goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا من دوسالم بودم اینو بهم گفتن اشتبا نکردم!!! 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد اون قضیه کشتی موسی دیگه کمتر اشتباه پیش میاد ، تابلو شده 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد اون قضیه کشتی موسی دیگه کمتر اشتباه پیش میاد ، تابلو شده ای که گفتی یعنی چه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درخت نارگیل که موز نداره:ws2: اینن شخصیت چجوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا من دوسالم بودم اینو بهم گفتن اشتبا نکردم!!! به به چه دختر با دقتی واقعا حیف شدی الی جان که تا به حال کشفت نکردن لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای که گفتی یعنی چه؟؟؟ تو همین مدل معما ها یه چن تا معما بود که همش جوابش تو سوالش بود ولی آدم یکم گیج میشد که یکیش همین بود که موسی با خودش چند حیوان برد داخل کشتی ؟؟؟:JC_thinking: و جواب اینکه موسی که کشتی نداشت اون نوح بوده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده