سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اگه یه کسی یا کسایی یه کاری کنن یا حرفی بزنن که شما بسوزید چیکار می کنید؟ درمقابل : بهش فحش میدید؟ می پرید میزنیدش؟ دست پیش میگیرد پس نیافتید؟ جنجال راه می اندازید؟ طرفو می کشید؟ جو رو سعی می کنید به نفع خود مصادره کنید؟ دروغای شاخ دار میگید؟ تهمت میزنید درحد اعلا؟ میزنید زیر گریه؟ میزید رو یخ میشنید تا سوزش تون برطرف بشه؟ از پمادسوختگی استفاده می کنید؟ چیکار می کنید 32 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من سکوت میکنم ولی باید ببینیم کوسه ها اینمواقع چیکار میکنن... 8 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ این همه صب تا شب با حرفای رسانه ی میلی میسوزیم... کار ما دیگه ازین حرفا گذشته... :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سكوت... کار بسیار عاقلانه ای می کنید من سکوت میکنم ولی باید ببینیم کوسه ها اینمواقع چیکار میکنن... شما هم همینطور به کوسه ها هم یاد بدهید البته به همراه یک پماد سوختگی 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ این همه صب تا شب با حرفای رسانه ی میلی میسوزیم...کار ما دیگه ازین حرفا گذشته... :icon_pf (34): فکر نمی کنید برعکس باشه 5 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ینی تا عنوان تاپیکو خوندما اینجوری شدم :jawdrop::jawdrop::jawdrop: شما وختی بسوزید چرا می کنید؟! 11 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ همون کاری رو انجام میدیم که وقتی گفتن ؛ 25 بهمن شما 10 نفر بودین ؛ انجام دادیم! لبخند تلخ! ;) 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ینی تا عنوان تاپیکو خوندمااینجوری شدم :jawdrop::jawdrop::jawdrop: شما وختی بسوزید چرا می کنید؟! جهان سوم جاییست که ریختن "کنجد" روی "بربری" برای مردمانش یک "آپشن" محسوب می شود ریختن کنجد بعد یارانه ها اجباری شدا 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ینی تا عنوان تاپیکو خوندمااینجوری شدم :jawdrop::jawdrop::jawdrop: شما وختی بسوزید چرا می کنید؟! ببخشید اشتب شد منظور چیکار می کنید هستش 4 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییست که ریختن "کنجد" روی "بربری" برای مردمانش یک "آپشن" محسوب می شودریختن کنجد بعد یارانه ها اجباری شدا من که ندیدم جایی بریزن بعدشم ینی الان میخای بگی 1 - 1 ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ همون کاری رو انجام میدیم که وقتی گفتن ؛ 25 بهمن شما 10 نفر بودین ؛ انجام دادیم!لبخند تلخ! ;) تلخ یا تمسخر 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ فکر نمی کنید برعکس باشه شایدم دو طرفه باشه 20:30 دیشب با یه رویی چرت و پرت میگفت که هرچی سعی کردم نزنم اون کانال ببینم چی میخواد بگه نشد... 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ تلخ یا تمسخر برای من تلخیش بیشتر از تمسخر بود چون کسی این حرف رو بهم زد که تا چند روز پیش خودش رو خیلی آدم منطقی و طرفدار حق جا میزد . . . ;) 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ شما رو نمیدونم ولی من دیشب وختی پای تی وی نشستم بوی سوزش درحد ذغاله شدن رو با تموم وجودم حس کردم کوسه ها خیلی دارن می سوزن خیلیییییییییییییییییییییییییی 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ شما وختی بسوزید چرا می کنید؟! ها؟:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اگه یکی منو با یک حرفی بسوزاند،من چنان حرفی بهش میزنم که جزقاله شود !!!!! 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بستگی به محل سوخته شده و درصد سوختگی میشه کارهای زیادی انجام داد. مثلا در بعضی از موارد استفاده از آب خنک مناسب به نظر میرسه. در موارد دیگه میشه از روش کوبیدن سر به دیوار استفاده کرد. البته در انجام روش دوم باید دقت نظر خاصی به خرج داد و پیشنهاد میکنم اگه مهارت کافی رو در این مورد ندارید از همون روش اول استفاده کنید. جنبه دوم تخلیه در اثر سوختگی اینه که فرد دیگری رو مورد عنایت قرار بدیم که استفاده از کلیه روشهایی که ذکر فرمودید بسته به شرایط شوختگی و موقعیت درخور و کارسازه. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اگه حرفی که میشنوم جواب داشته باشه بدون هیچ گذشتی جواب میدم... یا حرفی یا عملی....اگر بخوام احترام طرفمو نگه دارم و چیزی نگم که کاری نمیکنم پوزخند میزنم و سکوت میکنم.... 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ شما رو نمیدونم ولی من دیشب وختی پای تی وی نشستم بوی سوزش درحد ذغاله شدن رو با تموم وجودم حس کردم کوسه ها خیلی دارن می سوزن خیلیییییییییییییییییییییییییی من پای تی وی نشستم ولی بوی سوزش خیلی وقته که داره احساس میشه!!!!!!!!! از خزعبلاتی که بعضیا واسه شمار ماهیا و اینا اعلام کردن پیدا بود! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده