rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ رها جون تو چه شاخه ای امتحان دادی؟ مدیریت پروژه؟معماری فرداست چرا بابا آزادم می دیم! تکنولوژی معماری آزاد قبول شین میرین؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ تکنولوژی معماری آزاد قبول شین میرین؟ اوهوم میریم... گریه نکن... 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اوهوم میریم...گریه نکن... من شبستر زدم آزادو 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ تکنولوژی معماری آزاد قبول شین میرین؟ من نمی رم! 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ :167: :w00:چنا مهندسان دیگه نمیاین؟ تاپیک تبریزم که دیگه سر نمی زنین الانم اومدین می خندین بچه ها بریزین سرش 3 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ منم امروزامتحان داشتم البته همینجوری امتحان دادم به ص.رته ازمایشی 3 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بچه هایی که خونده بودم برا ساله بعد من باید کنکورمو دیگه واقعی بدم چه جوری دادید؟با خوندن میتونم خودمو برسونم خیلی سخت بودا شاید چون من نخونده بودم اینجوری بود ها ؟ها؟ هآ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ما که کنکورمونو دادیم :2525s: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ما که کنکورمونو دادیم :2525s: چه خوشحاله... هر کی ندونه فکر میکنه...نفر اول کنکوره.... فردا هم ما میدیم... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ رو آب بخندیچته؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر ناز دعوا میکنید شما و شهرسازیا :167::ws3: :w00:چنا مهندسان دیگه نمیاین؟ تاپیک تبریزم که دیگه سر نمی زنین الانم اومدین می خندین بچه ها بریزین سرش مهندسان دیگه اومدن نداره ....کودکستانه بیشتر تاپیک تبریز هم میام بابا:gnugghender: آخر هفته آینده قرار کوه بذارید بریم:دی گریه کنم؟ 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ چقدر ناز دعوا میکنید شما و شهرسازیا مهندسان دیگه اومدن نداره ....کودکستانه بیشتر تاپیک تبریز هم میام بابا:gnugghender: آخر هفته آینده قرار کوه بذارید بریم:دی گریه کنم؟ قرار چی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ما که کنکورمونو دادیم :2525s: فتح کردی دستت درد نکنه! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من دعا میکنم به شرط شیرینی ها 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ما که کنکورمونو دادیم :2525s: نه که خیلی هم توپ دادی...پزم می دی...رو رو بررررررررم :w00: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ چقدر ناز دعوا میکنید شما و شهرسازیا مهندسان دیگه اومدن نداره ....کودکستانه بیشتر تاپیک تبریز هم میام بابا:gnugghender: آخر هفته آینده قرار کوه بذارید بریم:دی گریه کنم؟ :w00:سالی ماهی میای یه سلام میدی و میری آهان اینجا مگه سالمندانه دهههه آره یکم گریه کن دلم وا شه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده