Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستان پیرو تاپیک گروه همکاری برای تدوین و ساخت دیکشنری تخصصی مهندسی مواد و متالورژی نواندیشان در جهت آماده سازی دیکشنری تخصصی مهندسی مواد که می تواند مورد استفاده مهندسان مکانیک - گرایش ساخت و تولید نیز باشد، تاپیک حاضر جهت هماهنگی و تعیین برنامه کاری ایجاد شده است. لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در موارد زیر بفرمایید : منابع مورد استفاده شیوه تقسیم کار خروجی کار (کتاب، سی دی و ...) موارد دیگر مورد نظر شما برای شروع لطفا فایل زیر رو دانلود بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل دیکشنری تخصصی مواد به زبان آلمانی و انگلیسی است. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ فیتلره پیمان جان یه جا دیگه اپ کن دی: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ فیتلره پیمان جان یه جا دیگه اپ کندی: دوباره این فورشیرد بدبختو فیـــــــلترش کردن ! ممنون گفتی سجاد جان گذاشتمش رو انجمن راستی پسوردش هم : http://www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ دوباره این فورشیرد بدبختو فیـــــــلترش کردن !ممنون گفتی سجاد جان گذاشتمش رو انجمن راستی پسوردش هم : http://www.noandishaan.com نه حاجی...بازه....فقط نمیشه هیچی رو سرچ کردو دانلود کرد...میشه آپ کردا! نمیشه دانلود کرد...:icon_pf (34): من یه ایمیل به درگاهشون فرستادم...موندم جواب میدن یا نه!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون پیمان جان میشه بیشتر توضیح بدی؟ اینی که الان دانلود کردیم چی هست؟ فکر کنم زبان آلمانی هم باشه :rose: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون پیمان جان میشه بیشتر توضیح بدی؟ اینی که الان دانلود کردیم چی هست؟ فکر کنم زبان آلمانی هم باشه :rose: آره جفتشه، آلمانی و انگلیسی می شه ازش به عنوان یکی ازمنابع استفاده کرد. 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ این دیکشنری آخرش کارش به کجا رسید دوستان ؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ چرا تمام تاپیکها تو بخش ویزه بی سر انجام مونده:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ چرا تمام تاپیکها تو بخش ویزه بی سر انجام مونده:JC_thinking: وحید جان شاید دلیلش عدم همکاری دوستان و پیگیر نشدن و مشغله کاری و کاربر فعال و .... باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگار..... من با پراکسی دانلودش کردم . گفت رنج احمقی قهر خداست رنج و کوری نیست قهر آن ابتلاست ز احمقان بگریز چون عیسی گریخت دانلود کنید . اهان یکی از پلتیک ها در این موارد استفاده از سایت های لیچر است مثل رپید باز. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل ورد هستش .حدود 280 صفحه . لغات به زبان آلمانی و معادل انگلیسی آن . نمونه : A Abänderung, alteration, modification, change, amendment Abänderungspatent, reissue patent abätzen, to remove with acid Abart, variety, variation, species Abbau, disassembling Abbau des Magnetfeldes, collapse of magnetic field برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده