شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ یه چیزی بپرسم...؟؟؟اگه با یه ای دی دختر و یه ای دی پسر میاد، از کجا فهمیدین جنسیت واقعیش چیه خب؟؟ چون زنگی که زده میشه پسره 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ چون زنگی که زده میشه پسره عجب سوالی :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ عجب آدمایی پیدا میشنننننننن :167: :w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ دخترخانوما یکم حواستونو جمع کنین توروخدا....زرت و زرت چرا به هم شماره میدین آخه اونم ندیده و نشناخته 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ پس باید از اول شروع کنیم شقی خودت بگو دختری یا پسر؟چرا اون دفعه هی میخواستی شمارمو بگیری؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ پس باید از اول شروع کنیم شقی خودت بگو دختری یا پسر؟چرا اون دفعه هی میخواستی شمارمو بگیری؟ مچشو گرفتیا 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خب که چی؟ 10تا شماره الکی هم میگرفت 5 تاش دختر بود. کسی که بخواد جواب نده نمیده دیگه... چه فرقی داره تو انجمن باشه یا جای دیگه من معنی این کارشو نفهمیدم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ پس باید از اول شروع کنیم شقی خودت بگو دختری یا پسر؟چرا اون دفعه هی میخواستی شمارمو بگیری؟ :jawdrop::jawdrop: من؟:167: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ این که خوبه! همینجا چند نفرو نفرو میشناسم که به خیلیا ، پیشنهادهای س-ک-س و غیره دادن! 4 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ این که خوبه!همینجا چند نفرو نفرو میشناسم که به خیلیا ، پیشنهادهای س-ک-س و غیره دادن! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ این که خوبه!همینجا چند نفرو نفرو میشناسم که به خیلیا ، پیشنهادهای س-ک-س و غیره دادن! :jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اینم یه نمونه از سادگی دختر خانوما / در راهروهاي دادگاه خانواده/ ازدواج اينترنتي، ماه عسل در كيش و فرار شوهر! زن جواني با حضور در شعبهي 240 مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه شوهرش پس از عقد، او را رها كرده است، دادخواست طلاق غيابي ارائه كرد. اين زن به رييس شعبه 240 دادگاه خانواده، گفت: سال 86 با جواني ايراني كه مقيم آلمان بود، از طريق اينترنت آشنا شدم و با هم قرار ازدواج گذاشتيم. وي ادامه داد: مدتي بعد، او به ايران آمد و پس از خواستگاري با 600 سكه طلا به عنوان مهريه به عقد او درآمدم، به پيشنهاد او براي سفر، به كيش رفتيم و يك ماه در آنجا مانديم. زن جوان گفت: زماني كه از سفر برگشتيم، همسرم به بهانه آماده كردن مقدمات زندگي در آلمان، از كشور خارج شد و ديگر نه به ايران آمد و نه خبري از من گرفت. وي افزود: حدود يكسال تلاش كردم تا اثري از او بيابم، ولي هيچ خبري از او نشد و من تصميم گرفتم براي طلاق اقدام كنم. پس از مدتي بورسيه تحصيل در آلمان به من تعلق گرفت و ضمن سفر به آلمان، سعي كردم نشاني از او پيدا كنم، اما باز هم بينتيجه بود. قاضي دادگاه از زن جوان خواست شاهدان خود را به دادگاه معرفي كند تا اظهارات وي درباره مجهولالمكان بودن شوهرش را تاييد كنند. شاهدان با حضور در دادگاه و قسم خوردن به قرآن كريم، اظهارات زن جوان را تاييد كردند. قاضي در اين باره گفت: پس از انجام تحقيقات و طرح اظهارات شاكي در دادگاه، شاهدان وي، مجهولالمكان بودن شوهر را تاييد كردند و حكم طلاق غيابي وي صادر شد. :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اااااایییییییییییییییشششششششششششششش!!!! بی شخصیت!!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خدمت نو اندیشان عزیزیه نکته ای هست که اخیرا شنیدم و چک کردیم با یکی از مدیران بالا و دیدیم متاسفانه درست هستش دوستان گلم درسته اینجا یه محیط دوستانه هستش و هممون مثل خواهر و برادریم و درد و غم و شادیامون و برای هم میگیم ولی باز هستند کسایی که از این جمع صمیمی سوء برداشت میکنند و سوء استفاده میکنن اخیرا یکی از دوستان با یک آیدی دختر اقدام کرده از بعضی از دختران شماره گرفته:icon_pf (34): عاجزانه تقاضا میکنم حواستون و جمع کنید و حتی به من هم اعتماد نکنید:jawdrop: موفق باشید:icon_gol: دهنش سرویس عجب مخی داره میشه به من معرفیش کنین من کارش دارم 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خوب یعنی چی؟:JC_thinking: به من چه؟ به شما چه؟ این قضیه عکسشم صادقه...من خیلیارو میشناسم که با آیدی پسرونه میان ولی دخترن!! حالا اگر یکی شمارشو همینجوی میده به کسی اشکال از خودشه...نه کسی که ازش شماره خواسته... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ رفتم تحقيق كردم از ادمين يه سايت ديگه پرسيدم گفته امكانش هست 2 نفر آي پي مشترك داشته باشن اين هم بخاطر سرور سايت هست براي اينكه آي پي ها متفاوت باشه هزينه جدا داره معمولا اگه 2 نفر تو يه شهر باشن و از يه شركت adsl گرفته باشن ip هاشون مشترك ميشه 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ منم ميخوام.به يارو بگين به منم شماره بده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده