pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه بچه های مدرسه به نظرم تعداد ثبت نامی ها به حدی رسیده که بشه کلاس رو شروع کرد دوستان توجه داشته باشید این دوره ها پیش نیاز دوره های بعدی هست . دوره مقدماتی یه دوره برای قوی شدن بچه ها از پایه است، اکثر کسانی که مکس رو بلدن توی این دوره ثبت نام کردن . که امیدوارم کمک کنن تا کلاسامون هر چه بهتر پیش بره. اگه کسی سوالی یا پیشنهادی در مورد دوره ها داره اینجا بگه . تمرینات هفتگی توی همین تاپیک گذاشته میشه. 37 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ دوره vray یه دوره پیشرفته هست که بعد از دوره ی مکس مقدماتی استارتش رو می زنیم کسانی که ثبت نام میکنن باید مکس رو بلد باشن توی بعضی از تمرینهایی که مربوط به این بخش هست از آبجکت های اماده استفاده نمیشه و باید کل محیط رو مدل کنن تمرینهای پایانی این دوره سخت و حرفه ای هستند 27 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ اول از همه دوستان باید همه آموزشهای دوره ای رو که ثبت نام کردن رو دانلود کرده باشن فکر کنم تا حالا این کار رو انجام دادین هر جمعه سر فصل هایی رو که باید ببینید به همراه تمرینهایی که باید انجام بدید رو اعلام میکنم شما میتونید در طول هفته سوالات و تمرینهای خودتون رو در تاپیک های مربوطه بزارید بچه های دوره مکس تمریناتشون رو تو همین تاپیک بزارن بچه های مدرسه روی تمرینهای هم نظر میدن و به هم کمک میکنن جلسات اول به علت شروع از ابتدا ممکنه آموزشها برای بعضی دوستان ساده باشه و تمرینات کمتر باشه ولی در ادامه به مباحث سخت تر میرسیم یه سری سوالات به عنوان تحقیق همراه تمرینها به بچه ها داده میشه که کمک میکنه چیز های بیشتری یاد بگیریم بقیه آموزشهای بخش مقدماتی رو من زودتر میزارم تا دوستان وقت دانلود داشته باشن. شرکت مداوم در بحث های این دوره شرط ثبت نام در کلاس های دوره ی پیشرفته می باشد. 27 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سر فصل های بخش مکس مقدماتی برای هفته ی اول صفحه اول و دوم آموزشهای بخش مکس تا قبل از کپی توضیح Graphics Mode توضیح کلی در مورد محیط مکس توضیح جزئیات Viewports قسمت اول حالت های مختلف نمایش object در viewports smooth + hilights و wireframe وother توضیح در مورد adaptive degradation سرعت حرکت در viewports در صحنه های سنگین توضیح در مورد unit setup , Grid تعیین مقیاس های اندازه گیری در مکس توضیح در مورد ابزارهای zoom و pan و .... shortcut های مربوط به zoom و pan و.... روش های تغییر رنگ محیط مکس توضیح در مورد standard primitives ،Box Sphere Cylinder توضیح در مورد standard primitives ،Torus توضیح در مورد Teapot و auto Grid تغییر نام و رنگ یک object توضیح در مورد standard primitives ،cone GeoSphere Tupe Pyramid Plane توضیح در مورد Statistics نکاتی مخفی در مورد Spiner ها ابزار های مختلف Select ابزار های Move Rotate Scale sortcut های مربوط به Slelect Move Rotate Scale ساخت یک صندلی ساده ساخت یک میز کامپیوتر نحوه ساخت یک آبجت در مکس 19 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ با دادن تشکر به این پست حضور خود را در هفته ی اول تشکیل کلاس اعلام کنید. 36 نفر در لیست کلاس قرار دارن. 1. رعد آسا 2.ملیساا 3.هادی ناصح 4.sookut 5.Neutron 6.چکاوکـــــــــ 7.EmperorMHSN 8.afa 9.Mohammad.A 10.arpak 11. partow 12.معمار67سبز 13.pooran.mehr 14.sepide&alireza 15.niaz 16.~M~O~J~ 17.spow 18.a_Farzad 19.pesar-mashhadi 20.from_hell 21.ebrahim heidari 22.Archi 23.Sepideh.mt 24.amin 202 25.سپیـده 26.pme 27.RezaMTJAME 28.مریم راد 29.sarbaz121 30.majid cg 31.Fahim 32.mahdieh.ghanbari 33.no_andish 34.omid vakili 35.sara_arch 36.popoopop دوستانی که ثبت نام کردن به تابلوی اعلانات مدر سه گرافیکی نواندیشان مراجعه کنن. 25 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ تمرین هفته ی اول یک میز کامپیوتر یک صندلی یک تخت خواب یک کتاب خانه یک دراور طراحی کنید. 16 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ نظرتون چیه دوستان کار خودمه از جایی ندزدیدم هر چند جالب نشده ولی مهم اینه که کار خودمه 13 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ قشنگ بود خیلی بابا من هنوز نتونستم آموزش ها رو دانلود کنم آخه با این سرعت اینترنت و... ماشاله حجماشم که کم نیست من عقب افتادم 7 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ نظرتون چیه دوستان کار خودمه از جایی ندزدیدم هر چند جالب نشده ولی مهم اینه که کار خودمه سعید مثل همیشه اوله کاره خوبی شده ممنون 5 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ قشنگ بود خیلی بابا من هنوز نتونستم آموزش ها رو دانلود کنم آخه با این سرعت اینترنت و... ماشاله حجماشم که کم نیست من عقب افتادم من که خیلی وقته اعلام کردم همه آموزش ها رو دانلود کنید ولی اشکال نداره هنوز تا جمعه وقت زیاد داری:there: 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ منم آموزش ها رو دانلود نکردم تا اخر هفته مهلت تحویل تمرینه ؟ 5 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ منم آموزش ها رو دانلود نکردم تا اخر هفته مهلت تحویل تمرینه ؟ میدونم میتونی 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ vray ندارم متریال خوب نشده ........ این تاپیک جای این پست نیست لطفا پاکش کن اصلا تو بجای مشقت اینو چرا گذاشتی :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ سلام یک سوال توی آموزش قسمت زوم ها یک زوم هست که arc rotate هست . ولی من ندارم . واسه من نوشته orbit شکل رو میذارم تو پیوست مرسی:wubpink: 5 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ سلام یک سوال توی آموزش قسمت زوم ها یک زوم هست که arc rotate هست . ولی من ندارم . واسه من نوشته orbit شکل رو میذارم تو پیوست مرسی:wubpink: تو ورژن های مختلف این تغییر نام ها وجود داره و دگمه های اضافه ای که تو ورژهای قدیمی وجود داره رو حذف کردن فیلمای آموزشی با مکس 9 فیلم برداری شده این اختلافها برای همینه 2009 ورژن 11 2010 ورژن 12 2011 ورژن 13 ما با این ورژن ها کارمیکنیم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ تو ورژن های مختلف این تغییر نام ها وجود داره و دگمه های اضافه ای که تو ورژهای قدیمی وجود داره رو حذف کردن فیلمای آموزشی با مکس 9 فیلم برداری شده این اختلافها برای همینه 2009 ورژن 11 2010 ورژن 12 2011 ورژن 13 ما با این ورژن ها کارمیکنیم من هم مکس 2009 دارم ولی اینجوریه پس از ورژنشه نمیشه اونو آورد ؟ 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ من هم مکس 2009 دارم ولی اینجوریه پس از ورژنشه نمیشه اونو آورد ؟ نه دیگه همونه فقط اسمش عوض شده 4 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم آموزش ها رو دانلود نکردم تا اخر هفته مهلت تحویل تمرینه ؟ سلام دقیقا!!!!! یا کانکت نمیشم وقتی کانکت میشم سایت لود نمیشه به هرحال من هنوز دانلود نکردم سعی خودمو میکنم ولی امیدچندانی ندارم که بتونم مشخامو تحویل بدم 6 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ 4 نفر به لیست کلاس اضافه شدن 37....Urbanist... 38.lady architect 39.mohamad_rs 40.amin_architect22 مشقاتون رو برای جمعه آماده کنید 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اینم طرح من box. ChamferBox. Cylinder 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده