.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ ba ejaze modire mohtaram man ye chizi begambe nazare man kabinet kheyli tamrine khobiye.shaya dnatoonid mesle oon do ta aks dar biyarid amma chon hame chiz toosh hast komak mikone baraye tamrine behtare keshidane ashya.chon bishomar object mishe sakht sorry baraye fozooli من که می گم خیلی خوبه کابینت به جای آشپزخونه بازم هر چی مجتبی بگه ........ 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همگی. فکر نمیکنید یه کم خیلی وقت گیره؟ شوخی بود،نه؟ 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ آقا معلم ببین چه شاگرد زرنگی شدم! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آقا معلم ببین چه شاگرد زرنگی شدم! :icon_pf (34): آقا مجتبی این آشپزخونه از قبلی ها آسونتره روی همین طرح کار می کنم اما یک چیز دیگه دیر حاضر شد تنبیه که نمی شم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ، میشه اسم منم تو کلاس های بعد از عید بنویسید ؟ 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ کار نیاز رو می کنیم الگو یه آشپزخونه در همین حد بکشید اونایی که میگن کشیدنش سخته از کلاس عقبن بیشتر تلاش کنن که به باقی بچها برسن ما حدود 40 نفر برای کلاس ثبت نام کردیم ولی حد اکثر 10 نفر دارن واقعا کار می کنن و با کلاس جلو میان این از سطح انتظارم خیلی کمتره به هر حال موضوع تمرین همون آشپزخونه می مونه یه کم سادش کردیم به قول فاطمه کابینت بکشید فقط دیگه از این راحت تر نمیشد تمرین بدیم 8 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ وقتشم بگو تا کیه؟ چون روزهای آخر ساله و خیلی ها کلی کار دارن برای انجام دادن و از اون طرف هم چند روز اول سال جدید همش مهمونی و مهمون بازیه تا 5 فروردین ساعت 12 ظهر وقت دارن بچه ها که کاراشونو انجام بدن 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چون روزهای آخر ساله و خیلی ها کلی کار دارن برای انجام دادن و از اون طرف هم چند روز اول سال جدید همش مهمونی و مهمون بازیه تا 5 فروردین ساعت 12 ظهر وقت دارن بچه ها که کاراشونو انجام بدن من که از اول عید نیستم باید اینور تحویل بدم :دی مخسی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سلام سلام ... ببخشید من طرح هفته پیش رو نتونستم بزنم ... نرم افزارم خراب بود ... الآن انجامش دادم ... خیلی ساده شد ... همش از Box استفاده کردم ... برای سمت راست کلبه، باکس ها رو کپی کردم و در یک Group قرار دادم ... از گروه دوباره کپی کردم . و برای قسمت های چپ و پشت و جلو استفاده کردم ... حصار دور کلبه هم از طرح یکی از دوستان در واقع، ایده گرفتم ... میشه اسم منم جزء اسم بچه ها بنویسید؟ ral110رعد آسا معمار67سبز Archi Mohammad.A oldouz_a majid cg 5 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چشم استاد سر وقت کار رو آماده می کنم:w410: 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی آشپزخونه رو تا 5 فروردین مهلت داریم که تحویل بدیم؟ 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی آشپزخونه رو تا 5 فروردین مهلت داریم که تحویل بدیم؟ بله بله 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بله بله مرسییی خیلییی خوبه اخه من هرموقع رفتم نرم افزارشو بگیرم هی گفت فردا بیا و قول داده امروز بیاره و من تازه میخوام شروع کنم 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی منم پارازیت بیام وسط آموزششون ... :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی منم پارازیت بیام وسط آموزششون ... :JC_thinking: بیا عزیز راحت باش 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی منم پارازیت بیام وسط آموزششون ... :JC_thinking: پارازیت چیه حمید جون وجود شما باعث افتخاره 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ معمار جان اومدی روحیه ما رو ضعیف کنی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ اینم طرح من ... چون میریم مسافرت و وقت کم بود فقط برای اینکه از کلاس عقب نمونم، این طرح رو زدم ... خیلی هم زیباست ... بیشتر از Box و ChamferBox استفاده کردم... وقتی اومدم کاملش می کنم ... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده