mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۸ 5- برای مدیریت سخت افزار استفاده میشه یا کاملا نرم افزاریه؟ 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ 6- نرم افزار تخصصی که نیست؟ یعنی روی هر کاربری ازش استفاده می کنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۸ نه تخصصی نیست هر کاربری می تونه اگه دلش خواست استفاده کنه . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ 8- احتمال تایپ تو نرم افزار هست؟ مثل همین مرورگرها یا ورد و هر چیزی که توش تایپ هم میکنن. 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۸ 8- احتمال تایپ تو نرم افزار هست؟ مثل همین مرورگرها یا ورد و هر چیزی که توش تایپ هم میکنن. امکان تایپ که دیگه هر نرم افزاری امکان جستجو رو داره و برای جستجو شما باید یه چیزی تایپ کنید . 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۸ خوب صفحه اصلی هر برنامه ای امکان تایپ نداره. من منظورم این بود که یه قسمت از صفحه اصلی اون نرم افزار امکان تایپ داشته باشه. مثلاً تو مرورگرها نوار بالایی که آدرس سایت رو وارد میکنیم امکان تایپ هست. تو هر نرم افزاری اینطوری نیست. 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۸ دوستان ببخشید ، یکی از دوستان سوال کرده بود که جز نرم افزارهای مولتی مدیا هست که من گفتم نیست . چون تازه متوجه شدم . فایلهای تصویری رو پخش می کنه ولی کاربری اصلیش این نیست . باز هم ببخشید . 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ نرم افزار قحطی بود؟ :4chsmu1: این چیه در نظر گرفتی هر چی فکر میکنم نمیدونم دیگه چی بپرسم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۸ مرتضی نمیخوای یه راهنمایی بکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۸ مرتضی نمیخوای یه راهنمایی بکنی؟ قرار شد 10 تا سوال بپرسید بعد راهنمایی کنم اما باشه راهنمایی می کنم . راحت جواب بدید . برای نمایش عکس هست . دیگه حالا حدس بزنید . 2 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ دوستان ببخشید ، یکی از دوستان سوال کرده بود که جز نرم افزارهای مولتی مدیا هست که من گفتم نیست . چون تازه متوجه شدم . فایلهای تصویری رو پخش می کنه ولی کاربری اصلیش این نیست .باز هم ببخشید . برای نمایش عکس هست یا ویرایش عکس؟ نرم افزار Zune نیست - تیری در تاریکی- 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ برای نمایش عکس هست یا ویرایش عکس؟نرم افزار zune نیست - تیری در تاریکی- نه نیست برای نمایش هست . 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ نه نیست برای نمایش هست . مطمعنی قابلیت ویرایش نداره آخه من هر چی میشناسم ویرایش هم می کنه نرم افزار Able Photo Slide Show نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ مطمعنی قابلیت ویرایش نداره آخه من هر چی میشناسم ویرایش هم می کنهنرم افزار able photo slide show نیست؟ علی جان ویرایش هم می کنه اگه پست های قبل رو دیده باشی قابلیت نمایش فیلم رو هم داره اما کاربرد اصلیش نمایش عکس هست . 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ microsoft office picture manager ? 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ چرا سوالا شماره نداره؟ دوستان لطفا شماره بزنید که به 20 سوال رسید بفهمیم. تا حالا 12 تا پرسیده شده، نفر بعدی سوال 13 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ microsoft office picture manager ? نه اینم نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده