danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزنامهنگار و نویسندهی مشهور مصری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگوید: مردمی که در راستای خوارشماری، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی کندزبان نامیده میشدند، من با این رزمنامهی ملی که به پارسی سره سرودم، شناسنامهی ملیاش را نوشتم و به دست تاریخ سپردم...؛ براستی بدون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز کجا بودیم و با چه زبانی سخن میگفتیم؟ روزی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پرسیدند شما مصریان با آن پیشینهی درخشان فرهنگی چه شد که تازیزبان (عربزبان) شدید؟ او گفت: ما تازیزبان شدیم برای اینکه کسی همچون فردوسی نداشتیم. ما هم اگر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را نمیداشتیم امروز همانند مردمان مصر و سوریه و اردن و فلسطین و عراق و حبشه و بسیاری از مردمان دیگر، تازیزبان میشدیم؛ اینان هیچ کدامشان تازی نبودهاند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزرگ میگوید: جهان كردهام از سخن چون بهشت ازين بيش تخم سخن كس نكشت بناهای آباد گردد خراب ز باران و از تابش آفتاب پی افگندم از نظم كاخی بلند كه از باد و باران نيابد گزند نميرم، ازين پس، كه من زندهام كه تخم سخن را پراگندهام 20 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ با این کارش بد بختمون کرد ... میگن فارسی زبانا رو میبرن جهنم و فقط عرب زانا رو بهشت راه میدن... این آخرته ما دارین؟؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ فردوسي جان الان اگه بودي از شما تقدير نمي شد بلكه براي زنده كردن پارسي جيزت مي دادن عمو فردوس چرا اين تازي هاي باديه نشين از ايراني ها كينه دارن به ما ميگن مجوس.حكيم جان اگه بدوني اونا خودشونو مالك ملكي مي دونن كه قرن ها پيش اجداد مون نام گذاري كردن اره خليج خودمون . خلاصه دلم پره .. امروز از راديو شنيدم كه واسه ديدن از اثار باستاني تخت جمشيد محدوديت گذاشتن اونم نه واسه حفظ اثار مي گن از همه جاش نمي تونن ديدن كنن :ws44:شرمنده بچه ها بي ربط بود جو گير شدم 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ این آقا متهم به نژادپرستی هستند مملکته داریم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اگه الان زبانمون مثل این ... ها شده بود الان دکتر حسابی ، هشترودی ، شیخ بهایی ، زکریای رازی و ... رو عرب حساب میکردن ... واقعا کار بسیار بزرگی کرده ... 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سعی کنیم از کلمات تازی استفاده نکنیم هر چند اونوقت لال میشیم 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ حكيم ابولقاسم فردوسي واقعا كه خيلي بزرگ خييييليي 8 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ شاعر حماسه سرای ایران،یکی از معدود شاعران شیعست 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ درود بر دوستان و فردوسی بزرگوار بیایم برای زنده نگاهداشتن این زبان شیرین پارسی از کلمه های بیوجود تازی استفاده نکنیم............خدایش ما گنگ هستیم یا اینها که گچ ببینند هنگ میکنند 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ درود بر دوستان و فردوسی بزرگوار بیایم برای زنده نگاهداشتن این زبان شیرین پارسی از کلمه های بیوجود تازی استفاده نکنیم............خدایش ما گنگ هستیم یا اینها که گچ ببینند هنگ میکنند واژه به کار نبریم 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ شاعر حماسه سرای ایران،یکی از معدود شاعران شیعست :icon_gol: ولی من با خوندن بیشتر شاهنامه و دقت در زندگی فردوسی تردید دارم که اون شیعه باشه.... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_gol:ولی من با خوندن بیشتر شاهنامه و دقت در زندگی فردوسی تردید دارم که اون شیعه باشه.... تردیدت میتونه بجا باشه چون وقتی که خواستند اسلام را به خورد مردم ایران یا کشورهای دیگر جهان بدهند با زور شمشیر بوده حتی برای تغییر از سنی به شیعه..........البته دوستان اهل سنت هم میگویند که فردوسی سنی بوده!!!!!!!!!! شاید بهتره بگیم که فردوسی ایرانی و زرتشتی بوده ولی بخاطر جبر اون دوران مسلمان شده وگرنه اگر عشق به وطن نداشت و حتی دین خود سی سال از جوانیش را صرف نگاشتن شاهنامه نمیکرد ........ با این کارش هم خصایص نیک مردم پارس و هم ظلم و جبر تازی ها را ماندگار کرده.......... روحش شاد:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکنم فردوسی هر دینی داشت یا هر اعتقادی حتی اگر بی دین هم بود باز این کار را میکرد و هیچ ربطی هم به دینش نداره 6 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_gol:ولی من با خوندن بیشتر شاهنامه و دقت در زندگی فردوسی تردید دارم که اون شیعه باشه.... تردید نداشته باش مطمئن باش شیعست. روایت گری جنگهای حضرت علی و بالاتر از همه گواهی تاریخ دال بر این مدعاست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ تردید نداشته باش مطمئن باش شیعست.روایت گری جنگهای حضرت علی و بالاتر از همه گواهی تاریخ دال بر این مدعاست :icon_gol: کدوم ابیات فردوسی پاکزاد روایتگری جنگای امام علی هست؟؟؟؟ (من کامل نخوندم هنوز شاهنامه رو!!!) و کدوم گواهی تاریخی؟ فردوسی وطن پرست بوده و با اشعاری که برضد اعراب گفته و روح وطن پرستی و دفاع از اداب و سنتهای اصیل ایرانی و ملی، نشون دهنده تنفرش از اعرابه...نمیدونم چرا چندتا بیت گفته در مورد معصومین.....اما شاید به دلیل جو زمانش بوده....برا نزدیکی با مردم یا وجود سلطان محمود با تعصبات سنی... نمیدونم...اما اگه دوستی اطلاع دقیق داره خوبه که مارو هم درجریان بزاره مذهب فردوسی پاکزاد که شیعه بوده یا سنی اصلا مهم نیست...مهم خدمت بسیار بزرگش به فرهنگ پارسی هستش....:icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ گذشته ازین دلایل اشارات صریحی به احادیث شیعه در شاهنامه شده است که جای تردید باقی نمی گذارد که فردوسی شیعهء خلّص دوازده امامی بوده است و هرکس که قصد مکابرت و لجبازی نداشته باشد چاره یی جز اذعان به این واقعیت نخواهد داشت چنانکه ابیات زیر جای تردید در تشیع او باقی نمی گذارند ( دیباچه 94-104): به گفتار پیغمبرت راه جوی دل از تیرگی ها بدین آب شوی چه گفت آن خداوند تنزیل و وحی خداوند امر و خداوند نهی که من شارستانم، علیـّـَم در است درست این سَخن گفت ِ پیغمبرست گواهی دهم کین سَخن راز اوست تو گویی دو گوشم بر آواز اوست حکیم این جهان را چو دریا نهاد برانگیخته موج ازو تند باد چو هفتاد کشتی برو ساخته همه بادبان ها بر افراخته یکی پهن کشتی بسان عروس بیاراسته همچو چشم خروس محمد بدو اندرون با علــی همان اهل بیت نبیّ و وصی اگر چشم داری به دیگر سرای بنزد نبیّ و وصی گیر جای گرت زین بد آید گناه من ست چنین است و این دین و راه من ست برین زادم و هم برین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم 2 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ مصراع "که من شارستانم" فردوسی صریحا ً به حدیث معروف "انا مدینة العلم و علیٌ بابها" نظر دارد 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا ازش ممنونم .... واااااااای ....تصورشم برام وحشتناکه که من عربی بحرفم :obm: 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ مذهب فردوسی پاکزاد که شیعه بوده یا سنی اصلا مهم نیست...مهم خدمت بسیار بزرگش به فرهنگ پارسی هستش....:icon_gol::icon_go l: دقیقا.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده