Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 Hussaini Hanging Bridge, Pakistan Aiguille du Midi Bridge, France William Preston Lane, Jr. Memorial Bridge (Bay Bridge), Maryland Sidu River Bridge, China Royal Gorge Bridge, Colorado Puente de Ojuela, Mexico U Pain Bridge, Myanmar Iya Valley Vine Bridges, Japan Cikurutug Bridge, Indonesia Carrick-a-Rede Rope Bridge, Northern Ireland Capilano Suspension Bridge, Canada Trift Suspension Bridge, Switzerland Canopy Walk, Ghana Mackinac Bridge, Michigan Millau Viaduct, France خب نظر شما چيه .... ؟ 11
pme 3474 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 Hussaini Hanging Bridge, Pakistan U Pain Bridge, Myanmar Iya Valley Vine Bridges, Japan Cikurutug Bridge, Indonesia Trift Suspension Bridge, Switzerland Canopy Walk, Ghana خب نظر شما چيه .... ؟ اينا ديگه آخرشن:banel_smiley_52: 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 واقعا دستشون درد نکنه...........اینها رو آخه چه جوری میسازند؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: من که فکر نکنم جرأت کنم حتی از روشون رد بشم:banel_smiley_52: 4
ooraman 22216 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 :obm::obm::obm: امکان نداره یکیشونو امتحان کنم!:obm::obm::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5
pme 3474 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 بسیار زیبا و هیجان انگیز.من امتحان میکنم گویا شما از جونت سیر شدی
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 گویا شما از جونت سیر شدی نه.اتفاقی نمیوفته که.خطرش کمتر از پرواز با هواپیماهای داخلیه 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 نه.اتفاقی نمیوفته که.خطرش کمتر از پرواز با هواپیماهای داخلیه اینو خوب اومدی ولی برای رفتن پیش این پلها باید حتما باهواپیما بری اول اونهم از نوع داخلیش 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 اینو خوب اومدی ولی برای رفتن پیش این پلها باید حتما باهواپیما بری اول اونهم از نوع داخلیش نخیر.با کشتی میرم دبی.بعدش هم با first class میرم 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 نخیر.با کشتی میرم دبی.بعدش هم با first class میرم موفق باشی رفتی عکس بگیر بفرست برامون 2
pme 3474 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 نه.اتفاقی نمیوفته که.خطرش کمتر از پرواز با هواپیماهای داخلیه اینو خوب اومدی اینو خوب اومدی ولی برای رفتن پیش این پلها باید حتما باهواپیما بری اول اونهم از نوع داخلیش نخیر.با کشتی میرم دبی.بعدش هم با first class میرم فکر همه جاشو کرده 2
ارسال های توصیه شده