رفتن به مطلب

خدااگر با ماست پس كي با اوناست

samaneh66

ارسال های توصیه شده

خدا هم خداهاي فرانــــــــس !!! :ws3:

نه جدی خدا هم خدای فرانس.........

اینو اعذاب بیابانگرد افریقا( فکر کنم مراکش) به اگزو پری فرانسوی گفته بودن....توی کتاب زمین انسانها...

جایی که بیابانگردا با دیدن یه چشمه اب یا درخت گریه میکردن و فکر میکردن معجزه است و تو قران وصف باغها با نهرهای جاری رو خونده بودن اما برا اگزو پری کاملا عادی بود....

انگار فقط خدا برا بدبخت بیچاره ها برای اون دنیاست ...همش وعده و وعید سرخرمن!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

خدا که با ما نیست،از این مطمئنم....ولی اینو میدونم که یه چیز خیلی پلید و بد و خونخوار و ...*هر چی صفت بد بلدین بذارین جای این 3 نقطه* با ایناست(منظور از اینا رو میدونین دیگه :ws3:).حالا این چیز چیه، من نمیدونم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من هر وقت به مکانهای عمومی میرم و مشکلات دیگران رو میبینم.اون وقت میبینم که هر کسی یه زندگی داره.ولی بعضی از اعمال نتیجه کارهای خود آدمه.

بچه که بودم میرفتم بازار،ز یه مسیری عبور میکردم که یه سری پیرمرد مشغول ماهی فروختن بودند.بعضی هاشون بچه هاشون که همسال من هم بودند کنارشون بودن.بعد که میومدم خونه.اینقدر گریه میکردم:ws44:ولی الان که به زندگی نگاه میکنم تا حدودی هم خودمون در ساختن آینده خودمون نقش داریم.چون انسهایی رو میبینم که با چه سختی به چه جاهایی رسیدند.پس حتی کودک اون ماهی فروش هم اگر اراده کنه میتونه موفق بشه.

تا حدودی افکار ماست که به زندگی ما سوق میده.میشه شب نون و پنیر خورد و لبخند زد و یا 4-5 نوع غذا رو هر کس سفارش بده و بعد جداگانه در اتاق خودش بخوره.

انسان همیشه انچیزی رو که خودش داره به چشمش نمیاد ولی داشته های دیگران واسش قشنگ تره

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هر وقت به مکانهای عمومی میرم و مشکلات دیگران رو میبینم.اون وقت میبینم که هر کسی یه زندگی داره.ولی بعضی از اعمال نتیجه کارهای خود آدمه.

بچه که بودم میرفتم بازار،ز یه مسیری عبور میکردم که یه سری پیرمرد مشغول ماهی فروختن بودند.بعضی هاشون بچه هاشون که همسال من هم بودند کنارشون بودن.بعد که میومدم خونه.اینقدر گریه میکردم:ws44:ولی الان که به زندگی نگاه میکنم تا حدودی هم خودمون در ساختن آینده خودمون نقش داریم.چون انسهایی رو میبینم که با چه سختی به چه جاهایی رسیدند.پس حتی کودک اون ماهی فروش هم اگر اراده کنه میتونه موفق بشه.

تا حدودی افکار ماست که به زندگی ما سوق میده.میشه شب نون و پنیر خورد و لبخند زد و یا 4-5 نوع غذا رو هر کس سفارش بده و بعد جداگانه در اتاق خودش بخوره.

انسان همیشه انچیزی رو که خودش داره به چشمش نمیاد ولی داشته های دیگران واسش قشنگ تره

:icon_gol: موافقم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
خدا خیلی بزرگه

برای خدا من و ما و اونا معنی نداره

این ما هستیم که باید تصمیم بگیریم باهاش باشیم یا نه

جاودانه بودن به در کنار خدا بودن بستگی داره. ذات انسان فنا شدنیه. ولی ذات اقدس احدیت ثابت و پایداره. هرکی میخواد بمونه باید به سمت خدا بره. به تعداد آدمها راه هست برای رفتن به سمت خدا. (رضا مارمولک :ws3:)

• Like 3
لینک به دیدگاه
جاودانه بودن به در کنار خدا بودن بستگی داره. ذات انسان فنا شدنیه. ولی ذات اقدس احدیت ثابت و پایداره. هرکی میخواد بمونه باید به سمت خدا بره. به تعداد آدمها راه هست برای رفتن به سمت خدا. (رضا مارمولک :ws3:)

من به این جمله خیلی علاقه دارم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
[/b]

من به این جمله خیلی علاقه دارم:icon_gol:

يه آخوندي ميگفت كه اين درست نيست.بايد گفت به تعداد آدما راه براي شناخت خدا وجود داره نه رسيدن به خدا...تنها راه رسيدن به خدا از طريق ما امكانپذيره:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
يه آخوندي ميگفت كه اين درست نيست.بايد گفت به تعداد آدما راه براي شناخت خدا وجود داره نه رسيدن به خدا...تنها راه رسيدن به خدا از طريق ما امكانپذيره:banel_smiley_4:

شرمنده،ایشون احتمالا میخوای سر اون یدونه راه که فقط بلده ، عوارضی بزاره و از مردم باج سیبیل و ریش بگیره:ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...