Architect 3224 ارسال شده در 26 دی، 2009 با اجازه ابوذرBluetooth نیست ؟ درسته :ws14: راهنمایی که می می خواستم بکنم این بود که هم ورودی هم هست دیگه لازم نشد :ws2: 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 26 دی، 2009 10 امتياز از كاميار كسر ميشه. و 10 امتياز به مرتضي اضافه مشيه. كاميار جان اين رو كم ميكنم تا دفعه ديگه بچه ها رو بيراهه نكشوني. وقتي سوال مي كنن خروهي هست بايد مي گفتي هم خروجيه و هم ورودي. اين دفعه امتياز كم نمي كنيم ولي بقيه حواسشون باشه اگه بخوان راهنمايي كنن درست راهنمايي كنن 3
Architect 3224 ارسال شده در 27 دی، 2009 10 امتياز از كاميار كسر ميشه. و 10 امتياز به مرتضي اضافه مشيه. كاميار جان اين رو كم ميكنم تا دفعه ديگه بچه ها رو بيراهه نكشوني. وقتي سوال مي كنن خروهي هست بايد مي گفتي هم خروجيه و هم ورودي. اين دفعه امتياز كم نمي كنيم ولي بقيه حواسشون باشه اگه بخوان راهنمايي كنن درست راهنمايي كنن اقا من اعتراض دارم هم به ابوذر و هم بچه هایی که با امتیاز دادن تاییدش کردن شما بازی بلد نیستین جر میزنین بی سوالی فقط جوابش بله و خیره نه توضیحات :ws13: حالا مرتضی اگه انتخاب کردی سخت افزاره؟ 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 27 دی، 2009 اقا من اعتراض دارم هم به ابوذر و هم بچه هایی که با امتیاز دادن تاییدش کردن شما بازی بلد نیستین جر میزنین بی سوالی فقط جوابش بله و خیره نه توضیحات :ws13: حالا مرتضی اگه انتخاب کردی سخت افزاره؟ درسته 20 سوالي جوابش بله هست يا خير ولي شما مي تونستيد ورودي رو در نظر بگيريد و بگيد خير . مشكل از شما بوده عزيز 1
mona_serendipity 4365 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2009 مرتضی جان قرار بود تا 10 تا سوال اگر به جواب نرسیدن راهنمایی کنید. الان 12 تا سوال گذشته. راهنمایی کن لطفا 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 4 بهمن، 2009 مرتضی جان قرار بود تا 10 تا سوال اگر به جواب نرسیدن راهنمایی کنید. الان 12 تا سوال گذشته. راهنمایی کن لطفا باشه چشم . اخه هر راهنمایی بکنم میشه جواب ، کوچیکه . و روی یکی از قطعات اصلی هست . نه اینکه فکر کنین خازن و ای سی ایناست نه . اگه گیج شدین مشکل خودتونه اینم بگم اگه نباشه سیستم بالا نمیاد 2
ارسال های توصیه شده