hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 1 تیر، 2011 دل میرود زدستم صاحبدلان خدایا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دل خراب من از این خرابتر نمی شود 3
//\// 1806 ارسال شده در 1 تیر، 2011 دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دل خراب من از این خرابتر نمی شود دل خراب من از این خراب تر نمی شود که خنجر غمت از این خراب تر نمی زند ! .................................................. نذار که سفره دلت پیش غریبه وا بشه ... 3
ho0da 2321 ارسال شده در 1 تیر، 2011 نذار که سفره دلت پیش غریبه وا بشه ... این بغض نشکسته باید سهم خود خدا بشه :icon_gol: شبي به دست من از شوق سيب دادي تو .... 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 1 تیر، 2011 شبي به دست من از شوق سيب دادي تو نگو که چشم و دلم را فریب دادی تو ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم....... 3
ho0da 2321 ارسال شده در 1 تیر، 2011 ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم....... وین یکدم عمر را غنیمت شمریم گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ... 3
>>> محمــــد < 378 ارسال شده در 1 تیر، 2011 شبي به دست من از شوق سيب دادي تو نگو که چشم و دلم را فریب دادی تو ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم....... اي دوست بيا تا غم فردا نخوريم وين يکدم عمر را غنيمت شمريم گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ... گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ يارب اين قلب شناسي زكه آموخته بود ------------------------------- بابا تو دیگه کی هستی ، دست شیطونو بستی راهنمایی : میون..........................................................تی؟ ------------------------------- 1
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اسیر عشق شدن چاره خلاص من است ضمیر عاقبت اندیش پیش بینان بین آب طلب نکرده همیشه مراد نیست 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 تیر، 2011 آب طلب نكرده هميشه مراد نيست گاهي بهانهايست كه قربانيات كنند به چشمی چون برافشانم نظر بر منظر اندازم 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اي دوست بيا تا غم فردا نخوريم وين يکدم عمر را غنيمت شمريم گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ يارب اين قلب شناسي زكه آموخته بود ------------------------------- بابا تو دیگه کی هستی ، دست شیطونو بستی راهنمایی : میون..........................................................تی؟ ------------------------------- میخوای شعر خواننده بگی برو اینجا عزیز جان اینجا جاش نیست http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31896&page=7 ممنون:wubpink: 1
ali6668 1159 ارسال شده در 1 تیر، 2011 آب طلب نكرده هميشه مراد نيستگاهي بهانهايست كه قربانيات كنند به چشمی چون برافشانم نظر بر منظر اندازم رخش بر دل بپوشانم چو سرمستان سر اندازم . . . ما سیه گلیمان را جز بلا نمی شاید 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 تیر، 2011 رخش بر دل بپوشانم چو سرمستان سر اندازم. . . ما سیه گلیمان را جز بلا نمی شاید بر دل بهائی نه هر بلا که بتوانی گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من 3
ali6668 1159 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بر دل بهائی نه هر بلا که بتوانی گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته به جایی نرسد فریاد است نگارا بر سر عهد و وفا باش 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 2 تیر، 2011 اگر ان طایر قدسی ز درم باز اید عمر بگذشته به پیرانه سرم بازآید شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا 1
ho0da 2321 ارسال شده در 2 تیر، 2011 شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای همت خود کامران شدم..:icon_gol: تو را با هرچه آبی بود سنجیدم ولی دیدم... 3
ali6668 1159 ارسال شده در 2 تیر، 2011 بر منتهای همت خود کامران شدم..:icon_gol: تو را با هرچه آبی بود سنجیدم ولی دیدم... که هستی از نگاه عشق حتی آسمانی تر . . . حال خونین دلان که گوید باز 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 3 تیر، 2011 حال خونین دلان که گوید باز و از فلک خون خم که جوید باز ترسم آن سیمین بدن باشد در آغوس رقیب 3
ali6668 1159 ارسال شده در 3 تیر، 2011 ترسم آن سیمین بدن باشد در آغوش رقیب دیده ام تقویم را امشب قمر در عقرب است در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 3 تیر، 2011 در کوی نيک نامان مارا گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغيير ده قضا را حالت سوخته را سوخته دل داند و بس ...
ارسال های توصیه شده