EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ عباس اميري در تصادف رانندگي در گذشت خبرگزاري فارس: عباس اميري بازيگر توانمند كشورمان صبح امروز در سانحه تصادف رانندگي در مسير رشت ـ فومن جان خود را از دست داد. به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، عباس اميري كه ساعتي پيش كه از مسير رشت به طرف فومن در حركت بود، در اثر واژگوني خودروي پيكان حامل وي و برخورد اين خودرو با يك درخت جان خود را از دست داد. اين بازيگر توانمند گيلاني در حال بازي در تله فيلمي در فومن بود كه از 10 روز گذشته كليد خورده بود و در اين مدت همواره در مسير مذكور در تردد بود. از آنجا كه مادر اميري در رشت زندگي ميكرد وي براي ديدن مادرش شب گذشته به رشت رفت و صبح امروز در مسير بازگشت به فومن در منطقه جمعهبازار در اثر سانحه رانندگي به ديار باقي شتافت. . 12 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدا رحمتش كنه واقعا ناراحت شدم بازيگر خوبي بود 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدا رحمتش کنه اما من نمی دونم چرا نزدیک عید که می شه عزرائیل می افته به جون این بازیگرا و خواننده ها 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ :ws44: خدایش بیامرزد وای من کلی ناراحت شدم وقتی شنیدم 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدا رحمتش کنه ، مرد خوبی هم بود ف در کنار بازیگریش !!! حتماً برا مراسمش می رم ، فک کنم رشت هم براش مراسم بگیرن ! 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من امروز از اخبار14شنیدم که فوت کرده ناراحت شدم خدا بیامرزش 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدا رحمتش کنه می گم این شتره امسال گیر داده در خونه هنرمندا بخوابه ها بی خیالم نمی شه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده