Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام به همه بچهای گل نو اندیشان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوبین؟ همه چيز بر وفق مراد است و خوب فقط دل دل ما نيست ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میخوام یه تاپیک بزنیم در مورد ایده های جدید روشها و فکرهای نو بچها بیان ایده پردازی کنن و روشهای جدید بگن از هر کاری که بلدن راههای جدیدی واسه هر موضوعی که جالبه ارائه بدیم یکم متفاوت فکر کنیم هرکاری که بقیه میکنن ما نکنیم از روشهای متفاوتی که امتحان کردیم بگیم اونجاهایی که بقیه فرق داشتیم.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر شما یک ایده و من هم یک ایده داشته باشیم و آنها را باهم مبادله کنیم هرکدام دو ایده خواهیم داشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ·در مورد همه نوآوری ها و خلاقیت ها یک حقیقت ابتدایی وجود دارد : از لحظه ای که شخصی مصمم به کاری می شود امدادهای غیبی به کمک او می آیند (گوته) · هیچ کس نمی تواند شروع بد گذشته را تغییر دهد ولی همه می توانند برای پایانی موفقیت آمیز شروع جدیدی داشته باشند. no one can go back and change abad beginning but any one can start now and create a successful ending ایده در هر زمینه ای می تونه باشه تبلیغاتی ، زندگی روزمره و تجاری ...هر طرح نو شاید اینجا بتونیم رو ایدهامون کار کنیم پرورشش بدیم و آخر سر به یه نتیجه ی مفید برسیم اولین ایده رو خودم میدم واسه بچه های دانشجو بدرد میخوره سر جلسه امتحان نشستی وای کلی خستگی و استرس هیچی یادت نمیاد ترس تمام وجودت و میگیره و با نا امیدی میزنی صفحه آخر و واسه استاد یه چند خطی منویسی شاید علاجی باشه واسه قبولی ... میگی استاد کلی خونده بودم ولی نمی دونم چمه مادرم مریضه ترم آخرمه بابام زندانه پول شهریه ندارم حواشا من رو قبول کن ورقه رو میدی میای بیرون روز اعلام نمره میبینی که 8 شدی..... چرا؟ چون اکثرا همین جملات تکراری رو واسه استاد مینویسن استادم که گوشش پر شده از این حرفها عاطفش دیگه درد نمیگیره بیا یه کار جدید کن به امتحانش می ارزه من انجام دادم ارزید چی کار کردم واسه درسی که هفتم به زور میشدم نوشتم ""استاد عزیز با تشکر از زحمات شما در طول ترم بنده با کمال تاسف از مشاهده تقلب و تخلفات که با چشم خود در سر جلسه امتحان دیده و اینکه برخوردی با آنها نشده نمره صفر این درس را ترجیح میدهم و از ادامه جواب دادن به سوالات منصرف میشم .... چی شد؟؟؟ هیچی اون درس رو با نمره 17 قبول شدم.... آفرینش ایده های نو و طرح افکار نوین محصول کارکردهای شناختی و عصبی فردی است. میزان تکامل یافتگی نیمکره های مغز و سامانه عصبی در هر فرد عاملی تعیین کننده در سطح و میزان ادراک و شناخت محیط و پردازش ذهنی دریافت های حسی است. هر ایده یا اندیشه نوینی بر اثر پردازش ذهنی و یافتن ارتباط ها و تمایزهای موجود و بالقوه میان عناصر طبیعی حاصل می شود. فرآیند پردازش ذهنی متاثر از عوامل طبیعی سامانه عصبی و آموخته ها و مهارت های فردی است. بر این اساس در بحث پیرامون ایده پردازی با دو جنبه زیست شناسی سامانه عصبی و ظرفیت های آموزش انسانی رو به رو هستیم. ایده در حقیقت یک طرح ذهنی است. شاید بتوان ایده دادن را اولین گام برای حل یک مشکل یا برآورده کردن یک نیاز دانست. به عبارت دیگر ایده سادهترین راه حلی است که انسان در برابر یک مساله یا نیاز به آن فکر میکند. هر چند میتوان یک ایده را بسط داد و پیچیده کرد. 13 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ ""استاد عزیز با تشکر از زحمات شما در طول ترم بنده با کمال تاسف از مشاهده تقلب و تخلفات که با چشم خود در سر جلسه امتحان دیده و اینکه برخوردی با آنها نشده نمره صفر این درس را ترجیح میدهم و از ادامه جواب دادن به سوالات منصرف میشم ....چی شد؟؟؟ هیچی اون درس رو با نمره 17 قبول شدم.... 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ گاهی وقتا باید آدم ها رو زیر نظر بگیری ببینی به چی توجه بیشتری دار با هوش عمل کنی و طرفت رو با اون کار خوشحال و غافل گیر کنی یه حرکتی کنی که هر کسی جرات اون کار رو نداره من زیاد تو زندگیم ریسک میکنم بعضی وقتها جواب داده بعضی وقتا نه... هر وقت میخوام یه کار جدیدی بکنم تمام جوانب اون حرکت رو در نظ میگیرم اولش سخته ولی بعد از چند وقت ذهنت فعال میشه میبینی از همه چی میتونی یه استفاده خوب ببری... 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ با کمال تاسف از مشاهده تقلب و تخلفات که با چشم خود در سر جلسه امتحان دیده و اینکه برخوردی با آنها نشده نمره صفر این درس را ترجیح میدهم و از ادامه جواب دادن به سوالات منصرف میشم .... :ws28: دمت گرم بابا گاهی وقتا باید آدم ها رو زیر نظر بگیری ببینی به چی توجه بیشتری دار با هوش عمل کنی و طرفت رو با اون کار خوشحال و غافل گیر کنی یه حرکتی کنی که هر کسی جرات اون کار رو نداره من زیاد تو زندگیم ریسک میکنم بعضی وقتها جواب داده بعضی وقتا نه... هر وقت میخوام یه کار جدیدی بکنم تمام جوانب اون حرکت رو در نظ میگیرم اولش سخته ولی بعد از چند وقت ذهنت فعال میشه میبینی از همه چی میتونی یه استفاده خوب ببری... 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خیال بافی و رویا پردازی کنید تا ذهـن شما به نظریه پردازی عادت کند و از قلمرو سادگی بیرون آید. قدری افسار گسـیـخـــته باشید تا پندار شما به بلندی ها پرواز کرده و اوج گیرد. یک ایده برای مدیران سایت : شرکت ها و کمپانی های بزرگ به ویژه آن دسته که بر روی مسائلی نظیر طراحی و تبلیغات کار می کنند، سرمایه گذاری های عظیمی صرف می کنند تا به کارکنان خود آموزش دهند که چگونه میتوانند ذهن خود را آزاد کنند تا سرچشمه ایده های بزرگ باشند. خیلی از آنها از کارمندان درخواست ارائه لیست هفتگی ایده ها را میکنند. در چنین محیطی چیزی به عنوان فکر بد وجود ندارد فقط بعضی ایده ها خام هستند. پس بیاییم یک محیطی برای شکوفا کردن کاربران فراهم کنیم تا پیشرفت کنیم 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ شاید عملی باشه....ولی قبول کن که این روز ها درس خوندن (خر خوندن) تو اولویت اوله! تو این مملکت حتی اگر خیلی هم خلاق باشی،اگر نتونی اون مقطع تحصیلیتو با موفقیت سپری کنی،هیچ حساب میای... از اسپانسرا که نگو...6ماه از عمرتو میزاری رو یه طرح...شب تا صب روش کار میکنی،وقتی میری واسه سرمایه گذاری اولیه،صدا از هیچ جایی درنمیاد...مجبوری برای یه تست ساده 5-6 میلیون از جیب خودت خرج کنی! البته من در مورد رشته تخصصی خودم گفتم...نمی دونم دیگرانم عین من با این مشکلات مواجه شدن یا نه! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ لازم نیست درسی که نخوندی بری سر امتحانش صبحش میری دکتر یه گواهی میگیری (مسمومیت بگیر بهتره) بعد نسخشو میبری داروخونه مهر میزنی میبری بعد دو روز پزشک دانشکده بقیه اش حله اگه تو ایین نامت بود همون روز باید بری پرشک ، فیبر بخور که ا س ه ا ل بگیری (واسه رودت خوبه ) میری پزشک دانشکده و .......... 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ لازم نیست درسی که نخوندی بری سر امتحانش صبحش میری دکتر یه گواهی میگیری (مسمومیت بگیر بهتره) بعد نسخشو میبری داروخونه مهر میزنی میبری بعد دو روز پزشک دانشکده بقیه اش حله اگه تو ایین نامت بود همون روز باید بری پرشک ، فیبر بخور که ا س ه ا ل بگیری (واسه رودت خوبه ) میری پزشک دانشکده و .......... نیگا کن میخواد یه امتحان نده چه بلاهایی سر خودش میاره یه گواهی پزشکی میخوای این درد سرارو نداره که برو یه دکتر پول ویزیتش رو بده همه کار واست میکنه.. اگرم نداد بیا همین جا به داداشت بگو گواهی فوت دور از جونتم واست صادر میکنم..:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده