spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ همه حرفایی که درادامه میاد شاید مورد تایید خود من نباشه ولی با اکثریت حرفاش موافقم امروز از سه دوست این ایمیل برام اومده بود ونکاتی واقعا عمیق رو دربرداشت خودتون تا اخرش بخونید خوب متوجه میشید! ما ایرانی ها دیگه کاملا تبدیل شدیم به ملت زنده باد مرده باد ! ما وطن نداریم مگر اینکه کسی به کوروش توهین می کنه ، یا اسم خلیج فارس رو عوض کنه یا آثارباستانی در حال نابود شدن باشن یا فیلم 300 ساخته باشه…. ما دین نداریم مگر اینکه یکی یه جایی کاریکاتور پیامبر رو بکشه ، یا بخوان قرآن بسوزونن ، یا تو حرم و اماکن مقدس بمب بذارن یه روز مهران مدیری میشه قهرمان ملی و همه برای قهوه تلخش سینه چاک می کنن ، فردا میشه مزدور حکومتی ، یه روز حیثیت افتخاری رو میبریم یه روز لیلا اوتادی میشه فاحشه ، یه روز فوتبالیست ها دست بند سبز می بندن میشن افتخار ملی یه روز میرن با احمدی نژاد فوتبال بازی می کنن فحش شون میدیم ، قبل از هر سری اخراجی ها میگیم ما فیلم این چماق به دست رو نمی خریم اما باز هم میشه پر فروش ترین فیلم سینما ، یه روز میگن می خوان موسوی و کروبی رو بگیرن همه فیس بوک و دنیای مجازی و حقیقی میشه لینک و مطلب ….، خیلی از حر ف ها رو نمیشه زد فقط سر بسته میگم ما همه از ظلم وستمی که بر ما رفته و میره بیقرار و بی تابیم ، موج شدیم و عده ای هم از هر قشری، سیاستمدار و هنرمند و ورزشکارو… خوب بلدن از این موج ما سواری بگیرن پشتک وارو بزنن و حالشو ببرن یکی نیست داد بزنه : دیکتاتوری وقتی پا گرفت که به همسران مون و فرزندان مون زور گفتیم! گشت ارشاد از وقتی شروع شد که ما به خواهرامون گیر دادیم! تقلب توی انتخابات از جایی آغاز شد که همه با برگه های توی جیب مون رفتیم سر جلسه امتحان! دروغ از اونجا شروع شد هر کدوم توی هر شغل و هر جایی که هستیم واسه کوچکترین منفعت بزرگ ترین دروغ ها رو گفتیم ! پرونده سازی ازاونجا پا گرفت که هر دفعه سه نفر از ما دورهم جمع شد پشت سر سه نفر دیگه حرف زدیم و تهمت زدیم و غیبت کردیم سانسور از جایی شروع شد که توی فامیل و دوست و آشنا تحمل کسی که مثل خودمون نباشه رو نداشتیم ما کمی متوهم شدیم…. همه 70 و چند میلیون این مملکت مثل ما نیستن که از صبح تا شب خبر و گزارش سیاسی می خونیم و می دونیم آخرین باری که فلان زندانی سیاسی با خانوادش حرف زده چه روزی بوده و دقیقه به دقیقه می دونیم تو این مملکت چه خبره ! کی چی میگه و کی کجا میره ! چند نفر از اطرافیانتون می شناسید که اصلا نمی دونن نوری زاد و توکلی و زید آبادی و ستوده و.. کی هستن؟! چند نفر رو می شناسین که به جای کسب آگاهی کردن نشستن “پای فارسی وان” و “من و تو” الیسا کجاست و بفرمایید شام می بینن ؟! 1 مهر ، 13 آبان ، 16 آذر ، عاشورا ، هدفمند کردن یارانه ها …واسه هر کدوم از اینا هفته قبلش قرار بود این مملکت به هم بریزه اما کسی صداش درنیومد ! من هم میدونم که نمیشه چند نفر از خانواده ، دوستان ، همکاران آشنایان خودتون می شناسید که از صبح تا شب میگن : “اینا همه دستشون تو یه کاسه است آخرش هیچی نمیشه ، اینا همش بازیه ، بزار زندگی مون رو کنیم ، و حتی گاهی همین حساسیت های ما به امور سیاسی مملکت رو مسخره هم می کنن… بیاین قبول کنیم اگه حتا30 میلیون از این جمعیت هم شور و شعور کافی رو داشت این وضعیت اینجوری نبود ملتی که بنزین لیتری 700 بخرن لیتری 1000 تومن هم می خرن ! ملتی که قیمت خودشو ندونه هر چیزی رو با هر قیمتی میخره مگه این بولیوی نبود که یارانه سوخت رو برداشت بعد بااعتراض مردم دوباره برگردوند ملتی که سه روز نمی تونه جلو شکمش رو بگیره و نره در نونوایی بربری و لواش بخره رو چی به آزادی و دموکراسی؟! در عوض واسه زندانی هایی که توی زندان اعتصاب غذا می کنن کمپین راه میندازن و پتیشن امضا می کنن مگه اون بازار نبود که اعتصاب کرد و به خواسته اش رسید؟! یه نگاه به مباحثه هایی که تو همین فیس بوک یا بقیه شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی اتفاق میفته بندازین ، ببینید ملت سر هر اختلاف عقیده ای چه جوری به هم توهین میکنن و تهمت می زنن ! فردا در یک فضای باز اینجوری می خوایم کنار هم زندگی کنیم؟! من یقین دارم این اوضاع ، نمی تونه اوضاع مملکتی باشه که 70 میلیون انسانی که دروغ نمیگن ، تهمت نمیزنن ، تقلب نمی کنن و زور نمیگن ، توش زندگی کنن من خسته ام از این همه شعار مرده باد زنده باد ، هر کی زنده باشه و هر کی مرده باشه من می خوام تا زنده هستم زندگی کنم ! به جای بازی خوردن می خوام بازی کنم ، فقط هم نقش خودم رو ، زندگی خودم رو و نه چیز دیگه ! بزرگترین کاری هم که برای وطنم می تونم انجام بدم اینه که دروغ نگم، تهمت نزنم ، تقلب نکنم ، زور نگم ، تحمل مخالفم رو داشته باشم ،آگاه باشم و آگاهی بدم و اینا رو به هم نسل های خودم و نسل بعدی هم منتقل کنم 36 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ مطلب بجایی هست و خیلیهام با این موافقا اما چاره چیه؟ چطور میتونن جلو شکمشون رو بگیرند؟چطور میتونن بنزین نزنن؟ چطور اعتصاب کنند وقتی دمه همرو چیدن؟ .....؟ ....؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ بزرگترین کاری هم که برای وطنم می تونم انجام بدم اینه که دروغ نگم، تهمت نزنم ، تقلب نکنم ، زور نگم ، تحمل مخالفم رو داشته باشم ،آگاه باشم و آگاهی بدم و اینا رو به هم نسل های خودم و نسل بعدی هم منتقل کنم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ مطلب بجایی هست و خیلیهام با این موافقا اما چاره چیه؟چطور میتونن جلو شکمشون رو بگیرند؟چطور میتونن بنزین نزنن؟ چطور اعتصاب کنند وقتی دمه همرو چیدن؟ .....؟ ....؟ خوبی مطلبش اینه که هم ایرادا رو میگه هم رفتار درست تر رو نشون میده هم اشکال های اساسی رو نمایان میکنه! بزار یه مثال از رشته خودتون برات بزنم تا کاملا ملموس باشه شما وقتی میخواید خونه درست کنید اولین کاری که میکنید اینه که پی رو درنظر میگیرید با توجه به حجم سازتون ویه فونداسیون درست وحسابی براش طراحی میکنید وپایه ریزی میکنید متاسفانه ملت های جهان سومی که عاشق دموکراسی وازادی هستند فقط دوست دارن یه اپارتمان لوکس ومبله حاضری تحویل بگیرند بدون اینکه توجه داشته باشند ساخت یک بنای مطمئن یک فکر درست یک عمل درست ویک زمان نیاز داره 7 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خوبی مطلبش اینه که هم ایرادا رو میگه هم رفتار درست تر رو نشون میده هم اشکال های اساسی رو نمایان میکنه!بزار یه مثال از رشته خودتون برات بزنم تا کاملا ملموس باشه شما وقتی میخواید خونه درست کنید اولین کاری که میکنید اینه که پی رو درنظر میگیرید با توجه به حجم سازتون ویه فونداسیون درست وحسابی براش طراحی میکنید وپایه ریزی میکنید متاسفانه ملت های جهان سومی که عاشق دموکراسی وازادی هستند فقط دوست دارن یه اپارتمان لوکس ومبله حاضری تحویل بگیرند بدون اینکه توجه داشته باشند ساخت یک بنای مطمئن یک فکر درست یک عمل درست ویک زمان نیاز داره ببین spow جان(اگه اسمتونو بگید ممنون میشم) همش درست منم خودم به تمام این چیزایی که گفتی اعتقاد دارم. باور کن حتی تحصیلکرده های ما هم یک چیزایی رو قبول نمیکنند چه برسه به امی ها. هنوز میگی اله بله جیمبله میزنن تو سرت که ای تو اینجوری اونجوری بعد انتظار داری ادم چطوری بشه همه ما برای رسیدن به یه اتوپیا شهر تلاش میکنیم اما تلاش بیهوده و نه درست اگه بخوایم درست کنیم باید رو نسل جدیدمون سرمایه گذاری کنیم باید به کودکامون راه درست رسیدن به هدف رو نشون بدیم چون در وضع این نسل فک نکنم تغییری حاصل بشه 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ببین spow جان(اگه اسمتونو بگید ممنون میشم) همش درست منم خودم به تمام این چیزایی که گفتی اعتقاد دارم.باور کن حتی تحصیلکرده های ما هم یک چیزایی رو قبول نمیکنند چه برسه به امی ها. هنوز میگی اله بله جیمبله میزنن تو سرت که ای تو اینجوری اونجوری بعد انتظار داری ادم چطوری بشه همه ما برای رسیدن به یه اتوپیا شهر تلاش میکنیم اما تلاش بیهوده و نه درست اگه بخوایم درست کنیم باید رو نسل جدیدمون سرمایه گذاری کنیم باید به کودکامون راه درست رسیدن به هدف رو نشون بدیم چون در وضع این نسل فک نکنم تغییری حاصل بشه اسمم سجاد هست! اتوپیا یه دروغه یه باور بیش از حد خوش باورانه برای مردمی که میخوان از واقعیات فرار کنن زندگی واقعی وخوب اینه که درد ورنج هم قاطیش باشه،بدی وخوبی درکنارش باشه ولی اصول ومفاهیم انسانی درست وبجا رعایت بشه درد اینه که ما فقط شعار میدیم تو کل خاورمیانه واغلب کشورهایی که هنوز بافت اجتماعی پایدار پیدا نکردن(قبلا تو خیلی از بحث هام گفتم بازم میگم یه جامعه وقتی به پایداری میرسه که طبقه فکری متوسط ونه مثل ایران طبقه مالی متوسط اکثریتش رو تشکیل بدن!)این مشکلات نمود داره ولی تو ایران خیلی بیشتر تو ذوق میزنه دلیلش اینه که ماها خوب بلدیم دروغ بگیم چه معتقد باشیم چه بی باور این درد مشترک همه ماست باور کنید همه ما میتونیم پیامبران دروغینی باشیم پراز حرفهای قشنگ ولی دریغ از یک جو کردار ورفتار! تو تاپیک چه باید کرد؟اقا محسن خیلی درمورد این مسئله صحبت کردیم حوصله داشتی سر بزن به اون تاپیک ولی مهم اینه که اگر از همین امروز شروع کنیم به جا انداختن رفتارهای مبتنی بر اصول اخلاقی وانسانی نتیجه ای که عاید میشه فارغ از هرگرایش سلیقه ای وعقیده ای علاوه بر این که پایدار خواهد بود منتنج به اصلاح اشتباهات ما وگذشتگانمان میشه موفق باشیم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ فقط ای کاش این تصاویر حرکت مردم همیشه با شعور در باب محمد مصدق را میدیدین. صبح زود شعار میدادند،درود بر مصدق ، فردا عصر فریاد برآوردند مرگ بر مصدق !!!!!! فرهنگ این ملت و سطح شعورشان را در مترو و اتوبوس ها و..... کاملا میتوان مشاهده کرد. 15 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اسمم سجاد هست!اتوپیا یه دروغه یه باور بیش از حد خوش باورانه برای مردمی که میخوان از واقعیات فرار کنن زندگی واقعی وخوب اینه که درد ورنج هم قاطیش باشه،بدی وخوبی درکنارش باشه ولی اصول ومفاهیم انسانی درست وبجا رعایت بشه درد اینه که ما فقط شعار میدیم تو کل خاورمیانه واغلب کشورهایی که هنوز بافت اجتماعی پایدار پیدا نکردن(قبلا تو خیلی از بحث هام گفتم بازم میگم یه جامعه وقتی به پایداری میرسه که طبقه فکری متوسط ونه مثل ایران طبقه مالی متوسط اکثریتش رو تشکیل بدن!)این مشکلات نمود داره ولی تو ایران خیلی بیشتر تو ذوق میزنه دلیلش اینه که ماها خوب بلدیم دروغ بگیم چه معتقد باشیم چه بی باور این درد مشترک همه ماست باور کنید همه ما میتونیم پیامبران دروغینی باشیم پراز حرفهای قشنگ ولی دریغ از یک جو کردار ورفتار! تو تاپیک چه باید کرد؟اقا محسن خیلی درمورد این مسئله صحبت کردیم حوصله داشتی سر بزن به اون تاپیک ولی مهم اینه که اگر از همین امروز شروع کنیم به جا انداختن رفتارهای مبتنی بر اصول اخلاقی وانسانی نتیجه ای که عاید میشه فارغ از هرگرایش سلیقه ای وعقیده ای علاوه بر این که پایدار خواهد بود منتنج به اصلاح اشتباهات ما وگذشتگانمان میشه موفق باشیم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ فقط ای کاش این تصاویر حرکت مردم همیشه با شعور در باب محمد مصدق را میدیدین. صبح زود شعار میدادند،درود بر مصدق ، فردا عصر فریاد برآوردند مرگ بر مصدق !!!!!! فرهنگ این ملت و سطح شعورشان را در مترو و اتوبوس ها و..... کاملا میتوان مشاهده کرد. فقط اینو بگم که خواستن ما اینطوری باشیم. از این بیشتر جلو بریم وارد سیاست میشه که اصلا حس و حالش نیست 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ميگن الاغ يه بند خدايي رو مي دزدن زنش ميگه تقصير خودت بود در طويله رو باز گزاشتي همسايش ميگه اگه محكم بسته بوديش اينجوري نميشد بچه اش ميگه حواست نبوده الاغ سر و صدا كرده نفهميدي مرد ه ميگه شما درست ميگيد دزد بي تقصير مشكل از من بود حالا حكايت ماست 9 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ببین spow جان(اگه اسمتونو بگید ممنون میشم) همش درست منم خودم به تمام این چیزایی که گفتی اعتقاد دارم.باور کن حتی تحصیلکرده های ما هم یک چیزایی رو قبول نمیکنند چه برسه به امی ها. هنوز میگی اله بله جیمبله میزنن تو سرت که ای تو اینجوری اونجوری بعد انتظار داری ادم چطوری بشه همه ما برای رسیدن به یه اتوپیا شهر تلاش میکنیم اما تلاش بیهوده و نه درست اگه بخوایم درست کنیم باید رو نسل جدیدمون سرمایه گذاری کنیم باید به کودکامون راه درست رسیدن به هدف رو نشون بدیم چون در وضع این نسل فک نکنم تغییری حاصل بشه اين يعني همون نياز به زمان كه سجاد گفت. البته بايد هدف رو هم بدونيم كه چيه؟خود مطلب بالا خيلي خوب حتي راه حلش رو هم گفت. بزرگترین کاری هم که برای وطنم می تونم انجام بدم اینه که دروغ نگم، تهمت نزنم ، تقلب نکنم ، زور نگم ، تحمل مخالفم رو داشته باشم ،آگاه باشم و آگاهی بدم و اینا رو به هم نسل های خودم و نسل بعدی هم منتقل کنم 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اقا سجاد يه نگاهي به سرعت اينترنت بكن كليك كه ميكني نيم ساعت دايره بالايي هست راست گرد ميچرخه نيم ساعت ديگه چپ گرد تا يه صفحه به زور باز شه ميشه بگي ايا اينم تقصير ماست 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ فقط اینو بگم که خواستن ما اینطوری باشیم.از این بیشتر جلو بریم وارد سیاست میشه که اصلا حس و حالش نیست کی خواسته؟ جز این بوده که اون مردم پدرای من وتو بودن؟ جز این بوده که ماها نتیجه همون نسلیم؟ ببین عوامل متعددی میتونه تاثیر گذار باشه ولی وقتی خودمون همین رفتارهارو داریم چه انتظاری از بقیه باید داشته باشیم؟ که بیان برامون دل بسوزونن؟ اونا که دنبال منافع خودشونن این فکر درست هست که نمیتونن ازش سواری بگیرن این اگاهی هست که ترسناکه این فهمه که میتونه حلال مشکلات باشه وگرنه همیشه داستان من نبودم دستم بود تقصیر استینم بود که اتیش بیار معرکه هست ميگن الاغ يه بند خدايي رو مي دزدن زنش ميگه تقصير خودت بود در طويله رو باز گزاشتي همسايش ميگه اگه محكم بسته بوديش اينجوري نميشد بچه اش ميگه حواست نبوده الاغ سر و صدا كرده نفهميدي مرد ه ميگه شما درست ميگيد دزد بي تقصير مشكل از من بود حالا حكايت ماست ارش جان این دزد الاغ امروز کس دیگه ای نیست افکار اشتباه باور غلط وخرافات دلنشین هست که اینده مارو داره میدزده افسارش دست خودمون هست ولی خودمون ول معطلیم! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اقا سجاد يه نگاهي به سرعت اينترنت بكن كليك كه ميكني نيم ساعت دايره بالايي هست راست گرد ميچرخه نيم ساعت ديگه چپ گرد تا يه صفحه به زور باز شه ميشه بگي ايا اينم تقصير ماست این برایند فکر ماست! نمیدونم چی بگم دیروز که کلمه "بهمن"فیلتــر شده بود به چیزی بیشتر از سرعت اینترنت فکر میکردم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ منم اينجوري بودم.از زمين و زمان گله داشتم و هر چيزي رو به همه چيز ربط ميدادم الا خودم و خودمون.انگار من و ما تافته جدا بافته اي از جامعه هستيم.نه عزيز...اين ماييم كه جامعه رو مي سازيم.مشكل تو ناشي از كم كاري من وبد اخلاقي منه وبرعكس...اگه هر كدوم از ما تو هر جمعي كه هستيم حداقل ارزشهاي اخلاقي و مدني رو رعايت كنيم و به شعر و شعار دل نبنديم و در عمل مومن باشيم و ترقيخواه,اونوقت ميشه يه پله بالاتر رفت و آماده پذيرش شرايط بهتري براي جامعه بود. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این برایند فکر ماست!نمیدونم چی بگم دیروز که کلمه "بهمن"فیلتــر شده بود به چیزی بیشتر از سرعت اینترنت فکر میکردم آقا سایت لغــــــت نــــامه دهـــــخــدا ، فیلـــتر شده ، کجای کاری !!!! :icon_pf (34): بعضی وقت ها من حس میکنم یه عده دارند به ما از بیرون میخندند،که چرا این مردمان خاورمیانه هیچوقت دور یک میز نمینشینند تا: خودشان مشکلات خودشان را حل کنند،به جای آنکه مرتبا به هم انگ فتنـــه گر و دشمن و.... بزنند.. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ارش جان این دزد الاغ امروز کس دیگه ای نیست افکار اشتباه باور غلط وخرافات دلنشین هست که اینده مارو داره میدزده افسارش دست خودمون هست ولی خودمون ول معطلیم! درد اينه كه ديگه فكري ام نمونده فكرمونم دزدين مگه فكر يه جامعه چيزي غير از مطبوعات و نخبگان روشنفكرها و اينجور چيزاست ژس ، كو كجان ؟؟؟؟ چرا ما نمي بينيم ؟ بله برادر فكرمونم دزدين با زورگويي ،سياه نمايي، تبليغات دروغ ، تبعيض، سواستفاده از اعتقادات ملت..... 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ آقا سایت لغــــــت نــــامه دهـــــخــدا ، فیلـــتر شده ، کجای کاری !!!! :icon_pf (34): بعضی وقت ها من حس میکنم یه عده دارند به ما از بیرون میخندند،که چرا این مردمان خاورمیانه هیچوقت دور یک میز نمینشینند تا: خودشان مشکلات خودشان را حل کنند،به جای آنکه مرتبا به هم انگ فتنـــه گر و دشمن و.... بزنند.. بعضي وقتا منم حس ميكنم كه خيلي صبرمون بالاست خيييييييلييي!! 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ مشکل اینه که هیشکی خودشو مقصر نمیدونه اگر همه ی ما قبول کنیم که هر خانواده ی کوچیکی یه جامعه است و افرادی که توی اون جامعه ی کوچیکن عضو جامعه ی بزرگتر به اسم کشورند و این اعضا و آموزه هاشون سازنده ی یک کشورند یاد میگیریم و می فهمیم که باید از خودمون شروع کنیم وقتی من یا خواهرم یا برادرم سر اختلاف عقیده دعوامون میشه چطور می تونم معنی دموکراسیو بفهمم هرکسی باید از خودش شروع کنه باید تحمل عقاید مخالف رو داشته باشیم وقتی بتونیم مسالمت آمیز کنار هم زندگی کنیم ولو با عقاید مخالف یاد میگیریم بهم احترام بذاریم حق همدیگرو پایمال نکنیم واز دروغ و ریاکاری متنفر بشیم 4 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ کی خواسته؟جز این بوده که اون مردم پدرای من وتو بودن؟ جز این بوده که ماها نتیجه همون نسلیم؟ ببین عوامل متعددی میتونه تاثیر گذار باشه ولی وقتی خودمون همین رفتارهارو داریم چه انتظاری از بقیه باید داشته باشیم؟ که بیان برامون دل بسوزونن؟ اونا که دنبال منافع خودشونن این فکر درست هست که نمیتونن ازش سواری بگیرن این اگاهی هست که ترسناکه این فهمه که میتونه حلال مشکلات باشه وگرنه همیشه داستان من نبودم دستم بود تقصیر استینم بود که اتیش بیار معرکه هست سجاد جان منم که از یه جامعه درست و متعالی بدم نمیاد که فقط اینکه ما از بچگی تو دنیایی بزرگ شدیم که پذیرش دروغ راحتر از حقیقت بود و همیشه بخاطر گفتن حقیقت تنبیه شدیم. زمان میخواد تا این شخصیت از وجودمون پاک بشه و همیشه یک دست صدا نداره باس همه با هم این کارو انجام بدیم اما اینو قبول دارم اگر من خودمو درست کنم میتونم جامعه ام را درست کنم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده