pari daryayi 22938 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2011 هر جا می ری اول یه نگاه به سر تا پات می ندازن بعد بر اساس میزان ارزش داشته هات روت برچسب می زنن یه لا قبا!! تا خانواده دار و با اصل و نصب بی شخصیت تا فوق جنتل من!! و با کلاس!! بی شعور تا خدای فهم و کمالات!! احمق تا اِند دونستن! بدبخت تا خوشبخت! شما چی به نظر شما پول می تونه تعیین کننده چه صفاتی باشه؟ با کلاسی؟ خوبی؟ خوشبختی؟ باشعوری؟ اصلا ماهیت پول چیه؟ چرا اینقدر می تونه یه آدم رو عوض کنه یه آدمی که یه زمانی سطح پایین اما محبوب بود و حالا نوک برج زندگی می کنه اما دیگه هیچ کس در خونش نمی آد تا حالش رو بپرسه ببینه زنده است یا مرده!؟ 15
samaneh66 10265 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 پول بيشتر مشكلات رو ميتونه حل كنه اگر پول داشتي با كارهايي كه انجام ميدي ميتوني بهشت هم بخري 5
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 میگن که پول هیچ وقت خوشبختی نمیاره اما نبودش حتما بدبختی میاره... جملش 100% درسته و مصداق عینی داره.... 9
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 نمیدونم چرا الان اینجوریه؟ملاک سنجش آدم ها پول شده:icon_pf (34): پول خوبه،اما پولی که آرامش بیاره.اما مهم تر از پول سلامتیه 7
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 پول بيشتر مشكلات رو ميتونه حل كنه اگر پول داشتي با كارهايي كه انجام ميدي ميتوني بهشت هم بخري بهشت؟یعنی آدمای فقیر هیچ وقتم نمی تونن بهشت بخرن؟ نمیدونم چرا الان اینجوریه؟ملاک سنجش آدم ها پول شده:icon_pf (34):پول خوبه،اما پولی که آرامش بیاره.اما مهم تر از پول سلامتیه خیلی وقته که این حرف تبدیل شده به یه شعار اگه این حرفو بزنیم همه سر تکون می دن اما دقیقا وقتی به این حرف می رسن که دیگه خیلی دیره و چیزی رو از دست دادن که با تمام ثروت دنیا دیگه نمی شه برش گردوند 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 بخصوص تو زمونه ما یاور هر هفته ساندیس میخوره هی بصیرت ازخودش تراوش می کنه سوووووووووووار ماشین مدل بالا میشه از ده شون مستقیم میاد تو چشم و چراغ شهر قصر میخره عجب رسمیه رسم زمونه:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 4
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 بخصوص تو زمونه مایاور هر هفته ساندیس میخوره هی بصیرت ازخودش تراوش می کنه سوووووووووووار ماشین مدل بالا میشه از ده شون مستقیم میاد تو چشم و چراغ شهر قصر میخره عجب رسمیه رسم زمونه:icon_pf (34)::icon_pf (34): آره بابا هر عید هم یکی از گوسفنداشو جلوی بیت قربونی می کنه بجای آب هم به گوسفنده ساندیس می ده بره بهشت!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): می رن آدما از اونا فقط آشغال ساندیس یه جا می مونه 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 آره بابا هر عید هم یکی از گوسفنداشو جلوی بیت قربونی می کنه بجای آب هم به گوسفنده ساندیس می ده بره بهشت!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): می رن آدما از اونا فقط آشغال ساندیس یه جا می مونه :ws28: 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 پوله دیگه لامسب آره یه تیکه کاغذ از صدتا آدم جذاب تره لامصب! چیه من نمیدونم؟:w127: 1
Hidden 982 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 آره یه تیکه کاغذ از صدتا آدم جذاب تره لامصب! چیه من نمیدونم؟:w127: یارو گاو گوسفندارو فروخته یه آزرا میندازه زیر پاش میاد تو شهر گاو چرونی کلا چیزه خوبیه خدا به هممون به اندازه نیازمون بده
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 یارو گاو گوسفندارو فروخته یه آزرا میندازه زیر پاش میاد تو شهر گاو چرونیکلا چیزه خوبیه خدا به هممون به اندازه نیازمون بده آره به اندازه نیاز چیز خوبیه اما یکی از خاصیت های پول اینه که هیچ وقت سیری نمی آره بلکه آدمو حریص تر می کنه نمی دونم این خاصیت پوله یا بی جنبگی آدم 2
Hidden 982 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 آره به اندازه نیاز چیز خوبیهاما یکی از خاصیت های پول اینه که هیچ وقت سیری نمی آره بلکه آدمو حریص تر می کنه نمی دونم این خاصیت پوله یا بی جنبگی آدم این از خاصیتهای پوله که هر چی بیشتر داشته باشی بازم طالب پول بیشتری. 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 این از خاصیتهای پوله که هر چی بیشتر داشته باشی بازم طالب پول بیشتری. ولی من فکر می کنم که این ما آدم ها هستیم که بی نهایت طلبیم واسه همینه که پولدار ها حریص ترند! قدرتمندان دیکتاتور ترند! معتادان دوز بالا تر می زنند و و غرق شدگان روابط جنسی غرق تر می شوند این ها همه مربوط به انسانه 1
داريوش 2148 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 براي اكثر مردم پول خوشبختي مي باشد .يك سري كه عاشق ثروتن تا حد جنون حتي به قيمت نابود كردن جيزهاي ديگه وخون ديگران تو شيشه كردن .بي پولي هم درداوره .به نظر من بيشتر جنگ هاي خونين براي بدست اوردن منافع و ثروته .تفكر انسان ها براي به دست اوردن ثروت و پول مهمه هم ميشه گفت پول كثيفه هم مي شه گفت اخر خوشبختيه شايد در هردو صورت انسان و به گناه به كشونه 1
داريوش 2148 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 ولی من فکر می کنم که این ما آدم ها هستیم که بی نهایت طلبیمواسه همینه که پولدار ها حریص ترند! قدرتمندان دیکتاتور ترند! معتادان دوز بالا تر می زنند و و غرق شدگان روابط جنسی غرق تر می شوند این ها همه مربوط به انسانه اره واقعا جنبه هم خوب چيزيه ولي بي پولي هم اند زجره 1
ارسال های توصیه شده