moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ ما کجا و شب میخانه خدایا چه عجب کز گرفتاری ایام مجالی کردیم تیر از غمزه ساقی سپر از جام شراب با کماندار فلک جنگ وجدالی کردیم غم به روئین تنی جام می انداخت سپر غم مگو عربده با رستم زالی کردیم زلف ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ بستن زلف رها سنگ دلی می خواهد دل شکستن همه جا سنگ دلی می خواهد چون دلت حال مرا دید نپرسید چرا عشق بی چون و چرا سنگ دلی می خواهد ساغر... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ آسوده بر کنار چو پرگار میشدم دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت آن روز شوق ساغر می خرمنم بسوخت کاتش ز عکس عارض ساقی در آن گرفت خواهم شدن به کوی مغان آستین فشان زین فتنهها که دامن آخرزمان گرفت فریاد ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ ماندن آری! واندوه خویشتن را شامگاهان به چاهساری متروک در سپردن فریاد درد خود را در نعره ی توفان رها کردن و زاری جان بی قرار را با هیاهوی باران در آمیختن. پایان.... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ سر چشمه ی رویش هایی ، دریایی، پایان تماشایی. تو تراویدی : باغ جهان تر شد ، دیگر شد چشم ... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ به چشمت چشم آن دارم که از چشمت نیاندازی به چشمانت که چشمانم به چشمانت می نازد مجنون.... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ با ظلمت گیسوی تو مجنون شده ام با اشک نگاه تو دگرگون شده ام با بارش باران نگاهت ای عشق با شبنم انبوه تو ، دل خون شده ام ایمان .... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم با من چه کرد دیده معشوقه باز من میترسم از خرابی ایمان که میبرد محراب ابروی تو حضور نماز من گفتم به دلق زرق بپوشم نشان عشق غماز بود اشک و عیان کرد راز من صید ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ چشم مست تو عجب جلوه گه بیداد است خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است؟ خم ابروی تو را دیدم و رفتم به سجود صید را زنده گرفتن هنر صیاد است ! جادو...:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ زخم ها بسیارند اما نوشدارو ها کم است دل که می گیرد تمام سحر و جادو ها کم است هر نسیمی با خودش بوی تو را آورده است بادها فهمیده اند اعجاز شب بوها کم است خواب... 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی جامه دانم را می بستم پیراهنم به یاد تو تا می خورد و خواب اهتزارش را می دید وقتی رسیدم اما... با آن جنین خواب های هزاران سال چه باید می کردم؟ پیراهن من آیا باید به قامتش کفنی می شد می پوسید؟ فرهاد... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ امشب صدای تیشه از بیستون نیامد شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد ...:icon_pf (34): سرو.... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سخن با من نمی گوئی الا ای همزبان دل خدایا با که گویم شکوه بی همزبانی را نسیم زلف جانان کو که چون برگ خزان دیده به پای سرو خود دارم هوای جانفشانی را سلطان ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ افسر سلطان گل پیدا شد از طرف چمن مقدمش یا رب مبارک باد بر سرو و سمن رحم ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی.... دوست... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ به جان او که به شکرانه جان برافشانم اگر بسوی من آری پیامی از بر دوست صنوبر 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ باغ مرا چه حاجت سرو و صنوبر است شمشاد خانه پرور ما از که کمتر است ای نازنین پسر تو چه مذهب گرفته ای کت خون ما حلال تر از شیر مادر است کفر... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ گر چه میگفت که زارت بکشم میدیدم که نهانش نظری با من دلسوخته بود کفر زلفش ره دین میزد و آن سنگین دل در پی اش مشعلی از چهره برافروخته بود دل بسی خون به کف آورد ولی دیده بریخت الله الله که تلف کرد و که اندوخته بود دلربایی ... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش دلنواز..... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ نی نی که هست خط تو سرسبز طوطیی پرورده است از شکر دلنواز تو وصال ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده