alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ مراجع عظام «آيتالله صافی گلپايگانی»، «آيتالله علویگرگانی» و «آيتالله حسينی زنجانی» در پاسخ به استفتایی، اعزام ورزشكاران زن به رقابتهای برونمرزی را حرام، مخالف عفاف و ناجايز اعلام كردند. متن سوال ايسنا و پاسخهای اين مراجع به شرح زير است: سوال: نظر حضرتعالی دربارهی «اعزام بانوان ورزشكار به رقابتهای ورزشی برونمرزی» چيست؟ پاسخ آيتالله العظمی صافيگلپايگانی: تشويق و اعزام زنان مسلمان به ميادين مسابقات خارجی با وضع لباس و پوشش ورزشكاران و حضور نامحرمان و اختلاط زن و مرد در مراحل مختلف، برخلاف موازين شرعی و حرام است و كسانی كه مخارج آن را از بيتالمال مسلمين میپردازند ضامناند و قاضی واجد شرايط بايد حقوق بيتالمال را از آنان پس گيرد. پاسخ آيتالله العظمی علویگرگانی: اعزام زنان ورزشكار به رقابتهای بينالمللی را مخالف عفاف زن میدانيم و لذا جايز نمیدانيم. پاسخ آيتالله العظمی حسيني زنجانی: انجام ورزش بوسيله بانوان در محيط مختص بانوان اشكالی ندارد ولی اعزام بانوان به مجامع مختلط و انجام ورزش در معرض ديد اجانب در شان زن مسلمان نبوده و جايز نيست. پيش از اين آيتالله العظمی مكارم شيرازی در پاسخ به استفتای ايسنا دربارهی اعزام بانوان ورزشكار به رقابتهای ورزشی برونمرزی تاكيد كرده بود كه اين اعزامها در صورت رعايت حجاب و عفاف، جايز است. 16 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ میخواید زنا برند بمیرند ؟ __________________ پيش از اين آيتالله العظمی مكارم شيرازی در پاسخ به استفتای ايسنا دربارهی اعزام بانوان ورزشكار به رقابتهای ورزشی برونمرزی تاكيد كرده بود كه اين اعزامها در صورت رعايت حجاب و عفاف، جايز است. 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ راس میگن خب میخواین مردان جهان با دیدن هیکل مخفی شده زیر خربارها پارچه زنان ورزشکار ایرانی دچار حمله قلبی بشن 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ حیف شدا! وگرنه من داشتم اعزام میشدم فقط واسه نظر این آقایون نرفتم. سیستانی تو این زمینه چیزی نگفته؟ 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من از این مراجع میخوام حکم قتل عام کلی مارو صادر کنند. آخه پدر جان (صافی گلپایگانی) چی میخواهی از جون ما؟ 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من از این مراجع میخوام حکم قتل عام کلی مارو صادر کنند.آخه پدر جان (صافی گلپایگانی) چی میخواهی از جون ما؟ میخوان فقط زن بمونه تو مطبخ برا شوورش آشپزی کنه فکراشون مال عهد تیرکمونه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ پس دروازهای کشور را گل بگیرید این کارم میکنن ایران یکپارچه قم میشود 3 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ابن عربی در کتاب " التجلیات " میگه : (( ما من شیء الا و له حال مع الله , منهم یعرفونه و منهم لا یعرفونه و اما العلماء الرسوم لا یعرفونه ابدا... )) (کسی نیست در عالم مگر که او را با الله تعالی حالی است, از ایشانند کسانیه خدا را می شناسند و کسانی که خدا را نمی شناسند, اما علماء رسمی دین ابدا او را نمی شناسند...) و ادامه می ده که الفاظ و حروفی که در آن می تنند مانع شناخت آنهاست. و در هر لحظه از جهانی به جهانی دیگر در حرکتند و هیچ موقع او را نمی شناسند. 11 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ببخشید جنابان برای مسائل دیگه که ملت مردن چرا حرف نزدن ؟ اونا مخالف موازین شرع نبود ؟ یا فقط کلا وجود زن مخالف شرعه ؟ اگه هست من نمیدونم چرا خودشون چند تا چند تا دارن 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ میخواید زنا برند بمیرند ؟ __________________ نخیر.وجود زن ها بسیار لازم هست. اون وقت کی نسلمون را ادامه بده.کی غذا درست کنه.کی نیاز های جنسی مردان را برطرف کنه 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ مراجع عظام «آيتالله صافی گلپايگانی»، «آيتالله علویگرگانی» و «آيتالله حسينی زنجانی» در پاسخ به استفتایی، اعزام ورزشكاران زن به رقابتهای برونمرزی را حرام، مخالف عفاف و ناجايز اعلام كردند. متن سوال ايسنا و پاسخهای اين مراجع به شرح زير است: سوال: نظر حضرتعالی دربارهی «اعزام بانوان ورزشكار به رقابتهای ورزشی برونمرزی» چيست؟ پاسخ آيتالله العظمی صافيگلپايگانی: تشويق و اعزام زنان مسلمان به ميادين مسابقات خارجی با وضع لباس و پوشش ورزشكاران و حضور نامحرمان و اختلاط زن و مرد در مراحل مختلف، برخلاف موازين شرعی و حرام است و كسانی كه مخارج آن را از بيتالمال مسلمين میپردازند ضامناند و قاضی واجد شرايط بايد حقوق بيتالمال را از آنان پس گيرد. پاسخ آيتالله العظمی علویگرگانی: اعزام زنان ورزشكار به رقابتهای بينالمللی را مخالف عفاف زن میدانيم و لذا جايز نمیدانيم. پاسخ آيتالله العظمی حسيني زنجانی: انجام ورزش بوسيله بانوان در محيط مختص بانوان اشكالی ندارد ولی اعزام بانوان به مجامع مختلط و انجام ورزش در معرض ديد اجانب در شان زن مسلمان نبوده و جايز نيست. پيش از اين آيتالله العظمی مكارم شيرازی در پاسخ به استفتای ايسنا دربارهی اعزام بانوان ورزشكار به رقابتهای ورزشی برونمرزی تاكيد كرده بود كه اين اعزامها در صورت رعايت حجاب و عفاف، جايز است. یک سوال از مخالفان این حرف ها دارم. ایا شما با اسلام مشکل دارید .با قران مشکل دارید.با سخنان امامان و احادیث میشکل دارند. اسلام همینی که هست.تازه این ها دارند ملایمش نشون میدهند بخاطر اینکه بتونند مملکت را نگه دارند من نمیدونم شما بیشتر سواد اسلامی دارید یا این اقایون.کدومتون بیشتر از اینها در زمینه اسلام تحصیل کردید و سوادش را دارید.شما نمیتونید اسلام را باب میل خودتون تفسیر کنید 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ببخشید جنابان برای مسائل دیگه که ملت مردن چرا حرف نزدن ؟ اونا مخالف موازین شرع نبود ؟یا فقط کلا وجود زن مخالف شرعه ؟ اگه هست من نمیدونم چرا خودشون چند تا چند تا دارن معصومه جون برای خودشون که همه چی حلاله به مردم میرسن حروم میشه 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ معصومه جون برای خودشون که همه چی حلالهبه مردم میرسن حروم میشه اخه من نگران وضع مزاجیشونم . تو گلوشون گیر میکنه اخه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اخه من نگران وضع مزاجیشونم . تو گلوشون گیر میکنه اخه اینا میدونی از چی ناراحتن؟ بهشون نگفتن بیاید با این دخترا برید برای موعظه و ............... آره 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یک سوال از مخالفان این حرف ها دارم. ایا شما با اسلام مشکل دارید .با قران مشکل دارید.با سخنان امامان و احادیث میشکل دارند. اسلام همینی که هست.تازه این ها دارند ملایمش نشون میدهند بخاطر اینکه بتونند مملکت را نگه دارند من نمیدونم شما بیشتر سواد اسلامی دارید یا این اقایون.کدومتون بیشتر از اینها در زمینه اسلام تحصیل کردید و سوادش را دارید.شما نمیتونید اسلام را باب میل خودتون تفسیر کنید این مصداف برداشت شخصیه . یکیشون میگه حلاله یکی میگه حروم . اگه اسلام گفته بود همشون یه نظر داشتن و مطمئن باش اگه گفته بود اینا نمیذاشتن زنا از جاشون تکون بخورن. 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اینا میدونی از چی ناراحتن؟بهشون نگفتن بیاید با این دخترا برید برای موعظه و ............... آره :icon_pf (34)::icon_pf (34): اینا full of امکاناتن . 3 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ اين چه ربط دارد به اعزام ورزشكاران زن به خارج؟:jawdrop: هیچ ربطی نداشت فقط یه پیام بازرگانی بود که وسط تاپیک اومد لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ هیچ ربطی نداشت فقط یه پیام بازرگانی بود که وسط تاپیک اومد مواظب مدير كل شقايق خان باشيد ...........همچون عقاب بلند پرواز ..........يكدفعه نزول اجلال مي كند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده