eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ طبق آخرین اطلاعات رسیده ... سپاه گروهی از سربازان جان بر کف رو گمارده تا بررسی کنن و ببینن که اساتید دانشگاهها انقلابی هستند یا نه !!!! تجسس فقط در این حده که استاد مورد نظر به انقلاب اسلامی پایبند هست یا نه !! جالب اینجاس که افرادی که این تحقیقات رو انجام میدن از سربازان بسیجی فعال و حداقل چند دوره دیده (از این دوره هایی که ساندیس زیاد توش هست و بی هدف) سپاه انتخاب میشن و نیازی به حظور در پادگان ندارن و زیر نظر داشتن استاد جزء خدمتشون حساب میشه !!! (البته فکر میکنم اینکار رو بیشتر برای ایجاد رعب و وحشت انجام میدن چون اگه می خواستن کسی نفهمه سرباز واسه اینکار نمی گذاشتن) 17 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ طبق آخرین اطلاعات رسیده ... سپاه گروهی از سربازان جان بر کف رو گمارده تا بررسی کنن و ببینن که اساتید دانشگاهها انقلابی هستند یا نه !!!! تجسس فقط در این حده که استاد مورد نظر به انقلاب اسلامی پایبند هست یا نه !! جالب اینجاس که افرادی که این تحقیقات رو انجام میدن از سربازان بسیجی فعال و حداقل چند دوره دیده (از این دوره هایی که ساندیس زیاد توش هست و بی هدف) سپاه انتخاب میشن و نیازی به حظور در پادگان ندارن و زیر نظر داشتن استاد جزء خدمتشون حساب میشه !!! (البته فکر میکنم اینکار رو بیشتر برای ایجاد رعب و وحشت انجام میدن چون اگه می خواستن کسی نفهمه سرباز واسه اینکار نمی گذاشتن) یکیشون بیاد از من امار بگیره تا زیر اب استادایی که نمره ندادند رو بزنم:167::167: 5 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ حتما بجاش طرح رویش ها رو میگذارن دیگه ... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ مطلب بی منبع میزاری ملعون! طرح ریزش که ربطی به گرایش ها نئداره شعار هرایرانی مرگ بر مخالف! فقط شدت وحدت داره که انگار نیم سیکل بالاییش دوباره نمایان شده 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ مطلب بی منبع میزاری ملعون!طرح ریزش که ربطی به گرایش ها نئداره شعار هرایرانی مرگ بر مخالف! فقط شدت وحدت داره که انگار نیم سیکل بالاییش دوباره نمایان شده توهین نکن آقا :w00: من خودم یکی از آقایونم ... عکس جدید آواتورم رو دیدی ؟ توبه کردم 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ طبق آخرین اطلاعات رسیده ... سپاه گروهی از سربازان جان بر کف رو گمارده تا بررسی کنن و ببینن که اساتید دانشگاهها انقلابی هستند یا نه !!!! تجسس فقط در این حده که استاد مورد نظر به انقلاب اسلامی پایبند هست یا نه !! جالب اینجاس که افرادی که این تحقیقات رو انجام میدن از سربازان بسیجی فعال و حداقل چند دوره دیده (از این دوره هایی که ساندیس زیاد توش هست و بی هدف) سپاه انتخاب میشن و نیازی به حظور در پادگان ندارن و زیر نظر داشتن استاد جزء خدمتشون حساب میشه !!! (البته فکر میکنم اینکار رو بیشتر برای ایجاد رعب و وحشت انجام میدن چون اگه می خواستن کسی نفهمه سرباز واسه اینکار نمی گذاشتن) اوه با این اوصاف استاد اکولوژی ما از الان شیرین اخراجه:icon_pf (34): دو جلسه بیشتر نیس دیدیمش انقد حرف سیاسی میزنه نگووووووووو همش از چیتوز طلایی و بندو بساطش شاکیه 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ ایدر خان ما تو مملکتمون فرت فرت هواپیما ی بوینگ ریزش میکنه اونم با 100 تا سرنشین دیگه خودت جساب کن 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اوه با این اوصاف استاد اکولوژی ما از الان شیرین اخراجه:icon_pf (34): دو جلسه بیشتر نیس دیدیمش انقد حرف سیاسی میزنه نگووووووووو همش از چیتوز طلایی و بندو بساطش شاکیه (البته فکر میکنم اینکار رو بیشتر برای ایجاد رعب و وحشت انجام میدن چون اگه می خواستن کسی نفهمه سرباز واسه اینکار نمی گذاشتن) 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ توهین نکن آقا :w00: من خودم یکی از آقایونم ... عکس جدید آواتورم رو دیدی ؟ توبه کردم ای ادر آزاده آماده ایم آماده البته اول باید صلاحیتت توسط حجت الاسلام اسی(عج) تایید بشه بعد ازت پیروی کنیم!! 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ ایدر خان ما تو مملکتمون فرت فرت هواپیما ی بوینگ ریزش میکنه اونم با 100 تا سرنشین دیگه خودت جساب کن 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ حجت الاسلام اسی(عج) ! آیت ا.. العظمی 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ ای ادر آزاده آماده ایم آماده البته اول باید صلاحیتت توسط حجت الاسلام اسی(عج) تایید بشه بعد ازت پیروی کنیم!! اسی کیه !!؟ من و وروجک از خود مقام عظمی چفیه گرفتیم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ بعد از اینهمه بیداری به خوابم آمدی با دریایی از خون. معبر خندید و گفت: رویایت باطل است به فردا دل مبند. نبستم بریدم . . . بیدار شدم. بریم دیگه ساعت 12:56 اس وقته خوابه 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ آیت ا.. العظمی ا! اینم حتما یکی دیگه از القابشه! آخه یه بار طی یک نامه به من وعده ی ظهور داده،رو اون حساب گفتم (عج)! 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اسی کیه !!؟ من و وروجک از خود مقام عظمی چفیه گرفتیم اسی رو نمیشناسی؟پس رد صلاحیتت حتمیه فتنه گر ما بدون فتواهای اسیمون آب هم نمیخوریم Essi 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اسی رو نمیشناسی؟پس رد صلاحیتت حتمیه فتنه گر ما بدون فتواهای اسیمون آب هم نمیخوریم Essi برادر اسی پلنگ رو میشناسم .... تو پایگاه خودمون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ استاد زیبا کلام رو می شناسید؟ همش حرفهای چیز دار می زنه...:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ استاد چیز گو زیاد داریم .... فکر کنم این طرحشون بیشتر واسه اینه که استادا دیگه زیاد چیز نگن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ای ادر آزاده آماده ایم آماده البته اول باید صلاحیتت توسط حجت الاسلام اسی(عج) تایید بشه بعد ازت پیروی کنیم!! صحنه را دیدم. صلاحیت ایشان مورد تایید اینجانب نیست. (مقام معظم اسی 29/9/1389) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده