Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ آی گفتی انقد خار شووووور بازی دوس دارم حالا یکی هم پیدا میشه برا تو خارشووَر بازی دربیاره :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ حالا یکی هم پیدا میشه برا تو خارشووَر بازی دربیاره :persiana__hahaha: یکی از شرایط ازدواجم اینه ک طرف نه خواهر داشته باشه نه برادر :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از شرایط ازدواجم اینه ک طرف نه خواهر داشته باشه نه برادر :dancegirl2: بااااااشه. بهش میگم! منتظر باش تا بیاد خودش...:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ دخترا باید مهریه رو فقط در ی مورد مطالبه کنن اونم وقتی که همسرشون بهشون خیانت بکنه وگر نه در موارد دیگه نباید این کار و بکنن به نظر من چون خود طرف وقتی به دردشون نخورده حالا پولشو می خوای چیکار اگر می خواین خیلی عادلانه باشه باید زن شیر بها رو بگیره و حق طلاق نداشته باشه و مهریه نداشته باشه و بدون اجازه همسر آب نخوره و مردش بتونه 4 تا همسر اختیار کنه و......... که امکان پذیر نیست!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shima3 821 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ اگر می خواین خیلی عادلانه باشه باید زن شیر بها رو بگیره و حق طلاق نداشته باشه و مهریه نداشته باشه و بدون اجازه همسر آب نخوره و مردش بتونه 4 تا همسر اختیار کنه و......... :w58::w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ یه دفعه بگو حق گرفتن جون زنو هم داشته باشه:167:اینطوری دیگه کم وکسری نداره:w00: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58: یه دفعه بگو حق گرفتن جون زنو هم داشته باشه:167:اینطوری دیگه کم وکسری نداره:w00: من که نگفتم موافقم با این موارد ولی اسلامی اگر بخواین عمل کنیم اینجوری میشه من خودمم مخالفم لینک به دیدگاه
shima3 821 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ من که نگفتم موافقم با این موارد ولی اسلامی اگر بخواین عمل کنیم اینجوری میشهمن خودمم مخالفم اسلام میگه زن مهریه نداشته باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ اسلام میگه زن مهریه نداشته باشه ؟ در اسلام اینا اینو میگه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ آی گفتی انقد خار شووووور بازی دوس دارم اون زن پسر بدبخت تو عنفوان جوانی باید کاری کنه تا نزاره یکی دیگه ب جای اون تصمیم بگیره چه ربطی داره عزیزم طبق قانون جیگر ایران زن در ازای مهریه ای که میگیره اجازه اش دست شوهرش یعنی تمام انسانیت عقل شعور و شخصیتشو به مرد می فروشه پس چرا این فروش باید مفت باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اسلام میگه زن مهریه نداشته باشه ؟ نه اسلام اینو نمیگه من به خاطر خودتون میگم 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نه اسلام اینو نمیگه من به خاطر خودتون میگم به خاطر خودمون میگی که چی ؟ چه نفعی داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ به خاطر خودمون میگی که چی ؟ چه نفعی داره ؟ :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده