گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ لاک پشت بیچاره در زمانی که کوچک بوده وارد یک حلقه ی پلاستیکی شده که در اقیانوس شناور بوده و دیگر نتوانسته از آن خارج بشود. در نتیجه این شکلی رشد کرده و دیگر توانایی اش در مخفی شدن توی لاکش رو از دست داده و نه میتواند شکار کند و نه دفاع. این تازه یک نمونه است از قربانی های بی زبان زباله های زیست محیطی است که توسط ما انسان ها تولید می شود.:ws44: 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ لاک پشت کمر باریک... همچین گفتی لاک پشت کمر باریک، ما گفتیم الان یک لاک پشتی داره قر میده و میرقصه.... در ضمن چراغ خاموش رفت و آمد کردن کار خوبی نیست.... 5 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ تازه باید بره خدا رو شکر کنه که معروف شده 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ تازه باید بره خدا رو شکر کنه که معروف شده واقعا که......یه دقیقه خودتو بذار جای اون....... 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ الهييييييييي خيلي گناه داره كه... چيجوري تا الان زنده مونده؟ 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ الهييييييييي خيلي گناه داره كه... چيجوري تا الان زنده مونده؟ به سختی.... 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ خوبه که کمر باریک همه دوست دارن مد شده تازه الان کلی خاطر خواه داره خبر نداره کمر باریک من بیا به نزدیک من ......... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ لاک پشت بیچاره!!!! آدما دارن از آلودگیهای ساخت دست خودشون هر روز یه قدم ب نابودی نزدیک تر میشن....این که لاک پشته! 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی ناراحت شدم .... بیچاره لاک پشته...دلم براش سوخت... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ تکراریه! خیلی فک کنم چند هفته ای میشه خیدم تاپیکشو زدم! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ خب میخواست نره فوضولی توی حلقه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده