هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 مادر مرد پدر تنها شد نزديك به هشت سال مجرد ماند و ما هيچ گاه نگفتيم چرا ؟! شايد غرور يا اعتقاداتي مبهم و دلايلي از اين دست ،هميشه مانع شدن تا حتي در اين مورد با او حرفي بزنيم و از طرفي خود او هم اين مخالفت را حس ميكرد بدون اينكه از ما بپرسد چرا ؟؟! زمان گذشت وتك تك اعضاي خانواده از هم دورشدن براي تحصيل ، كار،ازدواج خدمت سربازي و چيزي كه اين اواخر باقي ماند تنها تنهاي پدر بود و سكوتي هشت ساله ... تا اينكه بيماري و تنهايي دليلي شدند براي تغيير براي ازدواج مجدد . ... .. . . . . .هميشه در مورد ازدواج مجدد بد بين بوده ام و هستم حتي حالا .و هميشه ايده ال برايم كسي است كه تا اخر زندگي بعد از مرگ همسرش تنها بماند !! 21
pianist 31129 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 بنظرم بهتره خودمون رو بزای جای اونها ببینیم واقعا چی میکشن و چه شرایطی دارن 9
mohsen 88 10106 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 اكثر ما اين ديد رو داريم.خيلي خودخواهانه به قضيه نگاه ميكنيم. 8
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 باشه براش زن بگیرین ولی دیگه پررو نشین و برین دختر 14 ساله خوشگل و قدبلند و خوش هیکل 11
pianist 31129 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 باشه براش زن بگیرین ولی دیگه پررو نشین و برین دختر 14 ساله خوشگل و قدبلند و خوش هیکل منتظر تایید شما بودن دستت درد نکنه 6
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 منتظر تایید شما بودن دستت درد نکنه پس چی:girl_blush2: 3
الهام. 8079 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 بنظرم بهتره خودمون رو بزای جای اونها ببینیم واقعا چی میکشن و چه شرایطی دارن اوهوم! خيلي سخته قبول اينكه يه نفر بخواد بياد جاي كسي كه خيلي دوسش داشتي و شريك زندگيت بوده 7
a_Farzad 913 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 تک تکمون تا زنده ایم حق زندگی کردن ولذت بردن رو داریم وقتی زن فوت میکنه به مرد خیلی پیشنهاد میشه که دوباره ازدواج کن اما هیچوقت ندیدم ونشنیدم کسی به زن بیوه این پیشنهاد وحق رو بده(میگن ما زندگیتو تامین میکنیم نیازای روحی اون زن رو که فقط وفقط یه همسر میتونه پاسخ بده رو کی در نظر میگیره؟؟؟؟) با دوست عزیزمون موافقم(نباید دختر 14 ساله براشون درنظر بگیریم) تا اينكه بيماري و تنهايي دليلي شدند براي تغيير براي ازدواج مجدد بدترین دلیله برای ازدواج میتونن یه پرستار بگیرن که همین کارو انجام بده ولی خوبه که تا همسرمون کنارمونه پایبند بهش باشیم وبهش خیانت نکنیم حتی با نگاهمون وگرنه بعد مرگش اگر نیازش حس بشه ( چه عاطفی چه جسمی) باید برطرف بشه 6
afshin18 11175 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 من همیشه از مرگ پدر یا مادرم به صورت تکی می ترسم همیشه دعا می کنم اگه می خوان بمیرن با هم بمیرن البته چون خواهرم و برادرام کوچیک ان به این نتیجه می رسم اونا هم باهاشون بمیرن که خیلی زجر نکشن ولی اگه مادرم مرد تا بزرگ شدن داداشام نمی ذارم زن بگیره اگه خواست صیغه ای بگیره کاریش ندارم 6
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 باشه براش زن بگیرین ولی دیگه پررو نشین و برین دختر 14 ساله خوشگل و قدبلند و خوش هیکل همون جواب حامد و اينكه مهم قبول كردن اين حقه ديگه انتخاب به خود ادم مربوطه ما فقط ميتونيم نظر بديم ا نتخاب كردن به جاي ديگران بدترين نوع خودخواهي يا ديكتاتوريه 5
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 من همیشه از مرگ پدر یا مادرم به صورت تکی می ترسم همیشه دعا می کنم اگه می خوان بمیرن با هم بمیرن البته چون خواهرم و برادرام کوچیک ان به این نتیجه می رسم اونا هم باهاشون بمیرن که خیلی زجر نکشن ولی اگه مادرم مرد تا بزرگ شدن داداشام نمی ذارم زن بگیره اگه خواست صیغه ای بگیره کاریش ندارم افشين يادت نره داري درمورد دوتا از عزيز ترين ادماي روي كره خاكي حرف ميزنيا ...دو نفر ادم كه هيچ جايگزيني در زندگي ندارن بي نظير و بي بديل اند. 8
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 تک تکمون تا زنده ایم حق زندگی کردن ولذت بردن رو داریموقتی زن فوت میکنه به مرد خیلی پیشنهاد میشه که دوباره ازدواج کن اما هیچوقت ندیدم ونشنیدم کسی به زن بیوه این پیشنهاد وحق رو بده(میگن ما زندگیتو تامین میکنیم نیازای روحی اون زن رو که فقط وفقط یه همسر میتونه پاسخ بده رو کی در نظر میگیره؟؟؟؟) بله واقعا اين تبعيض هست براي خانم ها و فك كنم ريشه در فرهنگمون داره 4
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 اوهوم! خيلي سخته قبول اينكه يه نفر بخواد بياد جاي كسي كه خيلي دوسش داشتي و شريك زندگيت بوده الهام اينم يه طرز فكر اشتباه بود كه به خودمون تلقين ميكرديم كسي قرار نيست جاي كسي رو بگيره هركه جايگاه خودشو داره و مطمعنم كه اگه همسر دوم با اين طرز فكر بياد كه جاي همسر اول رو پر كنه خيلي مشكلات بزرگي به وجود مياد براي كل خانواده . 5
الهام. 8079 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 الهام اينم يه طرز فكر اشتباه بود كه به خودمون تلقين ميكرديم كسي قرار نيست جاي كسي رو بگيره هركه جايگاه خودشو داره و مطمعنم كه اگه همسر دوم با اين طرز فكر بياد كه جاي همسر اول رو پر كنه خيلي مشكلات بزرگي به وجود مياد براي كل خانواده . آره خب... ولي اوني كه همسرش فوت كرده به اين چيزا فكر نمي كنه...حس مي كنه نميتونه اومدن يه آدم جديدو قبول كنه...همش با همسرش مقايسش مي كنه.. البته من كه تجربشو نداشتم! حس مي كنم اينجوريه...شايد درست و شايدم اشتباه! 3
afshin18 11175 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 افشين يادت نره داري درمورد دوتا از عزيز ترين ادماي روي كره خاكي حرف ميزنيا ...دو نفر ادم كه هيچ جايگزيني در زندگي ندارن بي نظير و بي بديل اند. در عمق وجودم از مادرم متنفرم به همین دلیل تا می تونم نمیرم خونه و سعی می کنم نبینمش (البته همین دوری موجب شده تنفرم کمتر شه) حتی وقتی صداش می یاد تو ذهنم کل بدنم از ترس می لرزه (البته تا هستم ازش حمایت می کنم چون نظام خونه ی ما کمی مردسالاریه) پس بود و نبودش برام فرقی نداره ولی اگه بمیره بابام تنها میشه که بهتره هر دو تا با هم بمیرن اگر هم بابام قرار باشه بمیره تحمل این مادر بیش تر از قبل سخت میشه که باز هم هر دوتا برن بهتره 1
danielo 15239 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 در عمق وجودم از مادرم متنفرم به همین دلیل تا می تونم نمیرم خونه و سعی می کنم نبینمش (البته همین دوری موجب شده تنفرم کمتر شه) حتی وقتی صداش می یاد تو ذهنم کل بدنم از ترس می لرزه (البته تا هستم ازش حمایت می کنم چون نظام خونه ی ما کمی مردسالاریه) پس بود و نبودش برام فرقی نداره ولی اگه بمیره بابام تنها میشه که بهتره هر دو تا با هم بمیرن اگر هم بابام قرار باشه بمیره تحمل این مادر بیش تر از قبل سخت میشه که باز هم هر دوتا برن بهتره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3
الهام. 8079 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 در عمق وجودم از مادرم متنفرم به همین دلیل تا می تونم نمیرم خونه و سعی می کنم نبینمش (البته همین دوری موجب شده تنفرم کمتر شه) حتی وقتی صداش می یاد تو ذهنم کل بدنم از ترس می لرزه (البته تا هستم ازش حمایت می کنم چون نظام خونه ی ما کمی مردسالاریه) پس بود و نبودش برام فرقی نداره ولی اگه بمیره بابام تنها میشه که بهتره هر دو تا با هم بمیرن اگر هم بابام قرار باشه بمیره تحمل این مادر بیش تر از قبل سخت میشه که باز هم هر دوتا برن بهتره :jawdrop: 3
کهربا 18089 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 همون اول باید ازدواج می کردن دلیلی برای مخالفت وجود نداره سوای همه مسائل همه آدما به یه هم زبون احتیاج دارن شاید اگه ازدواج می کردن ( به موقع ) دچار بیماری هم نمی شدن 3
shaden. 18583 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 آرش در حق پدرتون کم لطفی کردین خیلی از مردا هستند که اصلا به نظر بچه هاشون کاری ندارند باباتون بنده خدا خیلی احترامتونو حفظ کرده اما شما کوتاهی کردید چه زن چه مرد نیاز به همراه داره تو سن پیری بیشتر احتیاج داره تنهایی فقط برای خدا خوبه 5
ارسال های توصیه شده