danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ مطمئنا اگر فقط به تصاویر نگاه کنید، باخود خواهید گفت که این پسر دیوانه است اما بهتر که زود قضاوت نکنید. Click this bar to view the full image. Click this bar to view the full image. Barry Delaney و Kevin Elliott دو دوست صمیمی بوده که در افغانستان مشغول جنگیدن بودند. آنها با یکدیگر قرار میگذارند که هر کدام از آنها زودتر کشته شد، دوست دیگر در مراسم خاکسپاری لباس سبز و جوراب صورتی بپوشد. Click this bar to view the full image. پس از این قول و قرار barry Delaney در 24سالگی بخاطر حمله موشکی کشته میشود و Kevin در مراسم خاکسپاری به این صورت به قولی که داده بود عمل میکند. مرحبا به رفاقت و دوستی آنها، واقعا مثال زدنی است. آیا اگر شما جای او بودید شما هم اینکار را می کردید؟ 10 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ مطمئنم این کارو میکردم افرین بهش 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ داستان مربوط به زمان های بسی دور است که تقریبا در تمام سایت ها موجود هستند لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ دلم کباب شد من همچین قولی نمیدم.چون نمیتونم عمل کنم 4 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ :w821::w821::w821::w821::w821: فکر نکنم هیچوقت بتونم همچین کاری کنم خوش به حالش چه دوست خوبی داشته 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ اگر دوست واقعی باشه منم حاضرم از این قولها بدم..........ولی پیدا نمیشه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ :w821::w821::w821::w821::w821:فکر نکنم هیچوقت بتونم همچین کاری کنم خوش به حالش چه دوست خوبی داشته :cryingf:آره واقعا به دوستیشون غبطه میخورم 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ :cryingf:آره واقعا به دوستیشون غبطه میخورم حالا خودتو انقد ناراحت نکن:w821::w821::w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31328&highlight=Barry+Delaney تاپیک قبلا ارسال شده 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده