شقایق31 40377 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 ميدونم چه زجري ميكشي من يه مدت ببر ميخواستم هيچكي توجه نميكرد. :icon_pf (34)::banel_smiley_52: 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 :icon_pf (34)::banel_smiley_52: نه شقي جونم ترس نداره....مثل مرد ميمونه اينخده نازه. 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 اگه یکی ببر یا پلنگ دوست داره عجیب نیست ولی من که تمساح دوست دارم اینقدر عجیبه ؟ به نظر من هم عجیب نیست. من هر روز صبح هنگام ورود به مترو با حملات سنگین گله بوفالوها روبرو میشم. ای کاش یک شیر داشتم با خودم میوردم تو مترو تا بوفالو ها را از جلوی در پراکنده کنه...... 4
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 سپید جان میخوای با هم بریم قدم بزنیم از اون ور یه سر کوچولو بریم دکتر ميدونم چه زجري ميكشي من يه مدت ببر ميخواستم هيچكي توجه نميكرد. بالاخره یکی اینجا منو درک کرد :icon_pf (34)::banel_smiley_52: نه شقي جونم ترس نداره....مثل مرد ميمونه اينخده نازه. :girl_in_dreams: به نظر من هم عجیب نیست. من هر روز صبح هنگام ورود به مترو با حملات سنگین گله بوفالوها روبرو میشم. ای کاش یک شیر داشتم با خودم میوردم تو مترو تا بوفالو ها را از جلوی در پراکنده کنه...... با سلطان جنگل هم موافقم 3
Neutron 60966 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 ها ؟؟؟؟:JC_thinking: داری اشک تمساح میریزی که تمساح نگه داری ... فهمش مشکله؟ 1
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 چه حسه جالبی داری......... اولن اینکه تمساح رو تو آکواریومای معمولی جا نمی تونی که! حداقل یه فضای بزرگی که بتونه زندگی کنه (حداقل 6*6)در کنارش یه برکه مصنوعی هم باید باشه که احساس دلتنگی زندانی شدن رو نکنه تازه تمساح بی رحم ترین موجود روی کره زمین شناخته شده, یعنی دیدی بعد از چند سال مهربونی و صمیمیت با تمساح پرورش داده شده بهت خدایی نکرده حمله کنه!! وارداتشم تو ایران خیلی خیلی کمه و همین باعث شده این موجوده از نظره مالی زیاد برات آب بخوره برای نگهداریش هم باید مجوز قانونی داشته باشی مارمولک رو میشه به عنوان پت تو خونه نگهداری بشه ولی بعضی از مارمولک ها همه رو نه. 4
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 داری اشک تمساح میریزی که تمساح نگه داری ... فهمش مشکله؟ :vahidrk: چه حسه جالبی داری......... بالاخره یکی اینجا منو فهمید . . . :aghosh:
Nightingale 10531 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 به نظر من هم عجیب نیست. من هر روز صبح هنگام ورود به مترو با حملات سنگین گله بوفالوها روبرو میشم. ای کاش یک شیر داشتم با خودم میوردم تو مترو تا بوفالو ها را از جلوی در پراکنده کنه...... از کدوم خط مترو حرکت میکنی ؟ منم زیاد میبینم این صحنه رو :4chsmu1: 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 از کدوم خط مترو حرکت میکنی ؟ منم زیاد میبینم این صحنه رو :4chsmu1: از خط 5 ساعت 6 صبح تا خط 2 !!!!!!!!! 2
کتایون 15176 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 آخی منم همیشه با دوستام مشکل داشتم جرئت نداشتن بیان خونمون...گربه هام همیشه رو سر و کله ام بودن...وایییییییییی خدایا چه قدر دلم براشون تنگ شده...چه قدر دلم میخواست الان یکیشون پیشم بود... از من میشنوی هر حیوونی که بهت حس خوبی میده رو نگه دار...چون بعد از یه مدت می فهمی که چه قدر بهت نزدیکه...بیشتر از هر انسانی... 4
lady architect 5358 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 آخی منم همیشه با دوستام مشکل داشتم جرئت نداشتن بیان خونمون...گربه هام همیشه رو سر و کله ام بودن...وایییییییییی خدایا چه قدر دلم براشون تنگ شده...چه قدر دلم میخواست الان یکیشون پیشم بود... از من میشنوی هر حیوونی که بهت حس خوبی میده رو نگه دار...چون بعد از یه مدت می فهمی که چه قدر بهت نزدیکه...بیشتر از هر انسانی... اره تو زردم از اب در نمیاد 3
کتایون 15176 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 اره تو زردم از اب در نمیاد کاشکی ادما هم می تونستن طبیعی باشن مثل آغاز حیاتشون...حیوونا این جورین ساده ی ساده... 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 هم مسیریم که شما اقلا با بوفالوهای ماده طرف هستی،بوفالو های نر چنان شاخ و سُم و... میزنند که کارت در میاد... من دیشب واقعا ساعت 7 کمرم خورد شد و میخواستم ولو بشم اینقدر پرس شدم..... 4
lady architect 5358 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 شما اقلا با بوفالوهای ماده طرف هستی،بوفالو های نر چنان شاخ و سُم و... میزنند که کارت در میاد... من دیشب واقعا ساعت 7 کمرم خورد شد و میخواستم ولو بشم اینقدر پرس شدم..... خب صبر کن بوفالوها سوار شن بعد تو سوار شو 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 شما اقلا با بوفالوهای ماده طرف هستی،بوفالو های نر چنان شاخ و سُم و... میزنند که کارت در میاد... من دیشب واقعا ساعت 7 کمرم خورد شد و میخواستم ولو بشم اینقدر پرس شدم..... اسی تو زنونه خیلی بدتره به خدا ......... دیروز وسط اون همه جمعیت یهو گوشیم زنگ خورد و واقعا اصلا نمیدیدم کیفم کوش ! دستش تو دستم بود ولی خودش نبود انقدر هل میدند که نگو ! از دو ایستگاه قبله اینکه میخوام پیاده شم باید به سمت در خروج حرکت کنم تا موقع پیاده شدن برسم به در 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 خب صبر کن بوفالوها سوار شن بعد تو سوار شو وقتی بوفالو حمله کنه،واگن پر میشه...... 4
ارسال های توصیه شده