Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بچه هایی که امسال ارشد داررررررررررررررررن... بدویید اینجا بدویییییییییییییییید امیدوارم همتون کنکورتون رو عالی بدید هیپ هیپ...هوراااااااااااااااااا:w155: معماری شیرهههههههههههههههههههه :w14: :w14: :w14: پ.ن: روی این شهرسازیا رو کم کنید 20 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ هورااااااااااااااااااااااا من فردا صب امتحان دارم :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ هورااااااااااااااااااااااا من فردا صب امتحان دارم :icon_pf (34): عالی می دی جگر گوشه 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ :w14:شیرهههههههههههههههههههههههههههه:w14: شیرههههههههههههههههههههههههههههه شیرهههههههههههههههههههههههههههه پاکتیییییییییییییییییییی پاکتیییییییییییییییییییییییییییییی امیدوارم هر کی کنکور داره امسال موفق بشه بعد بیاد اینجا شیرینی بده 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ عالی می دی جگر گوشه نه بابا عالی چیه؟ من می رم ببینم کیکش خوشمزه ست یا نه که سال دیگه بازم شرکت کنم 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا عالی چیه؟من می رم ببینم کیکش خوشمزه ست یا نه که سال دیگه بازم شرکت کنم بچه های شهر سازی گفتن خوشمزه بوده 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ برید که شنیدم امتحانتون خیلی سخته ... :gnugghender: پ.ن: روی این شهرسازیا رو کم کنید کی؟ شما؟ 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من امروز کنکور دادم حیف که هیچی نخونده بودم ولی با معلوماته خودم بد نزدم حیف یه کتاب گلابچی رو می خوندم 100% قبول بودم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بچه های شهر سازی گفتن خوشمزه بوده پس حله برید که شنیدم امتحانتون خیلی سخته ... :gnugghender: مال شما چطور بود؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من امروز کنکور دادم حیف که هیچی نخونده بودم ولی با معلوماته خودم بد نزدم حیف یه کتاب گلابچی رو می خوندم 100% قبول بودم ای سر به نیست بشه این گلابچی که هر چی می کشیم از دست اونه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ برید که شنیدم امتحانتون خیلی سخته ... :gnugghender: کی؟ شما؟ سخت نبوده...بچه های شهر سازی نخونده بودن...والااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من ک ندارم ولی ارزوی موفقیت میکنم برای کسای ک دارن لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ای سر به نیست بشه این گلابچی که هر چی می کشیم از دست اونه :icon_pf (34): من تمام کتاباشو گرفتم ولی حوصلم نکشید بخونم سازه های مشبک فضاییشو می خوندم 100% قبول بودم راستی کسی آزاد قرار نیست بده؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من تمام کتاباشو گرفتم ولی حوصلم نکشید بخونم سازه های مشبک فضاییشو می خوندم 100% قبول بودم راستی کسی آزاد قرار نیست بده؟ رها جون تو چه شاخه ای امتحان دادی؟ مدیریت پروژه؟ معماری فرداست چرا بابا آزادم می دیم! 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ شنیده ها حاکی ست که:wht: کنکور امسال بچه های عمران را ضمن غافلگیری فتیله پیچ کرده 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ مال شما چطور بود؟ من که ندادم ولی بچز طراحی شهری راضی بودن ... بچز برنامه ریزی شهری ناراضی ... 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابا عالی چیه؟من می رم ببینم کیکش خوشمزه ست یا نه که سال دیگه بازم شرکت کنم پارسال هم سخت بود هم کیکش بد مزه بود... برید که شنیدم امتحانتون خیلی سخته ... :gnugghender: کی؟ شما؟ من امروز کنکور دادم حیف که هیچی نخونده بودم ولی با معلوماته خودم بد نزدم حیف یه کتاب گلابچی رو می خوندم 100% قبول بودم بترکه این گلابچی.... نمیدونم کی وقت کرده این همه کتاب بنویسه... ای سر به نیست بشه این گلابچی که هر چی می کشیم از دست اونه :icon_pf (34): من تمام کتاباشو گرفتم ولی حوصلم نکشید بخونم سازه های مشبک فضاییشو می خوندم 100% قبول بودم راستی کسی آزاد قرار نیست بده؟ کلن تمام کتاباش واسه کنکور خوبن... چرا همگی دست جمعی با هم آزاد هم امتحان میدیم... ولی جدا میگم امتحان آزاد سوالاش استاندادتره... سراسری خیلی بد سوال میدن... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من که ندادم ولی بچز طراحی شهری راضی بودن ... بچز برنامه ریزی شهری ناراضی ... شنیده ها حاکی ست که:wht:کنکور امسال بچه های عمران را ضمن غافلگیری فتیله پیچ کرده چرا امسال اینجوری بوده 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ آزاد گرونه بابا چه خبره آخه :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده