pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ نظرتون چیه دوستان کار خودمه از جایی ندزدیدم هر چند جالب نشده ولی مهم اینه که کار خودمه اینم طرح من box. Chamferbox. Cylinder فقط 2 نفر مشقشونو تحویل دادن عجله کنید تا جمعه ساعت 12 وقت دارید 6 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان باید ببخشید ک سادست:icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ بچها خیلی کم کاری کردین فکرد میکردم حداقل نصف کلاس تمریناشونو به موقع انجام بدن تا سه شنبه وقت دارین کارارو تحویل بدین 7 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من نمیدونستم تا 12 است وگرنه زودتر کارمو میاوردم آخه گفتی تا جمعه (اصولا ساعت 24 میشه دیگه...) در ضمن من چون هفته آینده یکشنبه تحویل کارگاه 2 دارم و از طرفی چون مدلینگ هامو همیشه تو کد انجام میدم سرعتمم بدک نیست، بیشتر برای ماتریال دادن و نورپردازی و رندر تو کلاسا ثبت نام کردم. این کار هم تو کد مدلینگ شده و تو مکس (البته خیلی سریع و ساده) رندر گرفتم... امیدوارم خوشتون بیاد...:ws2: 12 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلاممن نمیدونستم تا 12 است وگرنه زودتر کارمو میاوردم آخه گفتی تا جمعه (اصولا ساعت 24 میشه دیگه...) در ضمن من چون هفته آینده یکشنبه تحویل کارگاه 2 دارم و از طرفی چون مدلینگ هامو همیشه تو کد انجام میدم سرعتمم بدک نیست، بیشتر برای ماتریال دادن و نورپردازی و رندر تو کلاسا ثبت نام کردم. این کار هم تو کد مدلینگ شده و تو مکس (البته خیلی سریع و ساده) رندر گرفتم... امیدوارم خوشتون بیاد...:ws2: مرسی آرچی زحمت کشیدی .لی هدف از انجام این تمرین مدلیگ در محیط مکس بود خیلی وقتا پیش میاد مدلینگی که توی اتوکد انجام میدین توی مکس احتیاج به ادیت داره سعی کن یه بار همین کارو توی مکس مدل کنی 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ منم مشخامو با یه روز تأخیر انجام دادم: 11 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی آرچی زحمت کشیدی .لی هدف از انجام این تمرین مدلیگ در محیط مکس بود خیلی وقتا پیش میاد مدلینگی که توی اتوکد انجام میدین توی مکس احتیاج به ادیت داره سعی کن یه بار همین کارو توی مکس مدل کنی ایشالا پروژمو تحویل بدم چشم... 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ :45645: شرمنده که دیر شد.... یکم درگیری داشتم... لینک به دیدگاه
majid cg 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ اینم از ماله من راستشو بخواین من اصلا خبر نداشتم که تا جمعه باید کارو تحویل بدم ببخشید تازه فهمیدم از دفعه بعد سر موقع تحویل میدم موفق باشید 11 لینک به دیدگاه
majid cg 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه تمرین نمیزاری من اماده ام خیلی تمرین قبلیت حال داد بچه ها تمریناتتونو بزارین تا زحمتای دوستمون بی نتیجه نمونه 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اول گله کنم واقعا حضور بچها کمتر از حد انتظار بود در این مورد باید یه تصمیم جدی بگیریم به حل تمرین خودمون برسیم خوب من یه فیلم آماده کرده بودم برای این تمرین ولی چون حجمش خیلی زیاد شد تصمیم گرفتم با عکس این تمرین رو حل کنیم برای کشیدن تخت می تونیم از box استفاده میکنیم 4 تا box دور تا دور میکشیم و یه box به عنوان تشک استفاده میکنیم دراور رو هم به همین شکل 4 تا باکس می کشیم و چنتا باکس به عنوان درب کشو جلوش می کشیم در واقع هدف نشون دادن اهمیت باکس شما با این ابزار به ظاهر ساده می تونید خیلی از اشیا ء اطراف خودتون رو بکشید. حتی می تونیم با چنتا باکس فضامون رو تبدیل به یه اتاق کنیم. یا مثلا می تونید با گذاشتن یه باکس روی دیوار یه تابلو داشته باشید. و با زدن کلید F9 رندر می گریم . کلا 4 دقیقه زمان می خواست که این تمرین رو انجام بدین امید وارم این کلاسا رو جدی تر بگیرید. 12 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ تا آخر امشب مگه وقتش نبود ؟ من تازه داشتم تمرینو انجام میدادم ************************************ من تمرینم را اینجا میذارم که ترتیب کلاس به هم نخوره :wubpink: البته ببخشید که خوب نشده ایشالا تمرینهای بعدی بتونم بهتر تمرین کنم :wubpink: 8 لینک به دیدگاه
majid cg 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ شما تمرینتو انجام بده کسی نگفت وقت تمرین تمومه تا اخر امشب بزار کارتو فهمیدی:167: جوگیر شدم 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان عزیزم partow رعد آسا mohamad_rs Archi Mohammad.A amin 202 majid cg مرسی بخاطر زحمتی که کشیدین نفری 20 امتیاز می گیرید لطفا زحمت بکشید و چند کلمه در مورد نحوه ی مدل کردن و ابزار هایی که برای حل این تمرین استفاده کردین توضیح بدین 7 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ تا آخر امشب مگه وقتش نبود ؟ من تازه داشتم تمرینو انجام میدادم شما تا آخر شب مشقت رو تحویل بده اشکالی نداره 3 لینک به دیدگاه
majid cg 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خوب من از کتابخونه شروع میکنم که از دو تا line ساده ایجاد شده که بهش مدیفایر extrude دادم بعدیش میز کامپیوتره که همش از چند تا box خیلی ساده هست سومی اون دراوره که باز اونم چند تا box سادست چهارمی اون تختست که از box و sphere که scale شده درست شده و اخریم صندله که اونم ازline و box درست شد کلا نمیخواستم زیاد از ابزار استفاده کنم و هدفم ساخت این وسایل با ابزار ساده بود همگی موفق باشید و مشقاتونم به موقع بنویسید 9 لینک به دیدگاه
majid cg 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ pooran.mehr جون اگه زودتر تمرینارو بگی ممنون میشم ازت 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سر فصل های بخش مکس مقدماتی برای جلسهء دوم آموزش های بخش 3dmax ( 1 2 3) توضیح در مورد دستور Copy توضیح در مورد دستور SpacingTool توضیح در مورد دستور Array توضیح در مورد AutoBackup استاندارد اندازه کابینت ها در آشپزخانه ابزارهای Tape و measure Distance نحوه Hide و freeze کردن آبجکت ها یه نکته تجربی در مورد viewport ها توضیح در مورد Isolate selection توضیح در مورد Group توضیح در مورد select and manipulate و Mirror تغییر Pivot یک آبجکت توضیح در مورد Align توضیح در مورد Shapes 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده