Himmler 22171 ارسال شده در 23 آذر، 2011 دین ودل به یک دیدن باختیم و خرسندیم در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟ منم بندهی اهل بیت نبی 4
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 23 آذر، 2011 در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟ منم بندهی اهل بیت نبی ستاينده ي خاك پاي وصي عشق من با خط مشكين تو امروزي نيست 3
Himmler 22171 ارسال شده در 6 دی، 2011 ستاينده ي خاك پاي وصي عشق من با خط مشكين تو امروزي نيست عشق من با خط مشكين تو امروزي نيست ديرساليست كز اين جام هلالي مستم ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست 3
Ssara 14641 ارسال شده در 12 دی، 2011 [TABLE=align: center] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 40][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] ای مگس عرصه ی سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری ************************************************************************ تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو 3
Himmler 22171 ارسال شده در 20 دی، 2011 تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو چو مرا نماند رنگی همه رنگ او گرفتم 2
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 چو مرا نماند رنگی همه رنگ او گرفتم چـو مـرا نمـاند رنگـی همه رنگ او گـرفـتـم که جـهان مسـخـرم شـد چـو بـرآمدم بـه رنگش * * * * * * * درخت دوستی كارم ولی دارم پشیمانی... [TABLE=align: center] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 چـو مـرا نمـاند رنگـی همه رنگ او گـرفـتـم که جـهان مسـخـرم شـد چـو بـرآمدم بـه رنگش * * * * * * * درخت دوستی كارم ولی دارم پشیمانی... [TABLE=align: center] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] درخت دوستی كارم ولی دارم پشیمانی نگر حال دل زارم تو خود حافظ چه میدانی؟ **************************** نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده 3
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 درخت دوستی كارم ولی دارم پشیمانی نگر حال دل زارم تو خود حافظ چه میدانی؟ **************************** نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را ................................................... که رستم منم گم بماناد نام 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را ................................................... که رستم منم گم بماناد نام كه رستم منم گم بماناد نام نشیناد بر ماتمم زال سام ......................................... لبت نه گوید و پیداست می گوید دلت آری 3
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 لبت 'نه' گوید و پیداست می گوید دلت: 'آری' که این سان دشمنی ، یعنی که خیلی دوستم داری! ............................ میان سپه تیر بگذاشتند ...... 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 ميان سپه تير بگذاشتند سراسر همه نيزه پنداشتند ********************** به پيران چنين گفت كاين مرد كيست؟ 3
Himmler 22171 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 ميان سپه تير بگذاشتند سراسر همه نيزه پنداشتند ********************** به پيران چنين گفت كاين مرد كيست؟ به پيران چنين گفت كاين مرد كيست؟ ز گردان ایران ورا نام چیست ؟؟ /////////////// ز سم ستوران در ان پهندشت .................. 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 به پيران چنين گفت كاين مرد كيست؟ ز گردان ایران ورا نام چیست ؟؟ /////////////// ز سم ستوران در ان پهندشت .................. ز سم ستوران در آن پهندشت زمين شد شش و آسمان گشت هشت *************************** در شاهراه عشق ز افتادگی مترس 3
Himmler 22171 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ز سم ستوران در آن پهندشت زمين شد شش و آسمان گشت هشت *************************** در شاهراه عشق ز افتادگی مترس در شاهراه عشق ز افتادگی مترس کز پا فتادن تو به منزل رسیدن است .................................... که من شهر علمم , علیم در ست ................ 2
ali6668 1159 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 كه من شهر علمم علیم در است درست این سخن گفتِ پیغمبر است ظلم است در یکی قفس افکندن... 3
Himmler 22171 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 كه من شهر علمم علیم در استدرست این سخن گفتِ پیغمبر است ظلم است در یکی قفس افکندن... ظلم است در یکی قفس افکند مردار خوار و مرغ شکرخا را ................................... چو هر سه بیابی خرد بایدت ....... 2
ali6668 1159 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 ظلم است در یکی قفس افکند مردار خوار و مرغ شکرخا را ................................... چو هر سه بیابی خرد بایدت ....... چو هر سه بیابی خرد بایدت شناسندهٔ نیک و بد بایدت گیرم که برکنی دل سنگین ز مهر من 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 چو هر سه بیابی خرد بایدتشناسندهٔ نیک و بد بایدت گیرم که برکنی دل سنگین ز مهر من گیرم که برکنی دل سنگین ز مهر من. مهر از دلم چگونه توانی که برکنی ... ............. عمریست تا به راه غمت رو نهاده ایم.................... 3
ali6668 1159 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 گیرم که برکنی دل سنگین ز مهر من. مهر از دلم چگونه توانی که برکنی ................ عمریست تا به راه غمت رو نهاده ایم.................... عمریست تا به راه غمت رو نهادهایم روی و ریای خلق به یک سو نهادهایم چو خواهی که یابی ز هر بد رها.. 2
ارسال های توصیه شده