.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 ba ejaze modire mohtaram man ye chizi begambe nazare man kabinet kheyli tamrine khobiye.shaya dnatoonid mesle oon do ta aks dar biyarid amma chon hame chiz toosh hast komak mikone baraye tamrine behtare keshidane ashya.chon bishomar object mishe sakht sorry baraye fozooli من که می گم خیلی خوبه کابینت به جای آشپزخونه بازم هر چی مجتبی بگه ........ 3
oldouz_a 174 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 سلام به همگی. فکر نمیکنید یه کم خیلی وقت گیره؟ شوخی بود،نه؟ 3
رعد آسا 587 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 آقا معلم ببین چه شاگرد زرنگی شدم! :icon_pf (34): آقا مجتبی این آشپزخونه از قبلی ها آسونتره روی همین طرح کار می کنم اما یک چیز دیگه دیر حاضر شد تنبیه که نمی شم:banel_smiley_52: 4
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2011 کار نیاز رو می کنیم الگو یه آشپزخونه در همین حد بکشید اونایی که میگن کشیدنش سخته از کلاس عقبن بیشتر تلاش کنن که به باقی بچها برسن ما حدود 40 نفر برای کلاس ثبت نام کردیم ولی حد اکثر 10 نفر دارن واقعا کار می کنن و با کلاس جلو میان این از سطح انتظارم خیلی کمتره به هر حال موضوع تمرین همون آشپزخونه می مونه یه کم سادش کردیم به قول فاطمه کابینت بکشید فقط دیگه از این راحت تر نمیشد تمرین بدیم 8
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2011 وقتشم بگو تا کیه؟ چون روزهای آخر ساله و خیلی ها کلی کار دارن برای انجام دادن و از اون طرف هم چند روز اول سال جدید همش مهمونی و مهمون بازیه تا 5 فروردین ساعت 12 ظهر وقت دارن بچه ها که کاراشونو انجام بدن 5
.FatiMa 36559 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 چون روزهای آخر ساله و خیلی ها کلی کار دارن برای انجام دادن و از اون طرف هم چند روز اول سال جدید همش مهمونی و مهمون بازیه تا 5 فروردین ساعت 12 ظهر وقت دارن بچه ها که کاراشونو انجام بدن من که از اول عید نیستم باید اینور تحویل بدم :دی مخسی 2
partow 25305 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 سلام سلام ... ببخشید من طرح هفته پیش رو نتونستم بزنم ... نرم افزارم خراب بود ... الآن انجامش دادم ... خیلی ساده شد ... همش از Box استفاده کردم ... برای سمت راست کلبه، باکس ها رو کپی کردم و در یک Group قرار دادم ... از گروه دوباره کپی کردم . و برای قسمت های چپ و پشت و جلو استفاده کردم ... حصار دور کلبه هم از طرح یکی از دوستان در واقع، ایده گرفتم ... میشه اسم منم جزء اسم بچه ها بنویسید؟ ral110رعد آسا معمار67سبز Archi Mohammad.A oldouz_a majid cg 5
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2011 یعنی آشپزخونه رو تا 5 فروردین مهلت داریم که تحویل بدیم؟ بله بله 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 بله بله مرسییی خیلییی خوبه اخه من هرموقع رفتم نرم افزارشو بگیرم هی گفت فردا بیا و قول داده امروز بیاره و من تازه میخوام شروع کنم 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 یعنی منم پارازیت بیام وسط آموزششون ... :JC_thinking: بیا عزیز راحت باش 3
رعد آسا 587 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 یعنی منم پارازیت بیام وسط آموزششون ... :JC_thinking: پارازیت چیه حمید جون وجود شما باعث افتخاره 3
partow 25305 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 اینم طرح من ... چون میریم مسافرت و وقت کم بود فقط برای اینکه از کلاس عقب نمونم، این طرح رو زدم ... خیلی هم زیباست ... بیشتر از Box و ChamferBox استفاده کردم... وقتی اومدم کاملش می کنم ... 7
ارسال های توصیه شده