Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۸۸ 3- از طريق usb به كامپيوتر وصل ميشه؟ بله........... لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۸۸ 4- قابليت اين رو داره كه تو دست جا بشه؟ يعني به راحتي قابل حمله؟ 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ بله توی دست جا میشه اما حافظه نداره لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ 6- رم ريدر هست؟ نه............... لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۸ 7- موس نيست؟ نه دستگاه خروجیه؟ خروجی هم هست لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۸ كدوم پرينتر تو دست جا ميشه؟ :ws10::ws10::ws10::ws28: حواسم نبود گفته تو دست جا میشه :ws28: خب آخه میگه حافظه هم نداره وگرنه فلش بود. رم ریدر نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۸ تو رو خدا دقت كن. من رم ريدر رو پرسيده بودم جواب منفي بود اصلا سوالات مونا رو حساب نكنيد 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۸ اي خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا خروجيه نه ورودي. چرا نخونده سوال ميپرسيد 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۸۸ اي خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا خروجيه نه ورودي. چرا نخونده سوال ميپرسيد چرا اعصاب نداری ابوذر؟ خب شماره ی سوال من که تکراری بود رو حذف می کنیم میشه شماره ی 10. شماره ی 9 سوال مرتضی هستش. 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۸۸ ازم خواهش کنین که راهنمایی تون کنم :ws11: جواباتون رو که می خونم یعنی به یه قسمت از جوابهای من دقت نکردین :ws2: به عبارتی راهنمایی لازم هستین 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۸۸ آخه کی راهنما کردی که می گی دقت نکردین به جوابام؟ فقط گفتی توی دست جا میشه، با usb وصل میشه، خروجه، جزء قطعات کیس هم نیست. :ws4: همه ی کاربرهای کامپیوتر بطور عموم ازش استفاده می کنن یا کاربرد خاصی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۸۸ آخه کی راهنما کردی که می گی دقت نکردین به جوابام؟ فقط گفتی توی دست جا میشه، با usb وصل میشه، خروجه، جزء قطعات کیس هم نیست. :ws4:همه ی کاربرهای کامپیوتر بطور عموم ازش استفاده می کنن یا کاربرد خاصی داره؟ از من گفتن بود بعد نگین نگفتی عمومیه هر کسی که دوست داشته باشه استفاده می کنه 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۸۸ با اجازه ابوذر Bluetooth نیست ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده