hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ دل میرود زدستم صاحبدلان خدایا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دل خراب من از این خرابتر نمی شود 3 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دل خراب من از این خرابتر نمی شود دل خراب من از این خراب تر نمی شود که خنجر غمت از این خراب تر نمی زند ! .................................................. نذار که سفره دلت پیش غریبه وا بشه ... 3 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نذار که سفره دلت پیش غریبه وا بشه ... این بغض نشکسته باید سهم خود خدا بشه :icon_gol: شبي به دست من از شوق سيب دادي تو .... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ شبي به دست من از شوق سيب دادي تو نگو که چشم و دلم را فریب دادی تو ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم....... 3 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم....... وین یکدم عمر را غنیمت شمریم گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ... 3 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ شبي به دست من از شوق سيب دادي تو نگو که چشم و دلم را فریب دادی تو ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم....... اي دوست بيا تا غم فردا نخوريم وين يکدم عمر را غنيمت شمريم گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ... گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ يارب اين قلب شناسي زكه آموخته بود ------------------------------- بابا تو دیگه کی هستی ، دست شیطونو بستی راهنمایی : میون..........................................................تی؟ ------------------------------- 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اسیر عشق شدن چاره خلاص من است ضمیر عاقبت اندیش پیش بینان بین آب طلب نکرده همیشه مراد نیست 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ آب طلب نكرده هميشه مراد نيست گاهي بهانهايست كه قربانيات كنند به چشمی چون برافشانم نظر بر منظر اندازم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اي دوست بيا تا غم فردا نخوريم وين يکدم عمر را غنيمت شمريم گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ يارب اين قلب شناسي زكه آموخته بود ------------------------------- بابا تو دیگه کی هستی ، دست شیطونو بستی راهنمایی : میون..........................................................تی؟ ------------------------------- میخوای شعر خواننده بگی برو اینجا عزیز جان اینجا جاش نیست http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31896&page=7 ممنون:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ آب طلب نكرده هميشه مراد نيستگاهي بهانهايست كه قربانيات كنند به چشمی چون برافشانم نظر بر منظر اندازم رخش بر دل بپوشانم چو سرمستان سر اندازم . . . ما سیه گلیمان را جز بلا نمی شاید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ رخش بر دل بپوشانم چو سرمستان سر اندازم. . . ما سیه گلیمان را جز بلا نمی شاید بر دل بهائی نه هر بلا که بتوانی گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بر دل بهائی نه هر بلا که بتوانی گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته به جایی نرسد فریاد است نگارا بر سر عهد و وفا باش 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اگر ان طایر قدسی ز درم باز اید عمر بگذشته به پیرانه سرم بازآید شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا 1 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای همت خود کامران شدم..:icon_gol: تو را با هرچه آبی بود سنجیدم ولی دیدم... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بر منتهای همت خود کامران شدم..:icon_gol: تو را با هرچه آبی بود سنجیدم ولی دیدم... که هستی از نگاه عشق حتی آسمانی تر . . . حال خونین دلان که گوید باز 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ حال خونین دلان که گوید باز و از فلک خون خم که جوید باز ترسم آن سیمین بدن باشد در آغوس رقیب 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ترسم آن سیمین بدن باشد در آغوش رقیب دیده ام تقویم را امشب قمر در عقرب است در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در کوی نيک نامان مارا گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغيير ده قضا را حالت سوخته را سوخته دل داند و بس ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده