رفتن به مطلب

اگر کسی رازتون و فاش کنه چه برخوردی باهاش می کنید؟

samaneh66

ارسال های توصیه شده

سلام,اگه کسی که از راز شخصی تون خبر داره و شما به هیچ وجه نمی خواین شخص دیگه ای مطلع بشه,بره و اونو به دیگران بگه خدائیش چی کارش می کنین؟ :ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه
سلام,اگه کسی که از راز شخصی تون خبر داره و شما به هیچ وجه نمی خواین شخص دیگه ای مطلع بشه,بره و اونو به دیگران بگه خدائیش چی کارش می کنین؟ :ws37:

رازی رو که نمیخوای فاش بشه به هیچ کس نگو...

راحت...

• Like 7
لینک به دیدگاه
اولا که نباید به کسی بگی دوما آب ریخته شده جمع نمیشه پس حرص نخور:ws37:

من اگر نخوام حرفي بزنم به هيچ عنوان نميگم اين براي يكي از همكارام پيش امده جلوي يكي صميمي شده حرفشو زده اونم نامردي نكرده توي تمام شركت پخشش كرده

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اگر نخوام حرفي بزنم به هيچ عنوان نميگم اين براي يكي از همكارام پيش امده جلوي يكي صميمي شده حرفشو زده اونم نامردي نكرده توي تمام شركت پخشش كرده

:icon_pf (34):

خب مگه با هر کسی میشه راز و در میومن گذاشت من همیشه حرف دلم خواهرم بهار هم خیالم راحته هم سبک میشم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):

خب مگه با هر کسی میشه راز و در میومن گذاشت من همیشه حرف دلم خواهرم بهار هم خیالم راحته هم سبک میشم:ws37:

گاهي اوقات توي شرليطي قرار ميگيري كه تحت فشاري و خواهرت هم در دسترست نيست تا يكي رو ميبيني ناخواسته همه چيز رو بهش ميگي بعدها كه حالت بهتر ميشه ميگي خدايا اين چه كاري بود من كردم

• Like 3
لینک به دیدگاه
گاهي اوقات توي شرليطي قرار ميگيري كه تحت فشاري و خواهرت هم در دسترست نيست تا يكي رو ميبيني ناخواسته همه چيز رو بهش ميگي بعدها كه حالت بهتر ميشه ميگي خدايا اين چه كاري بود من كردم

اره یه وقتایی ادم یه کارایی میکنه که بعدش پشیمونیه

دوستتم فعلا که کاری ازش بر نمیاد

بشه یه تجربه تا دیگه هر کسی رو معتمد ندونه

• Like 4
لینک به دیدگاه
اره یه وقتایی ادم یه کارایی میکنه که بعدش پشیمونیه

دوستتم فعلا که کاری ازش بر نمیاد

بشه یه تجربه تا دیگه هر کسی رو معتمد ندونه

دوستم نيست همكارم 54 سالش صيغه يه مردي ميشه از همكارامون يه روز بايكي صميمي ميشه بهش ميگه اونم هنوز از در اتاق نيامده بيرون همه رو خبر دار ميكنه:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستم نيست همكارم 54 سالش صيغه يه مردي ميشه از همكارامون يه روز بايكي صميمي ميشه بهش ميگه اونم هنوز از در اتاق نيامده بيرون همه رو خبر دار ميكنه:ws3:

الن تو هم فاش کردی تو کل دنیا:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
الن تو هم فاش کردی تو کل دنیا:ws3:

عزيزم تو كه نميشناسي بدش هم ديگه براش عادي شده چون همه فهميدن اوايل انكار ميكرد بعد خودش علنيش كرد:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
عزيزم تو كه نميشناسي بدش هم ديگه براش عادي شده چون همه فهميدن اوايل انكار ميكرد بعد خودش علنيش كرد:ws37:

پس دوستش ناخواسته بهش لطف کرد چون مخفی کاری سخته یه روزی لو میرفت:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولا که رازمو به کسی نمیگم

دوما اگه بخوام بگم به اهلش میگم

سوما اگرم فاش کرد که کرده دیگه کاریش نمیشه کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه
اولا که رازمو به کسی نمیگم

دوما اگه بخوام بگم به اهلش میگم

سوما اگرم فاش کرد که کرده دیگه کاریش نمیشه کرد

آفرين به اين اعتماد به نفست:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلاام

کاریش نمیشه کرد

بجز اینکه دوستی ک رازتو برا دیگران فاش کرده رو بهتر و بیشتر میشناسی

و تجربه ای میشه برات

:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کجاش اعتماد به نفس داره؟

نکنه ضمیر مستتره؟

همين كه توي يه لحظه بحراني كه يكي رو نياز داري تو خودت ميريزي و به كسي نميگي

• Like 1
لینک به دیدگاه