sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ دوستای گلم سلام... این تاپیک رو زدم که فقط شعرای ترکی اینجا بنویسم .هر کی بلده بسم الله..دلم گرفته نوشتن شعرای فارسی آرومم نمیکنه می خوام ترکی بنویسم.... 8 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من اگر نقاش اولام دنیانی زندان چکرم اولومی آیریلیغی حسرتی پشمان چکرم من اگر صیاد اولام سنکیمی جیران اودونا اوریی پاره ادیپ عشقیوه هیجران چکرم 7 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بیر اوشاغام، آنام ســـن ســــن( خسته اولسام، داوام سن سن آغاج اولسام،هاوام ســــن سن اورک ائــــویم سنســـیز تــــالان( آنا یوردوم، آذربایجان 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بیر اوشاغام، آنام ســـن ســــن خسته اولسام، داوام سن سن آغاج اولسام،هاوام ســــن سن اورک ائــــویم سنســـیز تــــالان آنا یوردوم، آذربایجان جئیران اولسام ، سن داغیمسان بولبول اولسام،سن باغیمســــان سونبول اولسام،تورپاغیمـــــسان ســــرین سولار،سندن آخـــــان آنا یوردوم آذربایجان آغ بـــــــولوتلار، یور قانیندی مـــــرد اوغوللار قوربانیـندی یول گورسدن ، قورآنینـــدی دوشمن لری ، درده سالان آنا یوردوم آذربایجان من آرازام ، ســن خزرسن آغیزلاردا، چوخ گـــــزرسـن هر آفت دن ، بر حذر سـن قار-یاغیشلار ، سنه یاغان آنا یوردوم ، آذربایجان قول-قانادیم ، هوسیم سن یورولمایان ، نفسیم ســـن من اوره یم ، قفسیم سن منه دایاق ، کومــک دوران م ، آذربایجان(سرزمین مادری ام،آذربایجان) من قوش اولسام ، سن پریم سن زرگـــــر اولسام ، ســـن زریم سن عاشیق اولسام ، دیل بریم ســـن عاشیق لری ، ســــای سیز اولان آنا یوردوم ، آذربایجان گوزَللــــــرین ، گوزَلی ســـن داد لی-دوزلـــو مزه لی سن شاعیرین شعر ، غزلی سن آدین سنـین ، دیلــــده قالان 7 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ حیدر بابا دونیا یالان دونیاده سلیمانان . نوحدان گالان دونیاده اوغول دوغان . درده سالان دونیاده 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ قاری ننه ججه نقیل دینده گورد جچینین شنگولوسون یینده چاش گییدیب بیرده اوشاق اولیدیم بیر جول آچیب اونان سورا سولیدیم 5 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ گوزومو سه رمیشم سن گلن یولا گلنده گوزلریم قور بانین اولا قورخورام گج اولا گلمه یه سن سن گوزومون گوللری شاخدادان سولا 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سئوگیلیم،عشق اولماسا،وارلیق بوتون افسانه دیر عشقیــده ن محــروم اولان،انسـانلیغــا بیگــانه دیر سئـوگی دیـر،یالنیــز محببتــدیر حیــاتین جـوهــری بیر کونـول کی عشق ذوقین دویماسا،غمخــانه دیر 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ حيدربابا ، ننه قيزين گؤزلرى رخشنده نين شيرين-شيرين سؤزلرى ترکى دئديم اوْخوسونلار اؤزلرى بيلسينلر کى ، آدام گئدر ، آد قالار ياخشى-پيسدن آغيزدا بير داد قالار 5 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ رحمه گلسیدی خزان گول بله خوار اولمازدی گوله اولسیدی یانان همدم خار اولمازدی باغبانین آچیق اولسیدی گولو اولدن گولشنه زاغ و زغن پایه گذار اولمازدی 7 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ کؤنول کیمیادیر عؤمرون باهاری سولاجاق بوداقلار اؤلاندن سونرا فرصت گئتسه حسرت بره باغلاماز بیرده دؤنمز ساغلار اؤلندن سورا 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ دوستای گلم سلام...این تاپیک رو زدم که فقط شعرای ترکی اینجا بنویسم .هر کی بلده بسم الله..دلم گرفته نوشتن شعرای فارسی آرومم نمیکنه می خوام ترکی بنویسم.... داغلارین داشینا چیخارام باشینا سنین کیمین یولداشین دولانارام باشینا 6 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ عزیزم آیدین اولسون آی چیخسین آیدین اولسون یاردان بیرکاغاذ گلیب گؤزلریم ایدین اولسون 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ قوی گوزلریم اول یولداکی سن سن سه ره له نسین یا بیر گجه ده باشیوه اولدوزلار اله نسین قویمور گوزومون یاشلاری تا گلمه میسن سن بیجا یره عشقینده یاغیش تک سه په له نسین م--مرید /88 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ جوزلیم... من سنین دامنی الرده گالان زینبیوم 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سئوگیلیم،عشق اولماسا،وارلیق بوتون افسانه دیر عشقیــده ن محــروم اولان،انسـانلیغــا بیگــانه دیر سئـوگی دیـر،یالنیــز محببتــدیر حیــاتین جـوهــری بیر کونـول کی عشق ذوقین دویماسا،غمخــانه دیر 4 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ نگارا سن سن اولسیدون منه غم همدم اولمازدی کتاب عشقه باخسیدون منه لطفون کم اولمازدی اطبالر مریض اوسته گرکده مهربان اولسون مریضه عشقونم جانا ولی چوخ پیسدی رفتارون گلرسن بیر گون استرسن خبر مندن دییلر دای قییت چیخ گت یوباندون اولدی بیمارون:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ قالمیشام غربتده من هردم سنی یاد ایلرم آغلارام ساعت به ساعت عمرومو باد ایلرم ایسترم نامه یازام باد صبادان گوندرم یازماز قلم توتماز الیم آخرده فریاد ایلرم 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ گجمه دوکولمایین. ججلر دن گورکاریم یاریمه دوکولمایین .یار بنیم تک واریقیم جانیما دوکول مایین . بو جانیم الله هیمین آی آمان آمان آمان ججلر اویویامام اوتانیب اغلیامام من اون سوز یاشیامام 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ درد ایچینی یاندیراندا آپار داغا داشا سؤیله بیر عؤمورده نه لر چکدین نه لر گلدی باشا سؤیله 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده