رفتن به مطلب

چرا حق طلاق به مردان داده شده است؟

نظر شما درباره طلاق چیست؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظر شما درباره طلاق چیست؟

• 11
    • 3
    • 15
    • 33
    • 3

ارسال های توصیه شده

بگو رسما میخوای پدرشو در بیاری دیگه... :icon_pf (34):

بیچاره مردا... :w821:

خوب همون حق طلاقو قبول کنه و خلاص. زورش که نکردم.:ws37:

ولی اینایی گفتم جدی گفتما. اگه این قدر احمقه که می خواد برای رسیدن به یه آدم این شرطا رو قبول کنه پس همون بهتر که این طوری شناخته بشه و تموم شه همه چی.

این 2 تا شرطی که گفتم عین واقعیت بود. و هر کدوم از اون دخترا رسما این شرطا رو خواستن و به حرف قاضی هم کوتاه نیومدن و طرف رو بدبخت کردن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شاید همه این شانس رو نداشته باشن که بتونن طرف خودشون رو گیر بیارن جوری که نیاز به قانون پیدا نشه.. من برای اونا حرص میخورم:w16:

شرط ضمن عقد بزار حق طلاقو بخواه :ws2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب همون حق طلاقو قبول کنه و خلاص. زورش که نکردم.:ws37:

ولی اینایی گفتم جدی گفتما. اگه این قدر احمقه که می خواد برای رسیدن به یه آدم این شرطا رو قبول کنه پس همون بهتر که این طوری شناخته بشه و تموم شه همه چی.

این 2 تا شرطی که گفتم عین واقعیت بود. و هر کدوم از اون دخترا رسما این شرطا رو خواستن و به حرف قاضی هم کوتاه نیومدن و طرف رو بدبخت کردن.

مرسی هوشمندانه و منطقی بود...:ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی شما چیزی رو که منطق نداشته باشه همینجوری می پذیری؟

نباید بپرسیم آخه چرا؟

شاید هر قانونی مال یه زمانی باشه

شایدم یه دلیلی پشتش باشه که چون نخواستیم بدونیم نمی دونیم!

شایدم اصلا غلط باشه؟:icon_gol:

اگه قرار باشه هر چرایی رو بدونی که الان باید خیلی از کاهارو انجام ندی.....

مثلا چرا زمین گرده؟.....یا چرا یبار در زوز میچرخه.....چرا حق طلاق با مرده.....چرا حق با زن نیست.....

فعلا که قانون همینه.... خب اول شما بگو چرا ما مردها باید بریم 2 سال خدمت کنیییم؟.... اونوقت شما خانمها باید تا لنگ ظهر بخوابین!!!!!!

جواب سوالات اینه که خانمها مهریه دارن....نمیشه هم مهریه داشته باشن...هم حق طلاق

از این ور خدا واسه زن ها مهریه گذاشته...از اون ور حق طلاق رو با مرد گذاشته که اگه طلاق گرفت ......یکم آب خنک بخوره:ws3:

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا حق طلاق داشتن با مهریه گرفتن برابره؟؟

از یه طرف حق طلاق میدن به مرد از اون طرف میگن از زنی که مهریه زیاد میخواد بگذرید و نگیرید به بیان دیگه مهریه زیاد نکنین و ندین... خیلی انصاف دارین شماها!!! خیلی!!!! حق طلاق رو با مهریه 5 سکه ای برابر میدونین.. این نشون دهنده نهایت انصاف شماهاست.

به قول طرف I'm speechless

• Like 5
لینک به دیدگاه
یعنی واقعا حق طلاق داشتن با مهریه گرفتن برابره؟؟

از یه طرف حق طلاق میدن به مرد از اون طرف میگن از زنی که مهریه زیاد میخواد بگذرید و نگیرید به بیان دیگه مهریه زیاد نکنین و ندین... خیلی انصاف دارین شماها!!! خیلی!!!! حق طلاق رو با مهریه 5 سکه ای برابر میدونین.. این نشون دهنده نهایت انصاف شماهاست.

به قول طرف I'm speechless

میشه بگی چند درصد از خانمها مهریه کم میزنن؟....فکر کنم به درصدم نرسه......:icon_pf (44):

فعلا که خیلی از اقایون دارن با همین مهریه ها اب خنک میخورن..یا تا اخر عمر بیاد نصف حققشون رو بدهند

ز این چرا ها زیاد هست که نه من....نه هیچ کس دیگه نمیتونه اثبات کنه.....

..تازه کسی که مهریه اش کلام خدا باشه...باید ارزش خودش رو بیشتر از ای چزا بدونه

....چرا اقایون باید 2سال خدمت کنن..خانمها باید خونه بمونن...چرا اقایون یه عمر سگدو بزنن که خانم باید همه چی رو آماد حاضر داشته باشه...چرا یه اقا میخواد بره خواستگاری پدر عروس میپرسه:خونه ماشین داره(درصورتیکه وقتی خودش ازدواج کردهیچی نداشته)

پس فردا یه تاپیک بزنیید چرا خانمها مرجع تقلید نمیشن.......بعد بیان بگین این انصاف نیست

حضرت محمد(ص)فرمود:مردی که همسرش را بیازارد، نماز و هیچ کار خیری از او پذیرفته نیست‌. و اولین کسی است که وارد آتش دوزخ خواهد شد.

نه من درس دین خوندم..نه شما که اینجا دارین بحث میکنییین.....سوال رو یه جایی مطرح کنییین که کاردانش وجوn خارجی داشته باشه...اینجا...اونم تو این سایت....:w58:

لینک به دیدگاه
این سوال از جنس مذکر پرسیده شده بودا ، ولی چون جنس مونث ها هم جواب دادن منم جواب می دم.

من 4 رو زدم . ولی اگه مخالفه از این حق می گذرم فقط یه شرط اضافه می کنم اونم این که هر موقع اراده کردم یه دور از دیوان شمس طی 2 روز برام بنویسه:ws3:

يه جا خوندم اينجور مهريه ها كه ارزش مادي نداره باطلن

لینک به دیدگاه

توجه شما را به چند نکته جلب می کنم : ( خوب بخونید!)

1- حق طلاق با مرده اما اگه بخواد طلاق بده یا باید ثابت کنه که زن ازش تمکین نمیکنه ( یعنی به لحاض جنسی در اختیار او نیست ) یا اگه بدون این دلیل بخواد طلاق بده باید تمام مهریه ونصف تمام داراییهایی که در زمان زوجیت به دست آورده را به زن بدهد.:banel_smiley_52:

2- قانون حقوق خانواده با سابقه حدود صد ساله در ایران تصویب شده

3- در شروط ضمن عقد ، مرد حق طلاق رو به زن نمیده بلکه به او وکالت در طلاق میده

4- چند نمونه طلاق در قانون ذکر شده : طلاق رجعی ( همینی که همه بلدن و ذکر شد) و طلاق خلع و مبارات که زن با بخشیدن مهریه یا بیشتر یا کمتر از مهر شوهر را راضی به طلاق میکنه. طلاق توافقی که زن وشوهر هر دو با هم توافق بر طلاق و سایر حقوق مالی و سرپرستی فرزندان دارند . ( این مورد اخیر زود انجام میشه )

5- برخی کشورها طلاق ندارند. (مثل آرژانتین ) اگه ازدواج کردی حق طلاق نداری.

بعضی ها هم حق طلاق بازنه ( برخی قبایل چینی )

بعضی جاها هم حق طلاق یک طرفه است یعنی هر کدام نخواست زندگی کنه بدون دلیل میتونه طلاق بگیره جفتش رو توی خماری بزاره!

برخی کشورها هم ازدواج رو و طلاق رو یک قرار داد اشتراکی میدونن! اگه دو نفر باهم ازدواج کردن همه سرمایه هاشون رو باهم شریک میشن (فرقی نمیکنه یکی کم باشه یا زیاد) وقتی هم از هم طلاق بگیرن. تمام اموالشون به صورت مساوی تقسیم میشه .

6- دو نفر جوون به ازدواج فکر میکنن نه به جدایی. برای همینه که توی محضر هرچی رو بگن امضا کن امضا میکنه . اصلا هم نمیخونه چی نوشته . ولی این خانواده ها و مسئولین امر هستند که به طلاق فکر میکنن . وسعی میکنن راههای پیشگیری رو پیدا کنن یا با قوانینضمن عقد یا با مهریه بالا یا ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

بهتره به راههای پیشگیری از طلاق بپردازیم ونظر بدیم نه اینکه چطوری طلاق بگیریم و چه جوری از دست زنمون فرار کنیم. ؟ آدمیزاد برای فرار از دست هرچیزی که دوست نداره راههایی پیدا میکنه .

بهتره دوست داشتن رو یاد بدیم نه دشمنی رو ......:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

5- برخی کشورها طلاق ندارند. (مثل آرژانتین ) اگه ازدواج کردی حق طلاق نداری.

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟‌یعنی اونجا ازدواج کردی دیگه تمومه؟؟ هر اتفاقیم بیوفته نمیشه جدا شد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟‌یعنی اونجا ازدواج کردی دیگه تمومه؟؟ هر اتفاقیم بیوفته نمیشه جدا شد؟

به غیر از آرژانتین چند کشور آمریکای لاتین هم همین قانونه که اسمشون رو حضور ذهن ندارم.

توی اون کشورها قانونی برای طلاق گرفتن نیست واگه دونفر پیوند زناشویی بستند این پیوند غیرقابل فسخ است . که متاسفانه برخی آمارهای تحلیل گران در رابطه با فروپاشی کانون خانواده ها در این کشورها به خاطر نبودن حق طلاق است .

• Like 3
لینک به دیدگاه
به غیر از آرژانتین چند کشور آمریکای لاتین هم همین قانونه که اسمشون رو حضور ذهن ندارم.

توی اون کشورها قانونی برای طلاق گرفتن نیست واگه دونفر پیوند زناشویی بستند این پیوند غیرقابل فسخ است . که متاسفانه برخی آمارهای تحلیل گران در رابطه با فروپاشی کانون خانواده ها در این کشورها به خاطر نبودن حق طلاق است .

عجب قانون مسخره ای:babygirl: من آرژانتینی بودم عمرا ازدواج نمیکردم:shame:

• Like 2
لینک به دیدگاه

واسه من که هیچ کدوم از اینها مهم نیست ( چه مهریه چه حق طلاق )

ادم وقتی با کسی ازدواج میکنه زندگیش رو و خودشو با طرفش شریکه ، حالا دیگه مهم نیست که چقدر مهریه باشه و حق طلاق با کی !

من که به استقلال طلاق رای دادم تا اگه یه طرف هم ناراضی بود حق رفتن داشته باشه

اگه به عشق معتقد باشی دیگه اینا مهم نیستن . زندگی رو قشنگتر ببینید :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
میشه بگی چند درصد از خانمها مهریه کم میزنن؟....فکر کنم به درصدم نرسه......:icon_pf (44):

فعلا که خیلی از اقایون دارن با همین مهریه ها اب خنک میخورن..یا تا اخر عمر بیاد نصف حققشون رو بدهند

ز این چرا ها زیاد هست که نه من....نه هیچ کس دیگه نمیتونه اثبات کنه.....

..تازه کسی که مهریه اش کلام خدا باشه...باید ارزش خودش رو بیشتر از ای چزا بدونه

....چرا اقایون باید 2سال خدمت کنن..خانمها باید خونه بمونن...چرا اقایون یه عمر سگدو بزنن که خانم باید همه چی رو آماد حاضر داشته باشه...چرا یه اقا میخواد بره خواستگاری پدر عروس میپرسه:خونه ماشین داره(درصورتیکه وقتی خودش ازدواج کردهیچی نداشته)

پس فردا یه تاپیک بزنیید چرا خانمها مرجع تقلید نمیشن.......بعد بیان بگین این انصاف نیست

حضرت محمد(ص)فرمود:مردی که همسرش را بیازارد، نماز و هیچ کار خیری از او پذیرفته نیست‌. و اولین کسی است که وارد آتش دوزخ خواهد شد.

نه من درس دین خوندم..نه شما که اینجا دارین بحث میکنییین.....سوال رو یه جایی مطرح کنییین که کاردانش وجوn خارجی داشته باشه...اینجا...اونم تو این سایت....:w58:

کسانی که مهریه کم میگیرن خیلی زیادن..

قانون سربازی رفتن رو کی گذاشته؟؟ من گذاشتم؟ یه زن گذاشته که حال مردهارو بگیره؟؟ اگر یه قانونی اشتباهه چه ربطی داره کلی قانون اشتباه دیگه هم بذارن که به اون در بشه؟ کجای قانون هست که زن باید تو خونه بمونه؟؟

مرجع تقلیدی ارزونی هرکی که دنبال مرجع تقلیده... مساله مرجع تقلید با حق طلاق چه سنخیتی داره که میکشین وسط؟

زن از نظر مذهبیون در رده اموال و دارایی طبقه بندی شده..پس حدیث درمیارن با اموالتون خوب برخورد کنین.. اگر با اموالت بد برخورد کنی نمازت قبول نیست که بری بهشت 70 تا کاخ بهت بدن هر کاخی با 70 طبقه و تو هر طبقه 70 تا فرش و رو هر فرش 70 تا حوری دست نخورده....این حدیث هست از اون طرف کشتزار و از هر دری خواستین وارد بشین و بزنین و اینا هم هست .

وقتی صدا برای حق و حقوق پایمال شده بلند میشه یه کلمه دین میارن وسط که آدم رو ساکت کنن

این سوال رو هر روز همه میپرسن ولی کیه که جواب بده..جوابی که آدم قانع بشه..مگه همه میتونن برن درس دین بخونن؟ چرا جواب سوالات به این مهمی این جوری باید داده بشه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

من که به استقلال طلاق رای دادم زندگی که زوکی نمیشه...

البته واسه خودم نه...چون من اصلا کارم به ازدواج نمیکشه چه برسه به طلاق...

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسانی که مهریه کم میگیرن خیلی زیادن..

قانون سربازی رفتن رو کی گذاشته؟؟ من گذاشتم؟ یه زن گذاشته که حال مردهارو بگیره؟؟ اگر یه قانونی اشتباهه چه ربطی داره کلی قانون اشتباه دیگه هم بذارن که به اون در بشه؟ کجای قانون هست که زن باید تو خونه بمونه؟؟

مرجع تقلیدی ارزونی هرکی که دنبال مرجع تقلیده

زن از نظر مذهبیون در رده اموال و دارایی طبقه بندی شده..پس حدیث درمیارن با اموالتون خوب برخورد کنین.. کشتزار و از هر دری خواستین وارد بشین و بزنین و اینا هم هست .

حق و حقوق پایمال میشه و یه کلمه دین میارن وسط که آدم رو ساکت کنن

این سوال رو هر روز همه میپرسن ولی کیه که جواب بده..جوابی که آدم قانع بشه..مگه همه میتونن برن درس دین بخونن؟ چرا جواب سوالات به این مهمی این جوری باید داده بشه؟

چرا بحث رو سیاسی میکنییی؟؟؟...من میگم من درس دین و فلسفه نخوندم....بیشتر کسانی هم که اینجا هستن معمولا واسه پر کردن وقت اضافه میان اینجا....شما اینجا یه سوال مطرح میکنیین ...بعد بقیه با اطلاعات ناقص خودشون تصمیم گیری میکنن...بعدشم ممکنه توهین کنیین....

من بخدا بم ثابت شده..خیلی از چیزهایی که عمری فکر میکردم اشتباه بوده...بعد از کامل شدن اطلاعاتم متوجه شدم سخت در اشتباه بودم.....من منظورم با شما نیست..شاید شما درست بگین...اما اینجور بحث ها اونم در اینترنت اونم تو کشور ما .....فکر نکم به جایی برسی

...اینجوری راه رو کج تر میریم.

.در مورد زن هم تو داری به خودت توهین میکنی....یه مطلب کوچیک رو از میان یه داستان در میارن..بعد به اونی که مطلب رو کامل نخونده:ws44:...وقته مطلب رو خوند شبهه واسش درست میشه...بعد به بقیه میگه...بقیه هم بدون چون و چرا قبول میکنن

.من کسی رو نمیخوام قانع..فقط این مطلب که قسمتی از تاریخه رو بخون بعد متوجه میشی که ارزش زن بیشتر از ایناست

با ظهور اسلام، دریچه‌های روشنایی به سوی زن گشوده شد. قرآن به صراحت زنده به گور کردن دختران را سرزنش و رد کرد و بدین ترتیب، پرونده‌این جنایت‌ها را که از سنت‌های جاهلیت بود، در زباله‌دان تاریخ دفن کرد. و ارزشی ویژه به زن بخشید و یازده امام را از صلب دختر رسول خدا(ص) قرار داد. حال آنکه تا آن زمان، مرد بی‌پسر را ابتر و «نسل بریده» می‌دانستند.

دین مبین اسلام در روزگاری ظهوری کرد که داشتن پسر، افتخاری بزرگ و تولد دختر ننگ و عار خانواده بود. پیامبر اسلام با گرامی‌داشت زنان و به ویژه تکریم دخترش فاطمه(س) نقش مؤثری در باطل کردن سنت‌های خرافی جاهلیت داشت. آن حضرت فاطمه(س) را پاره تن خود می‌نامید و خشم او را خشم الهی. همچنین به کسانی که دختردار شدن بر‌ایشان ناخوشایند بود می‌فرمود: «دختران خود را ناپسند مدانید، به درستی که دختران، مونس انسان و گران‌بهایند».[22] ایه از قرآن

موفق باشی:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...