eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگيرند شما ميتوانيدPASSWORD کارتتان را به صورت معکوس (يعني از آخر به اول) وارد کنيد. مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 ميباشد شما عدد 4521 را وارد کنيد. با اين کار عابر بانک به شما پول ميدهد ولي در عين حال دستگاه به صورت خودکار پليس را در جريان سرقت قرار ميدهد. اين قابليتي است که تمام دستگاههاي خودپرداز دارند ولي اکثر مردم از آن بي خبرند. به نظرتون پلیس چند ثانیه ای میرسه کمک .... 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ چه باحال....... فکر کنم وقتی دزده رسیده اون ور مرز با پولای عابر بانک من!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ یکی آزمایش کنه ببینه جواب میده !! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ من به اقا دزده میگم بیا جلوتر جلوتو بیا ببین من چی میزنم برا رمزم بعدش دوتایی یه فیلم یادگاری جلوی دوربین ATM می گیریم 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ من به اقا دزده میگم بیا جلوتر جلوتو بیا ببین من چی میزنم برا رمزمبعدش دوتایی یه فیلم یادگاری جلوی دوربین ATM می گیریم دزده بابا ... خر که نیست .... دیگه همه میدونن دوربین داره 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ دزده بابا ... خر که نیست .... دیگه همه میدونن دوربین داره عجب من فکر میکردم نمیدونه درضمن اون رمز invert شده هم سرکاریه 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ در مورد این عابر بانکا: طبق تجربه ، وقتی دیدین یه کاری رو نمیتونید بکنید مثلا پول بگیرید یا کارت شرژ یا ... با انگلیسی برید ... من خودم یه دفعه میخواستم کارت شارژ بگیرم فارسی نمیداد ، با انگیلیسیش ( که فیلنگیلیش بود ) رفتم مثل هلو داد 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ در مورد این عابر بانکا: طبق تجربه ، وقتی دیدین یه کاری رو نمیتونید بکنید مثلا پول بگیرید یا کارت شرژ یا ... با انگلیسی برید ... من خودم یه دفعه میخواستم کارت شارژ بگیرم فارسی نمیداد ، با انگیلیسیش ( که فیلنگیلیش بود ) رفتم مثل هلو داد یا انتقال پول از یه حساب فرعی به حساب اصلی تون اره دیوونه است قاطی زیاد داره 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ عجب من فکر میکردم نمیدونهدرضمن اون رمز invert شده هم سرکاریه چرا بابا میدونه ... امتحان کردی !؟ شاید راستکی باشه ... یه بار بزن ، اگه پلیس اومد بگو فکر کردم این پشت سریه دزده ... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ چرا بابا میدونه ... امتحان کردی !؟ شاید راستکی باشه ... یه بار بزن ، اگه پلیس اومد بگو فکر کردم این پشت سریه دزده ... خب توکه تاپیک زدی خودتم امتحانش کن دیگه بعد بیا اینجا به همه نتیجه رو اعلام کن 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ پلیس همیشه وقتی که اتفاق افتاده و دیگه کسی تو محل جرم حاضر نیست سر میرسه و .......... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگيرند شما ميتوانيدPASSWORD کارتتان را به صورت معکوس (يعني از آخر به اول) وارد کنيد. مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 ميباشد شما عدد 4521 را وارد کنيد. با اين کار عابر بانک به شما پول ميدهد ولي در عين حال دستگاه به صورت خودکار پليس را در جريان سرقت قرار ميدهد. اين قابليتي است که تمام دستگاههاي خودپرداز دارند ولي اکثر مردم از آن بي خبرند. به نظرتون پلیس چند ثانیه ای میرسه کمک .... دزده ببینه موجودیمو خودش دلش میسوزه یه کمکی هم بهم میکنه پلیسم میاد میبینه طرف نیتش خیره میره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده