کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اگه دوتا چوب کبریت رو همونطور که تو تصویر می بینید بهم تکیه بدید و انتهای چوب کبریت ها رو توی خاک یا دستمال کاغذی قرار بدید و بعد با یه کبریت دیگه از زیر آتیششون بزنید کبریت قوی تر کبریت ضعیف رو بلند می کنه و در نتیجه پیروز میدان میشه البته به دلیل شیرین بودن این بازی چوب کبریتامون تموم شد و نتونستم از تمام مراحل عکس بگیرم هر وقت گرفتم می ذارم تا شما هم این صحنات جذاب رو ببینید خودتون هم امتحان کنید چیز جالبیه من که به جای بازی با کامپیوتر در گیر این بازی شدم به فرزندانتون هم بیاموزید تا یکم از کامپیوتر فاصله بگیرن و همینطور راحت تر خونه رو آتیش بزنن! :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ الان نگرفتم دخيخا! يعني چي از زير آتيششون بزنيم؟ لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ الان نگرفتم دخيخا!يعني چي از زير آتيششون بزنيم؟ یعنی کبریت رو از پایین به سر چوب کبریت ها نزدیک کنید و روشنشون کنید ( از وسطشون ) لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی کبریت رو از پایین به سر چوب کبریت ها نزدیک کنید و روشنشون کنید ( از وسطشون ) من اینجوری متوجه نمیشم.گزارش تصویری میخوام:167: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من اینجوری متوجه نمیشم.گزارش تصویری میخوام:167: باشه چرا می زنی؟! بذار کبریت بخریم چشم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ مگه آزار داری کبریت ها را به جان هم می اندازی؟ فکر کردنی خیابان مولوی است که خروس به جان هم میندازن؟ لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ مگه آزار داری کبریت ها را به جان هم می اندازی؟ فکر کردنی خیابان مولوی است که خروس به جان هم میندازن؟ یه تفریح نازیه امتحان کن اسیرش می شی به جون هم نمی ندازم کشتی می گیرن با هم ورزش ملیه بالاخره لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ باشه چرا می زنی؟! بذار کبریت بخریم چشم یعنی با هرچی کبریت تو خونتون بود کشتی انجام دادی؟ لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی با هرچی کبریت تو خونتون بود کشتی انجام دادی؟ آره دیگه جذاب بود لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ باشه چرا می زنی؟! بذار کبریت بخریم چشم من اینجوری متوجه نمیشم.گزارش تصویری میخوام:167: کبریت خریدیم این طوری منظورم بود البته کبریت سوم باید روشن باشه برای وضوح بیشتر به صورت نمادین اجرا شد لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ مرحله 1 : مرحله 2 : مرحله 3 : بله تو 3 مرحله یکی از کبریت ها ناک اون می شود. مثل اینکه تو برنامه بفرمایید شام این هفته این کار رو کردن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده