محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ یک دکترای شیمیِ مواد غذایی در دانشکده داروسازی زنجان با بیان اینکه قند بالای نوشابهها موجب سیری زودهنگام در موقع غذا خوردن میشود، گفت: این موضوع همچنین با تاخیر در دریافت مواد مغذی اختلالات رشد را به ویژه در کودکان به همراه دارد. دکتر مهران محسنی افزود: میزان بالای قند نوشابهها همچنین موجب تغییر رژیم غذایی به سمت مصرف بیشتر مواد قندی میشود. وی ترکیبات فسفات موجود در نوشابهها را بزرگترین آسیب این نوشیدنی پرطرفدار دانست و افزود: مصرف نوشابه به همراه غذا، موجب دفع کلسیم میشود که در بلند مدت به بافت استخوانی آسیب میزند. وی دوغ را بهترین جایگزین مصرف نوشابه و سالمترین نوشیدنی بعد از آب عنوان کرد و اظهار داشت: این نوشیدنی مغذی و پرفایده، دارای مقادیر بالایی از کلسیم است. این عضو هیات علمی گروه کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی کاهش هیجان و آرامش را از حالتهای مفید بعد از مصرف دوغ نام برد و تصریح کرد: نوشیدن دوغ موجب ورود آب فراوان و همچنین انتقال املاح و ویتامینهای شیر به بدن میشود. محسنی، ماء الشعیرها و دلسترها را به عنوان نوشیدنیهای مفید عنوان کرد و افزود: این نوشیدنیها حاوی مقادیر زیادی ویتامین و املاح هستند. وی نوشیدن ماء الشعیر و دلستر را برای افراد مبتلا به انواع سنگهای کلیه توصیه و اظهار کرد: نوشیدن این مایعات موجب دفع مکرر مایعات از کلیه شده و این امر به خودی خود مانع از تشکیل سنگ کلیه میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من یکساله که نوشابه نخوردم... ترک کردم 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من یکساله که نوشابه نخوردم... ترک کردم کار خیلی خوبی میکنی ، در کل نوشابه کلش ضرره بخصوص اگه رنگش سیاه باشه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ دهنم اب افتاد منم اخرین بار فکر کنم 12 13 سالم بود که نوشابه خوردم. 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ جدی؟ :jawdrop: من کلی مطلب در مورد نوشابه از تولیدش تا مصرف و مضرات اون میدونم ، به همه هم توصیه میکنم نوشابه نخورن ، ولی وقتی میرم مهمونی نوشابه میذارن جلوم یا اینکه میرم مغازه حاضر نیستم ازش بگذرم 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ جدی؟ :jawdrop:من کلی مطلب در مورد نوشابه از تولیدش تا مصرف و مضرات اون میدونم ، به همه هم توصیه میکنم نوشابه نخورن ، ولی وقتی میرم مهمونی نوشابه میذارن جلوم یا اینکه میرم مغازه حاضر نیستم ازش بگذرم مثل بچه ها من کاری به ضرراش ندارم اول که دوست ندارم دوم اینکه دل درد شدید میگیرم با خوردن نوشابه. 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ دوغ فقط کفیر... احسنت البته تو ايران بدون الكل توليد ميشه اصل كفير اونه كه 5 تا 8 درصد الكل داشته باشه:ws2: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ دوغ فقط کفیر... نيميدونم كجا خوندم كه كفير يه ضررايي داره... من فخط دوغ ميخورم...كلا از هرچي نوشابس بدم مياد! گاهي هم به زور دوستام دلستر...اونم فخط هلو و استوايي! 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نيميدونم كجا خوندم كه كفير يه ضررايي داره... من فخط دوغ ميخورم...كلا از هرچي نوشابس بدم مياد! گاهي هم به زور دوستام دلستر...اونم فخط هلو و استوايي! كفير هم يه نوشيدني مثل دوغ محسوب ميشه كه طعم و مزه بهتري نسبت به دوغ داره ما اينو ميدونيم كه لبنيات هيچ ضرري ندارن مگر اينكه با ذائقه فرد سازگار نباشه من خودم كفير 2ماه تاريخ مصرف گذشته خوردم ولي هيچ بلايي سرم نيومد البته فكر ضرري كه شما ميگين بابت الكل باشه كه اصلاً توليد همچين نوشيدني تو ايران ممنوع اعلام شده دوغ كفير نوشيدني مخصوص مناطق قفقاز محسوب ميشه كه سرد سيره و از اين نوشيدين ميخوردن تا گرمشون بشه يا به قول خودمون الكل شارژشون مي كنه 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من کفیر بدون الکل میخورم.از بقیه خوشمزه تره.با الکل چی میشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ كفير هم يه نوشيدني مثل دوغ محسوب ميشه كه طعم و مزه بهتري نسبت به دوغ داره ما اينو ميدونيم كه لبنيات هيچ ضرري ندارن مگر اينكه با ذائقه فرد سازگار نباشهمن خودم كفير 2ماه تاريخ مصرف گذشته خوردم ولي هيچ بلايي سرم نيومد البته فكر ضرري كه شما ميگين بابت الكل باشه كه اصلاً توليد همچين نوشيدني تو ايران ممنوع اعلام شده دوغ كفير نوشيدني مخصوص مناطق قفقاز محسوب ميشه كه سرد سيره و از اين نوشيدين ميخوردن تا گرمشون بشه يا به قول خودمون الكل شارژشون مي كنه نيميدونم...يادم نيست چي بود اوني كه خوندم... شايد همينيه كه شما ميگين! خود من دوغ معمولي رو ترجيح ميدم! اين ليوانيارم كه ديگه عااااااااشخشم! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من اصن نوشابه دوس ندارم و دوغ و دلسترم همینطور ...نوشیدنی فقط آب:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من کفیر بدون الکل میخورم.از بقیه خوشمزه تره.با الکل چی میشه دیگه اينو بدون با الكل خيلي خوشمزه ميشه كفيري مزه ميده كه تازه توليد شده باشه و بره تو بسته بندي نيميدونم...يادم نيست چي بود اوني كه خوندم...شايد همينيه كه شما ميگين! خود من دوغ معمولي رو ترجيح ميدم! اين ليوانيارم كه ديگه عااااااااشخشم! به نظر من ليوانيها فقط طعم آب و اسانس ميدن حالا نميدونم شما مال كدوم شركت رو مصرف ميكنين البته اين رو هم بگم دوغ ليواني نسبت به دوغ هاي 1.5 ليتري وكوچيك بهتر و تازه تره من اصن نوشابه دوس ندارم و دوغ و دلسترم همینطور ...نوشیدنی فقط آب:girl_in_dreams: يعني اگر بري مهموني شربت يا چاي تعارف كنن بازم نميخوري؟ 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اينو بدون با الكل خيلي خوشمزه ميشه كفيري مزه ميده كه تازه توليد شده باشه و بره تو بسته بندي به نظر من ليوانيها فقط طعم آب و اسانس ميدن حالا نميدونم شما مال كدوم شركت رو مصرف ميكنين البته اين رو هم بگم دوغ ليواني نسبت به دوغ هاي 1.5 ليتري وكوچيك بهتر و تازه تره يعني اگر بري مهموني شربت يا چاي تعارف كنن بازم نميخوري؟ خب چی کنیم دیگه....مجبوریم بخوریم :دی نه بدون شوخی اینارو دوس دارم منظورم اون نوشیدنی هاس 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من ليوانيها فقط طعم آب و اسانس ميدن حالا نميدونم شما مال كدوم شركت رو مصرف ميكنين البته اين رو هم بگم دوغ ليواني نسبت به دوغ هاي 1.5 ليتري وكوچيك بهتر و تازه تره مزه ماست خيار ميده كلا دوغ باشه...كوفت باشه! از اينا كه سبزيجات معطر دارنم خيليييييييي خوشمان مي آيد! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده