Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ سلام دوستان لطفا هرگونه سوال ، پيشنهاد و انتقادات خودتون رو جهت پربار كردن تالار شهرسازي در اين تاپيك اعلام كنيد. منتظر نقطه نظرات شما برا بهبود وضعيت تالار شهرسازي هستيم. 23 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ من ازت به خاطر مدیریت خوبت تشکر میکنم تالار خیلی خوبی دارید از لحاظ بار علمی تو سطح خوبیه ولی ای کاش برا اینجا تبلیغات بیشتری بشه که با دستای بیشتری از شهر سازی اشنا بشیم از لحاظ صمیمیتو دوستی هم که به نظر من دوستی و صمیمیت قشنگی بین بچه ها بر قراره 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ سپيده جان ما تمام سعيمون رو براي تبليغات اينجا ميكنيم. حالا تا روزهاي اينده تبليغات سايت و اينجا راه ميفته ممنون از تشكرت 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ ما تا جایی که بتونیم تبلیغات انجمن رو میکنیم و واسه اینکار از کاربرامون هم کمک میخوایم تا تبلیغات انجمن رو تو دانشگاه خودشون انجام بدن. چون این انجمن تازه شکل گرفته واسه معرفیش و جا افتادنش زمان لازمه که به کمک دوستان این زمان میتونه کمتر بشه. 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به مدیران شهرسازی دفتر تالار تو صفحه اصلی تالار باشه بهتر نیست؟ یه سری پیشنهاد داشتم: تو بخش درخواست ها، یه تاپیک واسه درخواست مقاله بود. اما واسه مسائل دیگه مثل درخواست کتاب یا پروژه یا .... یا حتی سوال درسی به نظرم جای خاصی نبود 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ توصیه های مدیریت: برای جستارهای خود بهتر است از پیشوند استفاده نمائید. استفاده از برچسب ها کمک بیشتری به استفاده مناسب از جستار شما خواهد کرد. ذکر منبع، اعتبار علمی مطالبتان را افزایش می دهد. ارسال جستار در زیرشاخه مربوطه، میزان بازدید از جستار را بالا خواهد برد. 11 لینک به دیدگاه
mitill 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید من میخواستم از سایت و مطالب خوبتون تشکر کنم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید من میخواستم از سایت و مطالب خوبتون تشکر کنم :a030: خوشحال میشیم بیشتر فعالیت کنید. این سایت مدیون مشارکت کاربرانش هست. :icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هرگونه پیشنهاد و انتقاد از نحوه مدیریت این تالار دارید را میتوانید در این تاپیک بنویسید. 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان شهرسازی بشتابید: هم برای مدال هم برای امتیاز هم بالا رفتن دانش هم مرور و هم و هم و هم........ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66038 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان شهرسازی بشتابید: هم برای مدال هم برای امتیاز هم بالا رفتن دانش هم مرور و هم و هم و هم........ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66038 مرسی اسی جان. ما در شهرسازی استاتیک پاس نمیکنیم. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی اسی جان. ما در شهرسازی استاتیک پاس نمیکنیم. :a030: جدی؟؟!!!!!! پسر دایی من شهرسازی میخوند،بهم میگفت من استاتیک پاس کردم !!!!!!!! عجب خالی بندیه.:zadan: فک و فامیله داریم؟؟!! 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ در حال حاضر در انجمن 2384 کاربر داریم که مهندسی شهرسازی می خوانند و یا خوانده اند. اما متاسفانه کمتر از 20 کاربر در این تالار فعالیت مفید دارند. باید کاری کرد. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاربرانی که فعالیت مناسب در تالار شهرسازی داشته باشند به عنوان عضو طلایی به مدیر انجمن معرفی گردیده و از خدمات طلائی انجمن بهره مند میگردند. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اسپمها در تاپیک های تخصصی، در صورت مشاهده، بی معطلی پاک خواهند شد. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ در حال حاضر در انجمن 2384 کاربر داریم که مهندسی شهرسازی می خوانند و یا خوانده اند یه تحلیل مکانیکی نشون میده که هر کدوم از کسایی که مهندسی شهرسازی خوانده اند اگر ماهی فقط و فقط یک لغت به دانشنامه اضافه کنند، ما ماهانه 2000 لغت به دانشنامه اضافه می کنیم. هر کسی که برای شرکت و همکاری در جمع آوری دانشنامه آماده است که همکاری کنه آمادگیشو اعلام کنه. 4 لینک به دیدگاه
Sajjad Izadi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من هر وقت میم اینجا گیج میشم.نمی تونم با قالب سایت ارتباط برقرار کنم. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من هر وقت میم اینجا گیج میشم.نمی تونم با قالب سایت ارتباط برقرار کنم. سلام. در قسمت آموزش کار با انجمن میتونید تا حدودی کار با انجمن رو یاد بگیرید. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ کسانی که تمایل به همکاری در تیم مدیریتی تالار شهرسازی دارند لطفا به من با پیام خصوصی اعلام نمایند. ممنون. 5 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ یه تحلیل مکانیکی نشون میده که هر کدوم از کسایی که مهندسی شهرسازی خوانده اند اگر ماهی فقط و فقط یک لغت به دانشنامه اضافه کنند، ما ماهانه 2000 لغت به دانشنامه اضافه می کنیم. هر کسی که برای شرکت و همکاری در جمع آوری دانشنامه آماده است که همکاری کنه آمادگیشو اعلام کنه. سلام . این دانشنامه در کدوم قسمته؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده