pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 نظرتون چیه دوستان کار خودمه از جایی ندزدیدم هر چند جالب نشده ولی مهم اینه که کار خودمه اینم طرح من box. Chamferbox. Cylinder فقط 2 نفر مشقشونو تحویل دادن عجله کنید تا جمعه ساعت 12 وقت دارید 6
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 بچها خیلی کم کاری کردین فکرد میکردم حداقل نصف کلاس تمریناشونو به موقع انجام بدن تا سه شنبه وقت دارین کارارو تحویل بدین 7
Archi 576 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 سلام من نمیدونستم تا 12 است وگرنه زودتر کارمو میاوردم آخه گفتی تا جمعه (اصولا ساعت 24 میشه دیگه...) در ضمن من چون هفته آینده یکشنبه تحویل کارگاه 2 دارم و از طرفی چون مدلینگ هامو همیشه تو کد انجام میدم سرعتمم بدک نیست، بیشتر برای ماتریال دادن و نورپردازی و رندر تو کلاسا ثبت نام کردم. این کار هم تو کد مدلینگ شده و تو مکس (البته خیلی سریع و ساده) رندر گرفتم... امیدوارم خوشتون بیاد...:ws2: 12
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 سلاممن نمیدونستم تا 12 است وگرنه زودتر کارمو میاوردم آخه گفتی تا جمعه (اصولا ساعت 24 میشه دیگه...) در ضمن من چون هفته آینده یکشنبه تحویل کارگاه 2 دارم و از طرفی چون مدلینگ هامو همیشه تو کد انجام میدم سرعتمم بدک نیست، بیشتر برای ماتریال دادن و نورپردازی و رندر تو کلاسا ثبت نام کردم. این کار هم تو کد مدلینگ شده و تو مکس (البته خیلی سریع و ساده) رندر گرفتم... امیدوارم خوشتون بیاد...:ws2: مرسی آرچی زحمت کشیدی .لی هدف از انجام این تمرین مدلیگ در محیط مکس بود خیلی وقتا پیش میاد مدلینگی که توی اتوکد انجام میدین توی مکس احتیاج به ادیت داره سعی کن یه بار همین کارو توی مکس مدل کنی 7
Archi 576 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 مرسی آرچی زحمت کشیدی .لی هدف از انجام این تمرین مدلیگ در محیط مکس بود خیلی وقتا پیش میاد مدلینگی که توی اتوکد انجام میدین توی مکس احتیاج به ادیت داره سعی کن یه بار همین کارو توی مکس مدل کنی ایشالا پروژمو تحویل بدم چشم... 4
majid cg 123 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 اینم از ماله من راستشو بخواین من اصلا خبر نداشتم که تا جمعه باید کارو تحویل بدم ببخشید تازه فهمیدم از دفعه بعد سر موقع تحویل میدم موفق باشید 11
majid cg 123 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 دیگه تمرین نمیزاری من اماده ام خیلی تمرین قبلیت حال داد بچه ها تمریناتتونو بزارین تا زحمتای دوستمون بی نتیجه نمونه 3
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 اول گله کنم واقعا حضور بچها کمتر از حد انتظار بود در این مورد باید یه تصمیم جدی بگیریم به حل تمرین خودمون برسیم خوب من یه فیلم آماده کرده بودم برای این تمرین ولی چون حجمش خیلی زیاد شد تصمیم گرفتم با عکس این تمرین رو حل کنیم برای کشیدن تخت می تونیم از box استفاده میکنیم 4 تا box دور تا دور میکشیم و یه box به عنوان تشک استفاده میکنیم دراور رو هم به همین شکل 4 تا باکس می کشیم و چنتا باکس به عنوان درب کشو جلوش می کشیم در واقع هدف نشون دادن اهمیت باکس شما با این ابزار به ظاهر ساده می تونید خیلی از اشیا ء اطراف خودتون رو بکشید. حتی می تونیم با چنتا باکس فضامون رو تبدیل به یه اتاق کنیم. یا مثلا می تونید با گذاشتن یه باکس روی دیوار یه تابلو داشته باشید. و با زدن کلید F9 رندر می گریم . کلا 4 دقیقه زمان می خواست که این تمرین رو انجام بدین امید وارم این کلاسا رو جدی تر بگیرید. 12
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 تا آخر امشب مگه وقتش نبود ؟ من تازه داشتم تمرینو انجام میدادم ************************************ من تمرینم را اینجا میذارم که ترتیب کلاس به هم نخوره :wubpink: البته ببخشید که خوب نشده ایشالا تمرینهای بعدی بتونم بهتر تمرین کنم :wubpink: 8
majid cg 123 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 شما تمرینتو انجام بده کسی نگفت وقت تمرین تمومه تا اخر امشب بزار کارتو فهمیدی:167: جوگیر شدم 4
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 دوستان عزیزم partow رعد آسا mohamad_rs Archi Mohammad.A amin 202 majid cg مرسی بخاطر زحمتی که کشیدین نفری 20 امتیاز می گیرید لطفا زحمت بکشید و چند کلمه در مورد نحوه ی مدل کردن و ابزار هایی که برای حل این تمرین استفاده کردین توضیح بدین 7
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 تا آخر امشب مگه وقتش نبود ؟ من تازه داشتم تمرینو انجام میدادم شما تا آخر شب مشقت رو تحویل بده اشکالی نداره 3
majid cg 123 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 خوب من از کتابخونه شروع میکنم که از دو تا line ساده ایجاد شده که بهش مدیفایر extrude دادم بعدیش میز کامپیوتره که همش از چند تا box خیلی ساده هست سومی اون دراوره که باز اونم چند تا box سادست چهارمی اون تختست که از box و sphere که scale شده درست شده و اخریم صندله که اونم ازline و box درست شد کلا نمیخواستم زیاد از ابزار استفاده کنم و هدفم ساخت این وسایل با ابزار ساده بود همگی موفق باشید و مشقاتونم به موقع بنویسید 9
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 سر فصل های بخش مکس مقدماتی برای جلسهء دوم آموزش های بخش 3dmax ( 1 2 3) توضیح در مورد دستور Copy توضیح در مورد دستور SpacingTool توضیح در مورد دستور Array توضیح در مورد AutoBackup استاندارد اندازه کابینت ها در آشپزخانه ابزارهای Tape و measure Distance نحوه Hide و freeze کردن آبجکت ها یه نکته تجربی در مورد viewport ها توضیح در مورد Isolate selection توضیح در مورد Group توضیح در مورد select and manipulate و Mirror تغییر Pivot یک آبجکت توضیح در مورد Align توضیح در مورد Shapes 9
ارسال های توصیه شده