Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ میخواید زنا برند بمیرند ؟ __________________ شاید میخوان با این روش یکم تو قسمت ورزش صرفه جویی کنن اخه پول بنزیش زیاد میشه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان پستهای بی ربط حذف شد. لطفا اسپم نکنید و از موضوع تاپیک منحرف نشید. 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ خدا را شكر قبل اينكه حجاب بر ما مسلمانان واجب شود واز بچگي وتا حالا وتا آخر عمرهم غيرت ديني داشتيم وهم عفت فاطمي اگه یه خورده اطلاعات داشتی در مورد حرفایی که میزنی حتما باهات وارد بحث میشدم تا بالاخره یا تو منو قانع کنی یا من تو رو اما یه بار این کارو کردم فهمیدم پشت حرفات چیزی نیس قبل از اسلام حضرت فاطمه رو میشناختی؟ افرین میشه غیرت تو دین زرتشت رو واسم توضیح بدی؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ فرض محال اگر اين خانم همچون ناموس وابسته به من باشد ودنبال هرزگي وخلاف شرع ورابطه نامشروع با نامحرم باشد ...........اگر ثابت شود ......بايد ادب شود چون بي غيرتي يعني ....... شما مطمئنین دخترین؟ غیرت که یک طرفه نمیشه چطور مرد میتونه بره 40 تاشو صیغه کنه اما زن به یکی چپ نگاه کرد باید ادب شود؟ آزادی یا برای همه یا هیچکس که به نظر من این آزادی ( تحجر) نباید برای هیچکسی باشه ضمنا گیریم بر فرض محال این خانم رابطه داشته با نا محرم شوهرش دلش میخواد ببره طلاقش بده ، حق نداره بزنتش. زدن هم از دستورات واضح قرآنه متاسفانه!! 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ مراجع عظام «آيتالله صافی گلپايگانی»، «آيتالله علویگرگانی» و «آيتالله حسينی زنجانی» در پاسخ به استفتایی، اعزام ورزشكاران زن به رقابتهای برونمرزی را حرام، مخالف عفاف و ناجايز اعلام كردند. بنده خدا این ورزشکارا رو با اون لباسا و قیافۀ وحشتناک :icon_pf (34): مضحکۀ عام و خاص میکنن... (تازه همونم ما حق نداریم ببینیم!!) بازم از نظر حضرات ناجایز و مخالف عفافه!! کاش یه کم از رموز طول عمر و پیچوندن ملک الموت واسمون میگفتن، به یه دردیمون میخورد پيش از اين آيتالله العظمی مكارم شيرازی در پاسخ به استفتای ايسنا دربارهی اعزام بانوان ورزشكار به رقابتهای ورزشی برونمرزی تاكيد كرده بود كه اين اعزامها در صورت رعايت حجاب و عفاف، جايز است. ایشونم خسته نباشن !!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده