کهربا 18089 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 اگه دوتا چوب کبریت رو همونطور که تو تصویر می بینید بهم تکیه بدید و انتهای چوب کبریت ها رو توی خاک یا دستمال کاغذی قرار بدید و بعد با یه کبریت دیگه از زیر آتیششون بزنید کبریت قوی تر کبریت ضعیف رو بلند می کنه و در نتیجه پیروز میدان میشه البته به دلیل شیرین بودن این بازی چوب کبریتامون تموم شد و نتونستم از تمام مراحل عکس بگیرم هر وقت گرفتم می ذارم تا شما هم این صحنات جذاب رو ببینید خودتون هم امتحان کنید چیز جالبیه من که به جای بازی با کامپیوتر در گیر این بازی شدم به فرزندانتون هم بیاموزید تا یکم از کامپیوتر فاصله بگیرن و همینطور راحت تر خونه رو آتیش بزنن! :persiana__hahaha: 4
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 الان نگرفتم دخيخا!يعني چي از زير آتيششون بزنيم؟ یعنی کبریت رو از پایین به سر چوب کبریت ها نزدیک کنید و روشنشون کنید ( از وسطشون )
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 یعنی کبریت رو از پایین به سر چوب کبریت ها نزدیک کنید و روشنشون کنید ( از وسطشون ) من اینجوری متوجه نمیشم.گزارش تصویری میخوام:167:
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 من اینجوری متوجه نمیشم.گزارش تصویری میخوام:167: باشه چرا می زنی؟! بذار کبریت بخریم چشم
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 مگه آزار داری کبریت ها را به جان هم می اندازی؟ فکر کردنی خیابان مولوی است که خروس به جان هم میندازن؟
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 مگه آزار داری کبریت ها را به جان هم می اندازی؟ فکر کردنی خیابان مولوی است که خروس به جان هم میندازن؟ یه تفریح نازیه امتحان کن اسیرش می شی به جون هم نمی ندازم کشتی می گیرن با هم ورزش ملیه بالاخره
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 باشه چرا می زنی؟! بذار کبریت بخریم چشم یعنی با هرچی کبریت تو خونتون بود کشتی انجام دادی؟
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 یعنی با هرچی کبریت تو خونتون بود کشتی انجام دادی؟ آره دیگه جذاب بود
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 باشه چرا می زنی؟! بذار کبریت بخریم چشم من اینجوری متوجه نمیشم.گزارش تصویری میخوام:167: کبریت خریدیم این طوری منظورم بود البته کبریت سوم باید روشن باشه برای وضوح بیشتر به صورت نمادین اجرا شد
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 مرحله 1 : مرحله 2 : مرحله 3 : بله تو 3 مرحله یکی از کبریت ها ناک اون می شود. مثل اینکه تو برنامه بفرمایید شام این هفته این کار رو کردن
ارسال های توصیه شده