رفتن به مطلب

3 مرجع تقليد، اعزام ورزشکاران زن به خارج را «حرام» اعلام کردند!!

alborzrad

ارسال های توصیه شده

مراجع عظام «آيت‌الله صافی گلپايگانی»، «آيت‌الله علوی‌گرگانی» و «آيت‌الله حسينی زنجانی» در پاسخ به استفتایی، اعزام ورزشكاران زن به رقابت‌های برون‌مرزی را حرام، مخالف عفاف و ناجايز اعلام كردند.

متن سوال ايسنا و پاسخ‌های اين مراجع به شرح زير است:

سوال: نظر حضرت‌عالی درباره‌ی «اعزام بانوان ورزشكار به رقابت‌های ورزشی برون‌مرزی» چيست؟

پاسخ آيت‌الله العظمی‌ صافي‌گلپايگانی: تشويق و اعزام زنان مسلمان به ميادين مسابقات خارجی با وضع لباس و پوشش ورزشكاران و حضور نامحرمان و اختلاط زن و مرد در مراحل مختلف، برخلاف موازين شرعی و حرام است و كسانی كه مخارج آن را از بيت‌المال مسلمين می‌پردازند ضامن‌اند و قاضی واجد شرايط بايد حقوق بيت‌المال را از آنان پس گيرد.

پاسخ آيت‌الله العظمی‌ علوی‌گرگانی: اعزام زنان ورزشكار به رقابت‌های بين‌المللی را مخالف عفاف زن می‌دانيم و لذا جايز نمی‌دانيم.

پاسخ آيت‌الله العظمی حسيني زنجانی: انجام ورزش بوسيله بانوان در محيط مختص بانوان اشكالی ندارد ولی اعزام بانوان به مجامع مختلط و انجام ورزش در معرض ديد اجانب در شان زن مسلمان نبوده و جايز نيست.

پيش از اين آيت‌الله العظمی مكارم شيرازی در پاسخ به استفتای ايسنا درباره‌ی اعزام بانوان ورزشكار به رقابت‌های ورزشی برون‌مرزی تاكيد كرده بود كه اين اعزام‌ها در صورت رعايت حجاب و عفاف، جايز است.

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4:

میخواید زنا برند بمیرند ؟

پيش از اين آيت‌الله العظمی مكارم شيرازی در پاسخ به استفتای ايسنا درباره‌ی اعزام بانوان ورزشكار به رقابت‌های ورزشی برون‌مرزی تاكيد كرده بود كه اين اعزام‌ها در صورت رعايت حجاب و عفاف، جايز است.

:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من از این مراجع میخوام حکم قتل عام کلی مارو صادر کنند.

آخه پدر جان (صافی گلپایگانی) چی میخواهی از جون ما؟

%d9%84%d8%b7%d9%81%e2%80%8c%d8%a7%d9%84%d9%84%d9%87-%d8%b5%d8%a7%d9%81%db%8c-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86%db%8c.jpg

میخوان فقط زن بمونه تو مطبخ برا شوورش آشپزی کنه

فکراشون مال عهد تیرکمونه

• Like 3
لینک به دیدگاه

ابن عربی در کتاب " التجلیات " میگه :

(( ما من شیء الا و له حال مع الله , منهم یعرفونه و منهم لا یعرفونه و اما العلماء الرسوم لا یعرفونه ابدا... ))

(کسی نیست در عالم مگر که او را با الله تعالی حالی است, از ایشانند کسانیه خدا را می شناسند و کسانی که خدا را نمی شناسند, اما علماء رسمی دین ابدا او را نمی شناسند...)

و ادامه می ده که الفاظ و حروفی که در آن می تنند مانع شناخت آنهاست. و در هر لحظه از جهانی به جهانی دیگر در حرکتند و هیچ موقع او را نمی شناسند.

• Like 11
لینک به دیدگاه

ببخشید جنابان برای مسائل دیگه که ملت مردن چرا حرف نزدن ؟ اونا مخالف موازین شرع نبود ؟

یا فقط کلا وجود زن مخالف شرعه ؟ اگه هست من نمیدونم چرا خودشون چند تا چند تا دارن

• Like 6
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

میخواید زنا برند بمیرند ؟

:w16:

نخیر.وجود زن ها بسیار لازم هست.

اون وقت کی نسلمون را ادامه بده.کی غذا درست کنه.کی نیاز های جنسی مردان را برطرف کنه

:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مراجع عظام «آيت‌الله صافی گلپايگانی»، «آيت‌الله علوی‌گرگانی» و «آيت‌الله حسينی زنجانی» در پاسخ به استفتایی، اعزام ورزشكاران زن به رقابت‌های برون‌مرزی را حرام، مخالف عفاف و ناجايز اعلام كردند.

متن سوال ايسنا و پاسخ‌های اين مراجع به شرح زير است:

سوال: نظر حضرت‌عالی درباره‌ی «اعزام بانوان ورزشكار به رقابت‌های ورزشی برون‌مرزی» چيست؟

پاسخ آيت‌الله العظمی‌ صافي‌گلپايگانی: تشويق و اعزام زنان مسلمان به ميادين مسابقات خارجی با وضع لباس و پوشش ورزشكاران و حضور نامحرمان و اختلاط زن و مرد در مراحل مختلف، برخلاف موازين شرعی و حرام است و كسانی كه مخارج آن را از بيت‌المال مسلمين می‌پردازند ضامن‌اند و قاضی واجد شرايط بايد حقوق بيت‌المال را از آنان پس گيرد.

پاسخ آيت‌الله العظمی‌ علوی‌گرگانی: اعزام زنان ورزشكار به رقابت‌های بين‌المللی را مخالف عفاف زن می‌دانيم و لذا جايز نمی‌دانيم.

پاسخ آيت‌الله العظمی حسيني زنجانی: انجام ورزش بوسيله بانوان در محيط مختص بانوان اشكالی ندارد ولی اعزام بانوان به مجامع مختلط و انجام ورزش در معرض ديد اجانب در شان زن مسلمان نبوده و جايز نيست.

یک سوال از مخالفان این حرف ها دارم.

ایا شما با اسلام مشکل دارید .با قران مشکل دارید.با سخنان امامان و احادیث میشکل دارند.

اسلام همینی که هست.تازه این ها دارند ملایمش نشون میدهند بخاطر اینکه بتونند مملکت را نگه دارند

من نمیدونم شما بیشتر سواد اسلامی دارید یا این اقایون.کدومتون بیشتر از اینها در زمینه اسلام تحصیل کردید و سوادش را دارید.شما نمیتونید اسلام را باب میل خودتون تفسیر کنید

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید جنابان برای مسائل دیگه که ملت مردن چرا حرف نزدن ؟ اونا مخالف موازین شرع نبود ؟

یا فقط کلا وجود زن مخالف شرعه ؟ اگه هست من نمیدونم چرا خودشون چند تا چند تا دارن

معصومه جون برای خودشون که همه چی حلاله

به مردم میرسن حروم میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
معصومه جون برای خودشون که همه چی حلاله

به مردم میرسن حروم میشه

اخه من نگران وضع مزاجیشونم . تو گلوشون گیر میکنه اخه :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اخه من نگران وضع مزاجیشونم . تو گلوشون گیر میکنه اخه :banel_smiley_4:

اینا میدونی از چی ناراحتن؟

بهشون نگفتن بیاید با این دخترا برید برای موعظه و ...............

آره

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک سوال از مخالفان این حرف ها دارم.

ایا شما با اسلام مشکل دارید .با قران مشکل دارید.با سخنان امامان و احادیث میشکل دارند.

اسلام همینی که هست.تازه این ها دارند ملایمش نشون میدهند بخاطر اینکه بتونند مملکت را نگه دارند

من نمیدونم شما بیشتر سواد اسلامی دارید یا این اقایون.کدومتون بیشتر از اینها در زمینه اسلام تحصیل کردید و سوادش را دارید.شما نمیتونید اسلام را باب میل خودتون تفسیر کنید

این مصداف برداشت شخصیه . یکیشون میگه حلاله یکی میگه حروم .

اگه اسلام گفته بود همشون یه نظر داشتن و مطمئن باش اگه گفته بود اینا نمیذاشتن زنا از جاشون تکون بخورن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینا میدونی از چی ناراحتن؟

بهشون نگفتن بیاید با این دخترا برید برای موعظه و ...............

آره

:icon_pf (34)::icon_pf (34):

اینا full of امکاناتن .

• Like 3
لینک به دیدگاه
اين چه ربط دارد به اعزام ورزشكاران زن به خارج؟:jawdrop:

هیچ ربطی نداشت فقط یه پیام بازرگانی بود که وسط تاپیک اومد

لینک به دیدگاه
هیچ ربطی نداشت فقط یه پیام بازرگانی بود که وسط تاپیک اومد

مواظب مدير كل شقايق خان باشيد ...........همچون عقاب بلند پرواز ..........يكدفعه نزول اجلال مي كند

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...