رو نمیکردن..بعضی قبایل در بعضی شرایط... آدمهای تحصیل کرده با ادعا چه طور میتونن قبول کنن که یک قوم و ملت تمام دخترهاشونو میکشتن؟ پس نسلشون باید تو 20 سال از بین میرفت....1400 سال پیش یه قانونی گذاشتن که یه عده وحشی رو یه کم از اون خوی حیوانی دور کنن دلیل نمیشه ما هنوز بچسبیم بهشون... دنیا عوض شده... از نظر من سنگسار کردن یه زن یا نصف مرد دونستن یه زن در قرن 21، فرقی با زنده به گور کردنش تو قرن 7 نداره

ده ها قانون و دید ضد زن دیگه هست که خیلی گفته شده و اگر کسی بخواد ببینه و بفهمه و قبول کنه به پست من نیازی نخواهد داشت.

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه سوال بالا غیرتاً ببینم خودتون با وجدان خودتون نسبت به این موضوع چه فکری می کنید؟ (آقایون)سر عقد حق طلاق رو میدین به بانو؟

خواهشا همون جوابیو بدین که تو واقعیت بهش اعتقاد دارین :icon_gol:

عزیزم اگه یه دختری سر عقد بگه حق طلاق با من همه میگن نیگا از الان به فکر طلاقه و به فکر زندگی نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مطالب رو که نوشتین خوبه ولی می تونید از عصر حاضر که ملموستره نمونه بگید . که به زنها ظلم میشه و ...

قبول دارم....:icon_gol:.....به همه داره ظلم میشه...نه فقط به زنها

• Like 1
لینک به دیدگاه
گزينه چهار

با اينجاي حرفت موافقم

چون اين قانون مشكل داره

سربازي بايد اختياري باشه

حتي اگه دختري خواست بتونه بره ....تفاوت جنسيتي نباشه

براي اين اينكه دين حرف اول و آخر اينجا ميزنه:w00:

جامعه ما كاملاً همه چي آرومست و مشكلي نداريم...خب سياسيش نكنيم:ws3:

خودتو درگير اين مسئله نكن ....بايد اساسي حل بشه كه هيچوقت نميشه

من كه اميدوار نيستم

الان اين كه همه اطلاعات ناقص دارن توهين نيست؟:banel_smiley_4:

اين بحثا حداقل باعث ميشه بريم دنبالش و اطلاعاتمونو بيشتر كنيم

يا بقول خودتون بفهميم سخت در اشتباهيم:icon_gol:

قبول دارم....98%.......در مورد توهین متوجه منظورم نشدی!!!!....معلومه که این بحث ها باعث میشه بریم دنبالش:w16:....

• Like 1
لینک به دیدگاه
چون خانوما كمتر پايبند خانه و خانواده اند حق طلاق و ميدن به مردا تا بناي خانه خانواده خراب نشه:ws28:

البته جسارت نشه ها......:ws3:

این مطلب شاید مورد داشته باشه اما عمومیت نداره ! خیلی از آقایون هم هستند که به خانواده بی توجه هستن.

چند مورد سراغ دارم که مرده زن وزندگیش رو رها کرده و رفته یک زندگی دیگه تشکیل داده . اصلا زنشو هم طلاق نداده . زنه هم بلا تکلیفه.:ws44:

بعضی هم که معتادن و خرج موادشون رو باید زنه بده . پس برا چی باید طلاق بده. :ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه بخوایم فقط نظر بدیم که دیگه تالار گفتگو نیست . تالار نظر سنجیه. !:ws52:

اگه قراره کسی نظر بده باید برای نظرش دلیل بیاره منطقی

و اگه کسی خواست نظر دیگری رو رد کنه مودبانه و منطقی رد کنه ( به این میگن جدال احسن ):icon_gol:

من که نگفتم گفتگو نکنید من گفتم نظرمون رو به دیگری دیکته نکنیم و فکر هم نکنیم که هر چی خودمون می گیم درسته و بقیه علط می گن ریشه اکثر مشکلات بین فردی از این جاست که هر کسی فکر می کنه نظر خودش درست ترین نظره اگه آدما این قدرت رو پیدا کنن که همونطور که خودشون می تونن نظر داشته باشن درک کنن که دیگری هم می تونه همینجوری فکر کنه و نظر خودش رو داشته باشه هیچ وقت دیکتاتوری زاده نمی شد:icon_gol:

چون خانوما كمتر پايبند خانه و خانواده اند حق طلاق و ميدن به مردا تا بناي خانه خانواده خراب نشه:ws28:

البته جسارت نشه ها......:ws3:

برعکسش خیلی بیشتره که ظلم بیشتری به زن خونه می شه

کافیه یه نگاه به لیست زنایی که تو شرکت ها خدماتی کار می کنن بندازی و ازشون بپرسی چرا؟

بهتر نیست این حق رو برای هر دو بذازیم و تبعیض جنسیتی نذاریم؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

:icon_gol::icon_gol:

به نظر من ما باید سعی کنیم قوانین تحکیم خانواده رو تکمیل کنیم.

اینکه در همه جا فوری بریم سراغ قانون وسعی کنیم اون رو عوض کنیم در هیچ جای دنیا معمول نیست معمولا برای حل مشکل سعی میکنن قوانین کاربردی تری رو اضافه کنن.

اینکه حق طلاق با مرد باشه یازن باشه یا هردو یا اصلا طلاق نباشه یا ...

به تنهایی کافی نیست وباید قوانین تکمیلی بهش اضافه بشه تا معایبش رو کم کنه

قوانین تحکیم بنیاد خانواده کمتر از صد ساله که به تصویب رسیده و هنوزهم داره به موادش اضافه میشه .

اینکه زن موقع ازدواج میتونه برای طلاق از مرد وکالت بگیره توی جزء همینه .

• Like 2
لینک به دیدگاه

متاسفانه هنوز در رابطه با تحکیم بنیاد خانواده یا قوانین اون توی دبیرستان یا دانشگاهها ماده درسی نگذاشتن ( فقط یک واحد جمعیت وتنظیم خانواده گذاشتن که اونو تقریبا همه بلدن ) که این اشکال هم به مسئولین آموزشی کشور وارده.

الان خیلی از جوونا تصور صحیحی از زندگی مشترک ندارن .

بعضیها فکر میکنن زن کلفت خونشونه و با این دید زن میگیرن که گشنه نمونن

بعضیها هم فکر میکنن مرد باید پول بیاره و اونها برن خرجش کنن

وبسیاری تصورات غلط دیگه که سرانجامش طلاقه یا سوختن وساختن.

به نظر شما اینطوری نیست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
متاسفانه هنوز در رابطه با تحکیم بنیاد خانواده یا قوانین اون توی دبیرستان یا دانشگاهها ماده درسی نگذاشتن ( فقط یک واحد جمعیت وتنظیم خانواده گذاشتن که اونو تقریبا همه بلدن ) که این اشکال هم به مسئولین آموزشی کشور وارده.

الان خیلی از جوونا تصور صحیحی از زندگی مشترک ندارن .

بعضیها فکر میکنن زن کلفت خونشونه و با این دید زن میگیرن که گشنه نمونن

بعضیها هم فکر میکنن مرد باید پول بیاره و اونها برن خرجش کنن

وبسیاری تصورات غلط دیگه که سرانجامش طلاقه یا سوختن وساختن.

به نظر شما اینطوری نیست؟

اینها صحبت هایی است که دو طرف باید قبل از ازدواج باهم راجع بهش صحبت کنن که من تو تاپیک تصوراتی درباره ازدواج درباره ش گفتم

مشکل همینه دیگه اون دوران به چیزای رمانتیک و غیره گیر می دن بعد از ازدواج می رسن به جایی که الان واسه حلش خیلی دیره و اکثرا هم زن احساس ضعف می کنه و ادامه ماجرا...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
یه سوال بالا غیرتاً ببینم خودتون با وجدان خودتون نسبت به این موضوع چه فکری می کنید؟ (آقایون)سر عقد حق طلاق رو میدین به بانو؟

خواهشا همون جوابیو بدین که تو واقعیت بهش اعتقاد دارین :icon_gol:

من فرصت نکردم صحبتهای بقیه دوستان رو بخونم اما به نظر من حق طلاق برای مرد باید باشه چون زن خیلی وقتها احساسی برخورد میکنه

به عنوان مثال یکی از دوستان من هنوز تو مرحله عقده ولی هر بار که دعواش میشه میگه طلاق میگیرم و با اصرار هم همین رو میخواد اما طرف مقابلش هر بار مخالفت می کنه و جالب که بدونین این دوست من بعد از چند روز با صحبت کردن سریع پشیمون میشه و یادش میره چرا میخواسته طلاق بگیره :ws28: و اگین و اگین و اگین

آخرین دعواشون که دختره میخواست طلاق بگیره هفته پیش بود و این وقتی بود که ویزای یه مسافرت و بلیت ها همه اماده و میخواستن جمعه پیش با یه جشن کوچیک و مسافرت ازدواج کنن

الان اون مسافرت کنسل شد با ضرر ولی بازم آشتی کردن و حالا ایشالا دعوا نشه هفته بعد قرار ازدواج دارن (البته بدون مسافرت :whistle:)

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی دلت پره ها... :w58:

تو تاپیکای دیگه هم دیدم خیلی شاکی بودی و بحث میکردی

سخت نگیر بنظرم اگه بتونی طرف خودت رو گیر بیاری و با هم تفاهم داشته باشین دیگه نیاز نیست که نگران این قوانین و... باشی :icon_gol:

نمیشه اطمینانی حاصل کرد که همه بتونند طرف خودشون رو گیر بیارند... اکثر افراد اتفاقا طرف خودشون رو گیر نمیارند... باید قوانینی برای دفاع از حق این افراد وجود داشته باشه...

من فرصت نکردم صحبتهای بقیه دوستان رو بخونم اما به نظر من حق طلاق برای مرد باید باشه چون زن خیلی وقتها احساسی برخورد میکنه

به عنوان مثال یکی از دوستان من هنوز تو مرحله عقده ولی هر بار که دعواش میشه میگه طلاق میگیرم و با اصرار هم همین رو میخواد اما طرف مقابلش هر بار مخالفت می کنه و جالب که بدونین این دوست من بعد از چند روز با صحبت کردن سریع پشیمون میشه و یادش میره چرا میخواسته طلاق بگیره :ws28: و اگین و اگین و اگین

آخرین دعواشون که دختره میخواست طلاق بگیره هفته پیش بود و این وقتی بود که ویزای یه مسافرت و بلیت ها همه اماده و میخواستن جمعه پیش با یه جشن کوچیک و مسافرت ازدواج کنن

الان اون مسافرت کنسل شد با ضرر ولی بازم آشتی کردن و حالا ایشالا دعوا نشه هفته بعد قرار ازدواج دارن (البته بدون مسافرت :whistle:)

دوستتون واقعا برای ازدواج آماده نیست... :ws52:

ولی خوب به هر حال این دلیل نمیشه که به مسئله عمومیت بدیم و بگیم خانوم ها احساسی فکر میکنند پس حق طلاق بهتره مال آقایون باشه... "اتفاق" رو نمیشه عمومی کرد...

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
چرا حق طلاق به مردها داده شده؟

این قانون از شرع گرفته شده. قانون شرع از طرف خدا اومده. خدا هم مرد هستش. مردها هم که پشت هم هستن.

این نظر شخصیه منه. برای نظر شخصیم با کسی بحث نمیکنم.

:w58:از اون حرفا:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...