Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۸۸ با اجازه ابوذرBluetooth نیست ؟ درسته :ws14: راهنمایی که می می خواستم بکنم این بود که هم ورودی هم هست دیگه لازم نشد :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۸۸ 10 امتياز از كاميار كسر ميشه. و 10 امتياز به مرتضي اضافه مشيه. كاميار جان اين رو كم ميكنم تا دفعه ديگه بچه ها رو بيراهه نكشوني. وقتي سوال مي كنن خروهي هست بايد مي گفتي هم خروجيه و هم ورودي. اين دفعه امتياز كم نمي كنيم ولي بقيه حواسشون باشه اگه بخوان راهنمايي كنن درست راهنمايي كنن 3 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۸۸ 10 امتياز از كاميار كسر ميشه. و 10 امتياز به مرتضي اضافه مشيه. كاميار جان اين رو كم ميكنم تا دفعه ديگه بچه ها رو بيراهه نكشوني. وقتي سوال مي كنن خروهي هست بايد مي گفتي هم خروجيه و هم ورودي. اين دفعه امتياز كم نمي كنيم ولي بقيه حواسشون باشه اگه بخوان راهنمايي كنن درست راهنمايي كنن اقا من اعتراض دارم هم به ابوذر و هم بچه هایی که با امتیاز دادن تاییدش کردن شما بازی بلد نیستین جر میزنین بی سوالی فقط جوابش بله و خیره نه توضیحات :ws13: حالا مرتضی اگه انتخاب کردی سخت افزاره؟ 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۸۸ اقا من اعتراض دارم هم به ابوذر و هم بچه هایی که با امتیاز دادن تاییدش کردن شما بازی بلد نیستین جر میزنین بی سوالی فقط جوابش بله و خیره نه توضیحات :ws13: حالا مرتضی اگه انتخاب کردی سخت افزاره؟ درسته 20 سوالي جوابش بله هست يا خير ولي شما مي تونستيد ورودي رو در نظر بگيريد و بگيد خير . مشكل از شما بوده عزيز 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۸۸ دوستان بحث نکنید لطفا. عیبی نداره پیش میاد. 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۸ 2- از قطعات داخل كيس هست؟ بله از قطعات داخل هست 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۸ 1- کارت صدا یا کارت گرافیک 2- درایو blu-ray یا دی وی دی 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۸ كاميار جون خوب سوال كم ميكني. 5. مودم 6. power 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۸ هیش کدوم از اینایی که گفتید نیست 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۸ 7. كارت گرافيك 8. هارد نه اینا هم نیست 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۸ 11- ram 12- cpu نه اینا نیست 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ مرتضی جان قرار بود تا 10 تا سوال اگر به جواب نرسیدن راهنمایی کنید. الان 12 تا سوال گذشته. راهنمایی کن لطفا 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ مرتضی جان قرار بود تا 10 تا سوال اگر به جواب نرسیدن راهنمایی کنید. الان 12 تا سوال گذشته. راهنمایی کن لطفا باشه چشم . اخه هر راهنمایی بکنم میشه جواب ، کوچیکه . و روی یکی از قطعات اصلی هست . نه اینکه فکر کنین خازن و ای سی ایناست نه . اگه گیج شدین مشکل خودتونه اینم بگم اگه نباشه سیستم بالا نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ 13. باطري ليتيومي كه روي مادربورد نصبه؟ 14. كيت؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده