رفتن به مطلب

اعتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــماد به نفس داری یا نداری

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

البته غرور یکم با اعتماد به نفس متفاوته دوست من ( جرات نکردم بگم خیلی )

اینکه آدم صدر نشین باشه و هر چی رو می خواد بدست بیاره مربوط نمیشه به اعتماد به نفس

یه مثال می زنم . فرض کنید کوکب خانوم همه ی ویژگی هایی رو که برشمردین داشته باشه

یهو زمین گرامی یک قره کمری به خودش بده و زلزله بیاد و همه ی دارایی هاش با خاک یکسان شه از قضا دو پای کوکب خانوم هم زیر آوار بمونه و فلج شه .

بعد از برگشتن اوضاع به شرایط اول . کوکب خانوم فقیر شده و نمی تونه هر چی میخواد بدست بیاره و همچنین پاهاشم از دست داده و نمی تونه به صدر مجلس برسه .

اون دیگه نباید اعتماد به نفس داشته باشه؟

سپیده خانوم اصلا به خودت نگیری ها . این مشکله خیلی هاس . من کلی گفتم :icon_gol:

آها یعنی می خواین بگین الان نگفتین خیلی دیگه نه ؟! :167:

متاسفانه برداشت شما از گفته های من اشتباه بود :hanghead:

اعتماد به نفس یعنی من هر چه که هستم خودم رو قبول داشته باشم (بدون توجه به نظر دیگران )

مثلا من دوست دارم موهام رو کوتاه کوتاه کنم هر چند کاملا غیر عادیه ویا شاید از نظر دیگران اصلا بهم نیاد اما چون خودم این رو دوست دارم این کار رو انجام می دم یا هر چیزی شبیه این

و اما از جهت دیگه

شخصیت من یه جوری شکل گرفته که یادم نمیاد زمانی گفته باشم نمی تونم یا احساس عجز کرده باشم (به جز 1 مورد عاطفی )

به همین خاطر علی رقم سن کمم توی هر زمینه ای از فنی و ورزشی و هنری و ..... فعالیت کردم و خوشبختانه خوش درخشیدم

همین امر باعث شده که حس کنم من هر کاری رو که اراده کنم می تونم انجام بدم و این هم نوع دیگه ای اعتماد به نفسه

منظور من از لحاظ مادی نبود (من که از لحاظ مادی چیزی ندارم همه اش مال پدر و مادرمه )

هر چند که از نظر من اعتماد به نفسی که به خاطر مادیات باشه کاملا پوچه

چون هم فانیه و هم این که جز شخصیت و وجود انسان یا به گونه ای دیگه جز نفس انسان نیست

فکر نمی کنم این غرور باشه هرچند که من عقیده دارم غرور خیلی هم خوبه البته به اندازه اش نه از نوع کاذب :icon_gol:

.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آها یعنی می خواین بگین الان نگفتین خیلی دیگه نه ؟! :167:

متاسفانه برداشت شما از گفته های من اشتباه بود :hanghead:

اعتماد به نفس یعنی من هر چه که هستم خودم رو قبول داشته باشم (بدون توجه به نظر دیگران )

مثلا من دوست دارم موهام رو کوتاه کوتاه کنم هر چند کاملا غیر عادیه ویا شاید از نظر دیگران اصلا بهم نیاد اما چون خودم این رو دوست دارم این کار رو انجام می دم یا هر چیزی شبیه این

و اما از جهت دیگه

شخصیت من یه جوری شکل گرفته که یادم نمیاد زمانی گفته باشم نمی تونم یا احساس عجز کرده باشم (به جز 1 مورد عاطفی )

به همین خاطر علی رقم سن کمم توی هر زمینه ای از فنی و ورزشی و هنری و ..... فعالیت کردم و خوشبختانه خوش درخشیدم

همین امر باعث شده که حس کنم من هر کاری رو که اراده کنم می تونم انجام بدم و این هم نوع دیگه ای اعتماد به نفسه

منظور من از لحاظ مادی نبود (من که از لحاظ مادی چیزی ندارم همه اش مال پدر و مادرمه )

هر چند که از نظر من اعتماد به نفسی که به خاطر مادیات باشه کاملا پوچه

چون هم فانیه و هم این که جز شخصیت و وجود انسان یا به گونه ای دیگه جز نفس انسان نیست

فکر نمی کنم این غرور باشه هرچند که من عقیده دارم غرور خیلی هم خوبه البته به اندازه اش نه از نوع کاذب :icon_gol:

.

اگه اینطوریه که برداشت من اشتباه بوده ببخشید :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسی جان خوبی عزیزم . :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

پس چرا جواب ندادین؟

آدم ها ممکنه در کودکی،یکسری عواملی براشون پیش بیاد که در آیندشون تاثیر بذاره.

این عوامل هم میتونن خانواده باشن هم اقوام و هم غیر آشنا.

مثلا یکی از دوستان من در کودکی مرتبا توسط پدرش تنبیه میشد.

الان تا دست طرفش میاری،سرشو خم میکنه و اعتماد به نفسش صفر شده.....

کی مسئوله؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس چرا جواب ندادین؟

آدم ها ممکنه در کودکی،یکسری عواملی براشون پیش بیاد که در آیندشون تاثیر بذاره.

این عوامل هم میتونن خانواده باشن هم اقوام و هم غیر آشنا.

مثلا یکی از دوستان من در کودکی مرتبا توسط پدرش تنبیه میشد.

الان تا دست طرفش میاری،سرشو خم میکنه و اعتماد به نفسش صفر شده.....

کی مسئوله؟

مطمئنن پدربزرگش مقصره که پدر رو خوب تربیت نکرده .

اما به نظر من نگاهت نسبت به مسئله اعتماد به نفس رو کمی عوض کن

اعتماد به نفس به دو بخش تقسیم میشه

1- ذاتی : که مسلما عامل بیرونی نمی تونه باعث تغییر در اون بشه

2 - اکتسابی : این بخش مربوط میشه به نحوه عملکرد خود فرد و محیط روی اون فرد

و مجموع این دو پارامتر و شاید پارامتر های دیگه اعتماد به نفس فرد رو تشکیل می دن

نگاه شهودی به قضایا معمولا با خطا همراهه

نکته ای که در مورد اعتماد به نفس همیشه اشتباه گرفته میشه اینه که

مثلا فردی که در جامعه وقیحه و یا از تربیت مناسبی برخوردار نیست و می تونه در هر جایگاهی وقاحت خودشو به نمایش بذاره فرد با اعتماد به نفسی معرفی میشه . در حالی این فقط یک خطاست

لینک به دیدگاه
اعتماد به نفس به دو بخش تقسیم میشه

1- ذاتی : که مسلما عامل بیرونی نمی تونه باعث تغییر در اون بشه

2 - اکتسابی : این بخش مربوط میشه نحوه عملکرد خود فرد و محیط روی اون فرد

و مجموع این دو پارامتر و شاید پارامتر های دیگه اعتماد به نفس فرد رو تشکیل می دن

نگاه شهودی به قضایا معمولا با خطا همراهه

نکته ای که در مورد اعتماد به نفس همیشه اشتباه گرفته میشه اینه که

مثلا فردی که در جامعه وقیحه و یا از تربیت مناسبی برخوردار نیست و می تونه در هر جایگاهی وقاحت خودشو به نمایش بذاره فرد با اعتماد به نفسی معرفی میشه . در حالی این فقط یک خطاست

من به هیچگونه اخلاق ذاتی اعتقاد ندارم.

اعتماد به نفس یک چیز مثبته و به قول شما به اون فردی که در جامعه وقاحت به خرج میده،نمیشه بهش گفت اعتماد به نفس داره.

اعتماد به نفس مثبت و معادل منفی آن میشه گُستاخ.

میگم این فقط نظر منه،ممکنه اشتبه باشه،اما بالای 80 درصد داشتن اعتماد به نفس یا نداشتن آن،به دوران کودکی بر میگرده.

20 درصد هم بستگی به خود طرف داره که به مشکلاتش چیره بشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا به این نتیجه رسیدم

یه مقدار از اعتماد به نفس بر میگرده به محکم بودنه فرد در مقابل مشکلاتش

حالا نمیدونم درسته یا نه:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اولش خواستم جواب بدم.

اما خودتان ویرایش کردین.:icon_gol:

اما بهتون توصیه میکنم،برای من یا هر کس دیگری شمشیر از رو نبندین.

که ممکنه اونوقت یکسری دلخوری پیش بیاد.:icon_gol:

.

شمشیر ؟

اولا اگر قرار به شمشیر زدن باشه که من اهل از پشت زدن نیستم . و حتما از رو می بندم

اما ما فقط داریم بحث میکنیم . و من این بحثا رو اینقدر جدی نمی بینم که بخواد به مشاجره هم تبدیل شه چه برسه به شمشیر

من فکر نمی کنم بیشتر از یه هفته دیگه وقت داشته باشم بیام اینجا. تو این یه هفته سعی کنیم خاطره خوبی به جا بذاریم. تو خودت می دونی که من با حسن نیت اومدم جلو :icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

نميدونم راستش اعتمادبه نفسم چقدره من تو زندگيم به هر چيزي كه علاقه داشتم خيلي كم رفتم سراغش چون پيش خودم بهانه تراشي كردم متوجه شدم تا خودم به خودم اعتماد نداشته باشم هيچكس نمي تونه بهم كمك كنه انتظار بيش از يه تشويق از نزديكان هم نمي شه داشت.مثال خيلي به موسيقي علاقه دارم ولي مي ترسم كه به جايي نرسم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

اگر ذره ای از اعتماد به نفس این پرنده رو توی زندگیمون داشتیم، کروکودیل های رعب و وحشت هم عقب نشینی میکردند. :sigh:

6y2cw2ajmnn8zm70btz.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگر ذره ای از اعتماد به نفس این پرنده رو توی زندگیمون داشتیم، کروکودیل های رعب و وحشت هم عقب نشینی میکردند. :sigh:

6y2cw2ajmnn8zm70btz.jpg

البته معمولا اینجوری برخورد کردن به نتیجه ای نمیرسه! چون قدرت های دو طرف برابر نیست

همیشه لازم نیست و نمیشه که کروکدیل رو تسلیم کرد ... میشه باهاش دوست شد و سوارش شد و از اون سواری گرفت!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اعتماد به نفس خیلی خوبه به شرطی که اعتماد به نفس و با غرور و تکبر اشتباه نگیری.

من خودم احساس می کنم اعتماد به نفس خوبی دارم که البته دوستامم میگن ....:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...