ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ امتحان مقدار استرس شايد تصاوير زير و يا عكسهايي شبيه آنرا قبلا زياد ديده ايد. تصاويري كه مربوط به خطاي ديد مي شوند. اما شايد كاربرد آنها را ندانيد... تصاوير زير براي امتحان مقدار استرسي كه يك فرد دارد و يا فشاري كه مي تواند تحمل كند، استفاده مي شود. هر چه اين تصاوير از نگاه شما آرامتر بچرخند، شما تحمل بيشتري داريد و آرامتر هستيد! بعضي جنايتكاراني كه با اين تصاوير امتحان شده اند، اين تصاوير را به صورت ديوانه واري در حال چرخش مي ديدند، اما كودكان و افراد آرام آنها را كاملا ثابت مي ديدند. شايد اگر خود شما هم اين تصاوير را در مواقع مختلف ببينيد سرعتهاي مختلفي را تجربه كنيد... البته ميدانيد كه هيچ كدام از اين تصاوير در حال چرخش نيستند. آنها كاملا ثابتند! 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من خیلی آرومم.چون هیچ تصویری ندیدم 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اون ضربدره میچرخه؟:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اون ضربدره میچرخه؟:banel_smiley_52: استرسی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ استرسی به خودت بخند خوب استرس دارم ببینم داخل مربعه چیه؟ تونداری خیلی بی رگی بمن چه:w00: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ به خودت بخند خوب استرس دارم ببینم داخل مربعه چیه؟ تونداری خیلی بی رگی بمن چه:w00: من بی رگم:ws44:دیشب کلید ارشد رو گذاشته بودن.نزدیک بود سکته بزنم.بد به من میگی بی رگ:ws44: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده